maanantai 30. tammikuuta 2012

028: Pikapikapostaus!

Heissan kaikille, tänään on Se päivä - eli arvonnan päättämispäivä! Valitettavasti joudutte kuitenkin odottamaan huomiseen tuloksian selviämistä, sillä osallistujia on niin kauhea määrä, etten kerkeä yksinkertaisesti teitä kaikkia laittamaan listaan ja tarkistamaan blogeista linkkauksia jne koeviikon vuoksi.. Huomenna mulla on kuitenkin vapaapäivä, joten tulen suorittamaan arvonnan jossain vaiheessa päivää :) Kiitos kaikille osallistujille, hienoa että teitä kiinnostaa näin paljon kyseinen arvonta.

Ja kuten eräs täällä jo kommentoi, koska 200 lukijaa tulee kohta täyteen, täytyy väsätä jotain uutta teille: arvontaa tai jotain muuta vastaavaa? Antakaahan kuulua, mikä olis sellainen kiva juttu? Se lupaamani erikoispostaus Stephexiltä tulee myös huomenna teidän luettavaksi, allmost ready ;)

Stall Gobbacka estekilpailut la 28.1.12 - Kaprin ihka
ensimmäiset kisat ikinä ja heti tamma sijoittui ♥
Huiman iso luokka toi 60cm ;D Varsinkin kun viime kisoissa
menin sen 115cm.. Mutta tästä on suunta vain ylöspäin - tosin
ajan kanssa! Aluksi ihan rauhassa pikkuluokissa, jotta tamma tottuu.
Tässä ihan muutama kuva vielä loppuun lauantain kisoista, joissa tosiaan Kapri käyttäytyi oiikein kivasti ja oli tosi rauhallinen ja mukava ratsastaa. Seuraavaksi tarkoitus lähteä pe-su Tahkolle kisoihin paikan omilla hevosilla, sitten 11.2 joko koulukisoihin Stall Gobbackaan tai Kalliorinteelle estekisoihin.. Ja 14.2 Peikin ratsastuskoululle hyppäämään kisoihin taas :)

Pakko vielä mainita, että Jonna oli pitämässä Kaprille ja mulle tuntia tänään, ja vaikka tammalla oli eilinen vapaata (ja sen takia oli kyllä varsinainen ADHD), Jonna sanoi että mennyt jo paljon paremmaksi ja eteenpäin. Kiva kuulla!

Tamma mietti vähän, että mihinkäs sitä joutui!
Maneesilaatu tosiaan..
Loppuveryttelyä kisojen jälkeen
Videota kisoista olisi tiedossa varmaan myös huomenna, jos Youtubeen saan ladattua.. Saas nähdä. Mutta huomenna siis arvonnan tuloksia ja Stephex-kesää, kannattaa siis tsekata blogi viimeistään illalla! Ja laittaa ehdotuksia seuraavasta 200-lukijaa teemasta tulemaan!

8 kommenttia

 1. Juu tuo 60cm on ihan hirrrmuisen korkea, ihan joutuu töitä tekemään yli päästäkseen. :D Ja hei, siitähän se ura alkaa kun ihka ekoissa kisoissa jo sijoitutaan! (;
  Tää ei oo ehdotus 200 lukijan vuoksi, mutta ihan yleisesti vain, että tekisit postauksen, jossa kertoisit omasta kehityksestäsi ratsastajana ja jos sulla on jotain pieniä paheita esim. istunnassa tms. niin kertoisit niistä ja juuri siitä miten sä asennoidut parantamaan niitä. (:

  VastaaPoista
 2. Joo onhan se, ittelle tuntui vähän tyhmältä kun viime kisat hyppäsin 115cm luokan ja nyt 60cm.. :D Mutta Kaprihan sitä kokemusta tässä on keräämässä!

  Tommonen kehityshomma, tai ainakin sen tapainen, on toisessa postauksessani "02: Sillain tää kaikki alkoi". Kyseinen postaus kertoo yleisesti vähän miten oon ratsastusta harrastanut.. Joo, voisin tehdäkkin noista virheistä! Ja ylipäätään kommenteista ratsastustani kohtaan :) Kiitos paljon vinkeistä!

  VastaaPoista
 3. ihana toi korvahuppu! ja nätti hevonen sulla :) tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia jälleen :)

  http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kiitos molemmille! Tytti, tosiaan hevonen ei oo omani vaan mulla ratsastettavana kesään asti, eli kunnes lähden Stephexille takasin :)

  VastaaPoista
 6. Haaste! :D
  http://workingwithmaster.blogspot.com/2012/01/arkistojen-katkoista.html

  VastaaPoista
 7. Moikka Aada,

  meilaisitko minulle Villivarsa-lehden toimitukseen, olisi kysymys blogiisi liittyen:)

  t. Heidi/Villivarsa
  heidi.ylitalo@otavamedia.fi

  VastaaPoista
 8. Rosse: Kiitos haasteesta! Suoritan sen varmaan jossain vaiheessa :)

  Heidi: Laitoin meiliä tulemaan :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat