keskiviikko 14. helmikuuta 2018

#948: Ystävyydestä

Kaikki postauksen kuvat c. Rosita Dahlberg, Ride Love Laugh -blogista. Kiitos! :)

Ystävän seurassa rohkenee olla oma itsensä.
- Pam Brown

Kerran vuodessa on syytä käyttää vielä normaalia enemmän aikaa siihen, että muistaa kiittää ystäviään heidän läsnäolostaan. Ystävyyttä on monenlaista, mutta tosiystävän tunnistaa jokainen: oli ystävyyden kohde sitten kaksi- tai nelijalkainen. 

Ystävyys ei ole itsestäänselvää. Sitä pitää vaalia ja työstää. Parhaimmat ystävyyssuhteeni ovat sellaisia, missä pystyn antamaan itsestäni kaiken - niin hyvässä kuin pahassa. Hyvä ystävyys ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan aitoa kykyä tarpeen tullen olla myös eri mieltä asioista. Se on nauramista, kokemuksia, samojen ja erilaisten arvojen jakamista sekä välittämistä. Välimatkasta ja ajankohdasta riippumatta. Haluan antaa jokaiselle ystävälleni virtuaalisen halin ja muistuttaa, että te olette kultaakin kalliimpia. Samalla haluan kiittää blogini lukijoita, koska kiitoksia ei koskaan voi antaa liikaa. Te teette ison osan tästäkin blogista.

Ihanaa ja rakkaudentäytteistä ystävänpäivää just sulle! 

2 kommenttia

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat