sunnuntai 24. joulukuuta 2017

#933: Hyvää Joulua!

Joka joulu olen pyrkinyt tekemään blogiini postauksen, jossa toivottelen kaikille lukijoille ihanaa ja rauhallista joulua. Aatosta on samalla kuvattu tallivideopostaus, joka on tullut julki blogin puolelle yleensä joulupäivänä. Tänäkin vuonna haluan säilyttää perinteen yllä, vaikka tällä kertaa perinteinen jouluaaton MyDay onkin hieman erilainen kuin aiemmin.

Joulu on aina merkinnyt mulle rauhoittumisen aikaa. Silloin kuunnellaan joululauluja, siivotaan koti ja tallilla omat varusteet, tehdään jouluun kuuluvia leivonnaisia ja ollaan lähimmäisten kanssa. Aattona perheemme tapoihin on kuulunut joulupuuron syöminen, aattoaamun ratsastus ja sen seuraaminen, joulukirkko, joulusauna, lahjojen avaaminen ja loppuillan rento yhdessäolo. Tänä vuonna emme valitettavasti ole kotona Suomessa, joten kaikki tuo perinteinen jouluaaton ohjelma jää välistä. Maco saa kyllä siitäkin huolimatta pusuja aattona ja me saamme viettää perheen kanssa aikaa yhdessä täällä maapallon toisella puolella. Todellakin erilainen joulu, sillä ulkona on loskan ja pimeyden sijaan yli 30 astetta lämmintä ja aurinkoista. Hotellin ikkunasta aukeaa uskomaton näkymä, vesi on kirkkaan vaaleansinistä ja kiire ei ole mihinkään. Tähän voisi jopa tottua.



Kuvaan jouluaatosta teille videon, mutta se tulee eroamaan aika paljon sattuneista syistä aiempien vuosien aattovideoista. Ja valitettavasti saatte videon katseltavaksenne vasta vuodenvaihteen jälkeen, sillä mulla ei ole täällä reissussa tietokonetta mukana, eikä paikallisilta koneilta tietystikään löydy videonmuokkausohjelmia. Aloitetaan siis vuosi 2018 oikein kunnon joulufiiliksillä, jolloin saatte toki muutakin materiaalia reissustamme. Vaikka kameraa ei ole mukana, on mulla kuvausapuna nykyinen OnePlus 5T -puhelimeni, joka on kyllä kultaakin kalliimpi kuvaamista ajatellen. En kadu hetkeäkään, että upotin tuohon pienen omaisuuteni viime kuussa, kun se kauppoihin tuli. Toivottavasti kuvien hyvä laatu välittyy sitten myös tietokoneen isolle näytölle, videosta puhumattakaan. Sitä kun ei vielä ole tullut kotimaassa testattua.

Mutta se siitä yleisestä höpinästä. Viettäkää jokainen ihan mahtavan ihana jouluaatto ja pyhät, olkaa iloisia, hymyilkää paljon ja muistakaa kertoa läheisillenne, miten tärkeitä he teille ovatkaan. Toivottavasti Suomessa on lunta ihan koko maassa, jotta ihan pimeässä ei tarvitsisi kenenkään aattoa viettää. Ja te, jotka pääsette aattona tallille - rapsutelkaa hevosianne ja lahjokaa niitä yhdellä extraomenalla tänään. Kyllä nekin ovat sen joulumielen ansainneet! :)

Ps. Jos haluat joulufiilistä, voit käydä tsekkaamassa parin viime vuoden jouluaatto-/joulukuvapostaukset blogistani: 2016, 2015, 2014 ja 2013.

Ihanaa joulua vielä kerran just sulle 

5 kommenttia

  1. Mullakin kävi se 5T pyörähtämässä, mutta en kyllä tykännyt yhtään. Hyvät kuvat on tosiaan ainut plussa, mitä muissa matalamman hintaluokan puhelimissa ei ole. Silti siitä jäi uupumaan monia ominaisuuksia joita itse pidän tärkeinä. Nyt mulla on Note8, enkä kyllä pois vaihtais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nää on makukysymyksiä kaikki. Mulla ollut Samsungeja, iPhone, Lumiaa ja nyt OnePlus ja pakko sanoa, että tää on ehdottomasti oma lempparini. Vaikka omana mulla ei yli tonnin puhelinta ole, niin niitä pääsee käyttämään viikoittain silti muusta syystä ja eipä nuo ole niin vakuuttaneet :) Multa varmasti vihoviimeinen juttu olisi ostaa tuhannen euron puhelin, kun oon tästä 559€ maksaneestakin hajottanut kuukauden sisällä kaksi panssarilasia ja taas pitäisi vaihtaa :D

      Poista
  2. Ihanaa joulua sullekin Aada, sun blogi on ehdottomasti mun lemppari :) Sun videotkin on huippuhyviä, joten kiva jos on taas tulossa my day. Itsekin haluaisin joskus kokeilla joulun viettoa ulkomailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kannatan joulun kokeilemista ulkomailla, ihan super kivaa ja erilaista! :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat