lauantai 21. tammikuuta 2012

025: Kilpailemaan!

Arvonta on vissiin saavuttanut suosiotaan: 132 uutta lukijaa ja noin ~80 osallistujaa taistelemaan Kingslandin upeista saapassukista! Hieno hienoa, jatkakaa samaan malliin. Jotta kisasta tulisi todella reilu, äiti päätti (nimenomaan päätti tän itse) olla arvonnan virallinen tuomari :D Tässä linkki arvontaan.

Postauksen otsikko on "kilpailemaan". Kerroin teille joskus aikoinaan, että tarkoituksena olisi jo tammikuun puolella käydä jotkin kisat starttaamassa Kaprin kanssa ja nyt todella näyttää siltä, että (vaikkakin hilkulle menee) päästäisiin harrastamaan esteiden parissa kurvailua Espooseen 28.1.! Stall Gobbackan järjestämiin kisoihin olis tarkoitus lähteä hyppäämään superminipieni 60cm ja hakea näin kokemusta Kaprille kilpailun maailmasta.

Jostain kisoista syksyltä, Rafina S lk 115cm 2. sija (koska mulla
ei ole teille mitään uusi kuvia! :<)
Matkaan lähdetään, jos saadaan traikku jostain lainaan. Omahan on tosiaan hankinnan alla, mutta ei ole vielä sopivaa vastaan tullut. Saa vinkata, jos tietää myytäviä jossain! Ihan käytettyä katsellaan. Kisaamista varten tarvitsee myös oman penkin, kun Kaprilla on ollut nyt lainassa satula. Meille on tulossa sovitettavaksi Kiefferin Europe -estepenkki, toivottavasti sopis ja löytyisi hyvä satula kerralla :)

Muutenkin nyt on ostettu kaikkea uutta tavaraa tammalle: rintaremmimartingaali ja korvahuppu, jotta saataisiin aikaan todella uskottavan näköinen esteratsu.. Hah, no korvahupun ostin kun alennuksessa oli puoleen hintaan (tosiaan tää ei tarvise korvahuppua, mutta eihän sitä koskaan tiedä..) ja martingaalia meinattiin kokeilla hyppäämiseen, kun innostuessaan nostaa päätään melkoisen korkealle. Huomenna tamma saa uuden panssarivyön ja villafiltin, jos saadaan aikaiseksi noudettua tavarat.


Tosi "suloinen" korvahuppu..

Tällainen rintaremmimartingaali, mutta mustana. Samaa
kuviointia kuin suitsissa - ihan "sävy sävyyn" ;)
 Kapri oli tänään supeerhyvä hypätessä, mentiin ihan perushommia: aluksi verryttelyä ravissa kolmella puomilla, sitten laukassa kavaletilla ja vasta sen jälkeen hyppäämään. Tehtävät olivat yksinkertaisia, mutta todella sopivia pikkutammalle - sen hyppykunto ja -taito kun eivät vielä oo ihan sitä huippuluokkaa. Ratana tultiin seuraavanlaista tehtävää: aluksi lävistäjälinjalla okseri, vasemmalta lyhyen sivun kautta lävistäjällä kolmen askeleen linja (laine - laatikko), siitä lyhyen sivun kautta kaarteesta lävistäjällä porttipysty ja pitkälle sivulle, josta lyhyen sivun kautta lävistäjällä kapea risulaatikkopysty, jolta x määrä askelia toiselle porttipystylle. Varsinkin viimeinen kerta meni todella hyvin, tamma malttoi odottaa hyvin ja tahti sekä tempo säilyi radan läpi hyvänä.

Tästä tuli nyt tämmönen tylsä postaus, kun en jaksanut alkaa väsäämään vielä sitä Belgia-postausta.. Siihen menis kumminkin aikaa ainakin sen 2h, kun siitä todellakin tulisi PITKÄ. Ja huomenna on herätys töihin seitsemän maissa - tallihommiin! Mutta eiköhän se postaus jossain vaiheessa tule: mites se menikään, senhän piti olla 40 lukijan erikoispostaus ja nyt teitä on jo 132.. :D

5 kommenttia

 1. Onko sulla mahdollisuutta kuvata/ saada joku muu kuvaamaan siellä kisoissa sitten, olisi mukavaa nähdä kuvia? (:
  Kauhea kasa lukijoita tullut arvonnan myötä! :D

  VastaaPoista
 2. Jep, ainakin videokameran saan paikan päälle ja eiköhän joku tohon järkkärin varteen myös tartu :) kaikissa näissä tulevissa kisoissa: 28.1 estekisat Kaprilla, 4.2 estekisat Tahkon hevosilla ja 11.2 koulukisat Kaprilla, jos hyvin käy! Ja onhan noita tullut, en itekkään tajua että miten onkin :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hevonen on Tahko Areenan omistajan Päivin omistuksessa ja koska kisasin tallin hevosilla syksyllä parit neljät kisat, hyppäsin myös Rafilla yhdissä kisoissa luokat 105/115cm ja 115/125cm (toinen sija tuli tästä). Jonkun verran menin sillä ihan muuten vaan, tuli hypättyä tammalla isoin oma hyppäämäni este (145cm okseri) ja kävin yhden Urmas Raagin estevalkan. Nykyään heppa on vissiin ylläpidossa jossain muualla, tarjottiin sitä mullekin mutten kuitenkaan ottanut.

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat