keskiviikko 25. tammikuuta 2012

026: Uusia kuvia ja kyselyä

Aikaa ei oikeesti tunnu olevan ainakaan liikaa: täälläkään en ole kerennyt käydä postaamassa sitten lauantain. Ja nytkään mun ei pitäisi olla koneella, vaan lukemassa yo-kirjoituksiin. Päivät todellakin menee siihen, että tuun koulusta kotiin syömään, löhden tallille n. 3 tunniksi ja tulen illaksi lukemaan kotiin (huom, en tosiaan tee muuta kuin luen). Hyvästi ystävät ja sosiaalinen elämä.

Mutta onhan tässä jotain hyvääkin! Lauantaina on lähtö kisoihin Stall Gobbackaan, kuten lauantaina kerroin. Kyseessä on Kaprin ensimmäiset kisat ikinä, joten mennään ihan toodella mukavat hyvänmielen luokat: 40cm ja 60cm! Johan se on mulla nyt huimat reilun kuukauden ollut.. Ja vaikka ikää sen kuusi, on silti ihan nelivuotiaan tasolla :)

Kuvailin Kapria maanantaina vähän tallissa :)
Kuvaaminenkin on tosiaan jäänyt vähemmälle, nyt kun aika ei hevoselta ja koululta riitä. Voisin silti yrittää päivitellä ajaton.kuvat.fi sivustolle jotain uusimpia otoksiani. Lisäksi on tullut luvattua lähteä kuvaamaan kahdelle eri tallille ratsukoita, saa nähdä milloin pääsisin lähtemään. Tämä viikonloppu menee omissa kisoissa ja tallitöissä, seuraavana viikonloppuna Tahkolle kisoihin. Sitten taas Kaprilla koulukisoihin + tallitöihin, helmikuun loppu menee Itävallassa. Josko marraskuussa sitten!

Tänne lisätessä näiden kuvien laatu kyllä heikkenee..
Suloinen korvahuppu ja uusi villaloimi (QHP)!
Kysymys kuuluukin: haluaisitteko seuraavana erikoispostauksena (varmaan lauantaina tai sunnuntaina, mahdollisesti jo perjantaina tekisin) juttua Stephexin matkasta (Belgialainen myyntitalli, jossa Nina Fagerström työskentelee), varustepostausta sekä mun että hevosen tavaroista vai esimerkiksi kuvapostausta, kisatarinaa tai jotain ihan muuta? Kertokaahan! En tiiä osaanko laittaa tohon sivun reunaan sellaista kyselypalkkia, ja jos osaan, laitan tän saman siihen :)

Mahtavaa viikkoa kaikille lukijoille, niin uusille kuin vanhoillekin! Teitä on jo yli 160!

5 kommenttia

 1. Tee Stephexin matkasta ja omista varusteista postausta ! (:

  VastaaPoista
 2. Jep, siitä Stephexistä voisin tehä heti seuraavaks.. Katotaan mitä toi kyselyn tulos kertoo ;)

  VastaaPoista
 3. Tee Stephexin matkasta tai sitten varustepostaus (:

  VastaaPoista
 4. Tosi mielenkiintoinen blogi, ryhdyin lukijaksi =) Olisi mielenkiintoista kuulla kesästäsi Stephexillä - kirjoittelepa siitä!

  VastaaPoista
 5. tee stephexin matkasta taaai varustepostaus!:)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat