tiistai 14. elokuuta 2012

082: Kännykäkuvat ja -videot esiin!

Kirjoitin tekstin jo aikaisemmin, mutta julkaisen vasta nyt illalla. Mun pitäisi muuttaa osasta tekstiä aikamuodot toiseksi, mutta menköön näin - jokainen varmaan ymmärtää silti :) Eli volá, videoita Guttecovenista, olkaa hyvä!

Tässä postauksessa olisi niin paljon kerrottavaa liittyen ihan kaikkeen (mm. mun tuleva ratsastustilanne, voisin kiljua onnesta?), mutta koska mulla on kiire kuvaamaan ratsastuksenopettajani Piuden uutta ponia, laitan teille vain nopeasti esille muutamia kännykällä ottamiani kuvia Guttecovenista sekä yhden videon, johon olen koonnut joitakin sieltä ottamiani videoita kännykällä. Myöhemmin voisin vielä tehdä videon, jossa olisi paremmin tallialuetta ja hevosia, kun kerran kunnon videokameralla sellaista materiaalia tuli kuvattua.

Kuvat ja videot ovat siis kännykkälaatua, eli tällä kertaa saatte tyytyä vaatimattomampaan materiaaliin. Toivottavasti ei haittaa ketään!

Videosta haluan sanoa pari sanaa. Se on aika pitkä ja siinä on paljon samanlaisia videoita, mutta mulle tuli todella iloinen fiilis, kun tein sitä. Kaikkia ihania muistoja matkasta kyllä jäi! Jos ette jaksa katsoa koko videota, suosittelen katsomaan seuraavat kohdat: 1:35 lähtien luvassa on maailman epätoivoisin piehtarointiyritys ja 5:00 eteenpäin on ensin meidän matkasta Stall Hendrixin kansallisiin kisoihin videota. Siinä taustalla soi siis heppa-auton oma musiikki levyltä, mutta jätin sen siihen siksi, kun musiikki todellakin oli täysillä ja siksi rätisee. Meillä oli ihan törkeän hauska matka, kun popitettiin eri biisejä ja laulettiin niitä :) Korvat meinasi kyllä hajota! Ihan videon lopussa on maailman hienoin koirattanssi, kun Katri tanssittaa Tiinan koiraa Setaa Lmfao:n biisin I'm sexy and I know it tahtiin.. :D

Video on tuossa pienikokoisena, sillä en osaa sitä suurentaa. Jos haluatte nähdä videon "täysikokoisena", menkää katsomaan se youtubeen nimellä "videoita guttecovenista, kännykkälaatu".Viljo
Viljo nauttii kesästä.. Ja näki ensimmäistä kertaa lampaat! Pelottavaa..
Sydämen muotoinen kananmuna :D
.. sekä jäätävän kokoinen pizza. Söin muuten kokonaan yksin!
Luzyllä menin. Ekoja päiviä kun olin Guttecovenissa :)

Tunnelmaa
Viimeinen päivä ja just ennen lentokentälle lähtöä otettu kuva..
Cita. Tää oli eka kuva, jonka otin koko Hollannissa!
Luzy mulkoilee :)
Dennis!
Tähän loppuun vielä iloinen uutinen. Kaprin nykyinen uusi omistaja otti muhun yhteyttä eilen illalla ja juttelimme jonkin aikaa Kaprin kuulumisia ja muuta sellaista. Tammalla menee paremmin kuin hyvin, se on päässyt jo hieman kilpailemisen makuun! Olen todella, todella onnellinen sen uudesta hyvästä kodista ja en voi muuta kuin toivottaa hirveästi tsemppiä ja kaikkea hyvää heille jatkoon.

Sain myös kutsun tulla moikkaamaan ja kokeilemaan Kapria halutessani, mikä oli ihana kuulla. Enköhän mä sinne mene heti arkeen päästyäni, jos en satu paria näkemään jossakin kisoissa syksyn mittaan. Tamma on nyt löytänyt paremman kodin, mitä toivoa saattoi ja hyvä niin :)

Mutta tässä taitaa olla postausta riittämiin, huomenna luvassa kuvia ja tekstiä tarkemmin heppailutilanteesta ja ratsastuksenopettajani uudesta ponista myös muutama kuva, se on niin syötävän suloinen kimo welsh-poni!

3 kommenttia

  1. Päivitteles tilanteita :)

    VastaaPoista
  2. mikä ton ekan laulun nimi on? :) tossa videossa xd

    VastaaPoista
  3. vähäks söpöi noi kaikki hepat! <3

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat