lauantai 11. helmikuuta 2012

033: "46% videosta ladattu"

Blogikirjoittamisen ihanuuksia on ne hetket, kun kerkeää kirjoittamaan tekstiä blogiinsa. Ne hetket taas, kun olisi asiaa muttei aikaa, ovat täyttä tuskaa. Niin paljon asioita jää teille kertomatta vain siksi, että "jälleen se kello on 10 illalla enkä viitsi mennä koneelle näin myöhään". Tyypillistä.

Tämä päivä meni mukavasti ensin serkun ratsastustuntia seuraten Hyyppärässä Hyvinkäällä, josta matka jatkui Lopelle (?) katsomaan samaisen serkun vuokrahevosta. Pidin serkun äidille kyseisellä suomenhevosella tuntia, oli oikein mukavaluonteinen perussuokki. Onneksi ei ollut niin kauhean kylmä sää! Koska mulla oli päällä kerrospukeutujan vakiovarusteet (toppi, kerrastopaita, ohuempi fleece, paksumpi fleece, paksu fleece, toppatakki + tietty jaloissa 4 housut ja 4 villasukat), pärjäsin oikein mainiosti vaikka seisoskeltua tulikin. Kokeilin kyllä aluksi suomenhevosta, joten siinä sain vähän liikuntaa.
 
Tässä vähän still-kuvia videosta, jonka saatte katsoa huomenna
kunhan oon saanut Youtubeen ladattua (menee nytkin parhaillaan
mutta vissiin ihan pikkasen hidas...) Kun oli ne hirmupakkaset ;)
Loistoideoita syntyy kun laittaa kolme aivoistaan jäätynyttä
tyttöä menee ilman satulaa -25 asteen pakkasessa.. Voin taata!
Mutta lisää näitä sekoiluja saatte sitten huomenna ihailla videosta.
En sitten sen sisällön järkevyyttä, katsominen omalla vastuulla :D
Illalla piti käydä liikuttamassa Kapri, mutta koska tulimme Hyvinkäältä vasta puoli kahdeksan maissa, päätin sitten vain päästää Kaprin juoksemaan vapaana kentälle - ja kyllä muuten juoksi! Taas omaan tuttuun tapaansa kiihdytteli menemään hullun lailla, pysähtyi aina hetkeksi ja puuskahti kahdesti ja sitten jatkoi matkaa. Tätä noin 5 minuuttia, minkä jälkeen tamma pysähtyi suoraan eteeni täydestä laukasta ja totesi, että eiköhän ollut siinä. Helppo kyllä liikuttaa tämä yksilö :D

Pari kysymystä oli tullut vielä aikarajan puitteissa, joten vastaan vielä näihin muutamaan:

K: Tykkäätkö mistään muista eläimistä?
V: Tykkään oikeestaan kaikenlaisista eläimistä, toki hevosista eniten. Jos pitäisi nimetä kissan ja koiran välillä, en osaisi tehdä päätöstä: molemmat omalla tavallaan niin ihania :) Äitini kanssa haaveillaan koirasta, mutta se nyt on vain sellaista heittelyä, että "ostetaanko koira". Ei me oikeesti pystyttäis pitämään mitään sen tyyppistä eläintä, koska meistä kenelläkään ei olisi aikaa ulkoiluttaa ja hoitaa sitä aktiivisesti.

K: Kuinka pitkälle haluaisit päästä ratsastuksessa?
V: Tähän on helppo vastata: niin pitkälle kuin ikinä on itsellä mahdollista päästä! On se sitten Suomessa kansalliset kisat tai maailmalla, en tiedä, aika sen näyttää. Ja toivottavasti onni suosii :)

K: Minkälainen kapri on ratsastaa?
V: Kapri on todella herkkä ratsastaa, ja sen vuoksi sen selkään ei voi ihan ketä tahansa laskea. Sillähän on ratsastettu ikäänsä nähden todella vähän, joten senkin vuoksi on kokematon hevonen. Toimii hyvin istunnalla, ja omat istuntavirheet todella korostuvat tämän hevosen kanssa! Kaprista myös huomaa ja ratsastettavuuteen vaikuttaa heti, jos tammalla on ollut vapaapäivä edellisenä päivänä. Mutta yleisesti ottaen todella kiva ratsastaa, sillä yrittää kaikkensa. Vaikka välillä onkin niin tammamainen, ettei mitään rajaa..

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat