sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

#1061: Valmistuin maisteriksi - vihdoin!

Otsikossa se tulikin, nimittäin tieto valmistumisestani. Pääsin sisälle Helsingin yliopistoon vuonna 2015 ja siitä asti tavoitteena on ollut valmistua valtiotieteiden maisteriksi. Kesäkuun 1. päivä sain tiedon siitä, että kokonaisuus hyväksyttiin, mikä tarkoitti yksinkertaisesti yhtä asiaa: musta tuli virallisesti VTM. Viestiä lukiessani hymyilytti. Olin onnellinen, ja olen edelleen.

Niin vain tuli saavutettua yksi etappi elämässä. Nyt on aika suunnata kohti uusia tavoitteita, jotka ovat vielä hieman auki, kuten pari postausta sitten kirjoitinkin. Suurimmat ajatukset kohdistuvat paitsi harrastukseen ja siinä kehittymiseen, myös ammatilliseen puoleeni. Haluan kehittyä mahdollisimman osaavaksi viestintäasiantuntijaksi, jolla on monipuolinen kokemus sosiaalisesta mediasta ja organisaatioviestinnästä. Koen olevani positiossa, jossa pääsen oppimaan tätä kaikkea ja paljon muutakin. Hevosharrastuksen jakaminen sosiaaliseen mediaan tukee hyvin kokonaisuutta, vaikka se puhtaasti vapaa-aikaa onkin. Ja sellaisena sen haluan pitää - jo pelkkä ajatus sosiaalisen median kanavieni liiallisesta kaupallisestamisesta tuntuu hassulta. Somellako voisi elää? Varmasti, mutta minusta ei varmasti olisi yrittäjäksi.

Kaikki upeat kuvat c. Vilma Töyräs!
 

Itseään pitää kuitenkin haastaa, jotta voi kehittyä paremmaksi. Siksipä suostuin juontamaan SuomiAreenan yhteydessä järjestettävän ensimmäisen Lasten keskustelutilaisuuden, jonka järjestäjänä toimii työnantajani lisäksi myös SuomiAreena. SuomiAreena julkaisi keskiviikkona lehdistötiedotteen ja ohjelmansa sekä uuden SuomiAreena2019-sovelluksen. Näin lomalaisena en seurannut tätä aktiivisesti ja hämmennyinkin, kun kollegani pommitti tekstiviestillä: "Sä olet mukana SuomiAreenan lehdistötiedotteessa". Jahas, minäkö? Totta tosiaan näin pääsi käymään. Tiedotteessa lukee, että tilaisuuden juontaa bloggaaja-tubettaja Aada Lätti. Aiheesta oli keskusteltu myös tänään televisiossa MTV:llä. Hurjaa. Jännittää jo etukäteen. Samana päivänä juonnan myös torivartteja eli 20 minuutin mittaisia ohjelmanumeroita MTV-lavalla. Siinä sitä onkin itselle haastetta, sillä en todella ole kokenut esiintyjä!

Kuvasin valmistujaisviikonlopusta MyWeekend-videon, jossa on mukana paitsi juhlahumua siskoni ylioppilasjuhlista, myös useamman hevosen ratsastusta. Video on melkein puolen tunnin mittainen, joten katsottavaa riittää. Toivottavasti tätä on kiva katsella, sillä viikonloppu oli ainakin todella mukava viettää, kuten videolta voittekin lopussa kuulla. 

Aivan ihanaa viikonloppua sulle :)


Linkki videoon (MyWeekend)

4 kommenttia

 1. Hei mikä tuon toisen kuvan idea on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuvattu siten, että puhelimen näyttö oli kameran linssin alla eli heijastaa kuvattavaa :)

   Poista
 2. Vau, onnittelut upeasta saavutuksesta! :D Itse joudun vielä jonkin aikaa tekemään töitä maisterin papereiden eteen, mutta kyllä se siitä... Mulla on nyt kesällä muutama kirjatentti ja tekis kyllä mieli tehdä ihan jotain muuta kuin lukea niihin :,D Toi video oli tosi hyvä ja kuvat älyttömän hienoja.

  VastaaPoista
 3. Höh et laittanut sitä hienoa oranssia mekkoa, tai sitten käsitin väärin kun luulin että se oli sun valmistujaismekko :D Onnea!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat