perjantai 14. syyskuuta 2012

#88: Kuulumisia viikolta

Olipahan taas tappelu bloggerin kanssa siitä, pääsenkö kirjautumaan blogiin sisälle vai en.. Onneksi vein voiton kotiin ja bloggeri joutuu nyt tyytymään siihen, että postailen teille tänne uuden tekstin. Onhan tässä kerennyt hetki vierähtää viime postauksesta, itseasiassa tasan kymmenen päivää! Kiirettä on pitänyt, sillä ajankohtaisena on ollut mm. ylioppilaskirjoitukset (jotka jatkuvat ensi viikolla) sekä yllätys yllätys, hevoset.
 
Mitään erikoista ei ole tapahtunut. Päivät ovat olleet sitä samaa, koulussa on käyty opiskelemassa ja sen jälkeen suunnattu tallille ja illalla lueskeltu kuumeisesti, mikäli aikaa on jäänyt. Tiistaisin on ollut Uotilan tunnit, keskiviikkoisin Konstan ratsastus Equstomin tunnilla, torstaisin olen käynyt auttelemassa Jonnan hevosien kanssa ja perjantaisin Konstan ratsastus - tosin tänään Konsta hierottiin ja ruunalla ratsastamisen sijaan päätin mennä rästitunnille Equstomiin. Viime sunnuntaina olin myös Equstomissa tekemässä tallia aivan ihanassa syyssäässä, sellaisia päiviä saisi olla lisää!
 
Tässä alla kuvia, joita olen lisäillyt pitkin viikkoa Instagramiin. Laatuhan näissä ei ole mikään hyvä, mutta tunnelma varmasti välittyy :)
 
Tällaisena avautui aamu sunnuntaina Equstomissa. Upeaa :)

Konsta viime perjantaina

Tää kuva on joltain illalta, en kuollaksenikaan muista miltä..
Olen nyt yrittänyt vähentää ratsastuksia näiltä kahdelta viikolta, ja sen takia ratsastusta on tullut maximissaan kaksi tuntia päivässä. Tietysti pari päivää viikossa ihan ilman tallihommia, jotta lukemisesta tulisi edes jotain. Ensi viikolla on luvassa ratsastusta taas vähän vähemmän: tai no.. maanantaina, tiistaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Lauantaina on vuorossa koulukisat, joissa menen Konstalla ja Rokilla helppo B:2-ohjelman. Kisojen jälkeen suunnataan Ypäjälle kisoihin töihin pitkästä aikaa! Ja mikä ensi viikossa on ehkä parasta: torstaina ohitan "maagisen" täysi-ikäisyyden rajan ja juhlitaan 18-vuotissyntymäpäiviä :)
 
Rokilla oon mennyt koulutunnilla noin vuosi sitten ja tänään itseasiassa kävin tamman selässä ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun lopetin Equstomissa Kaprin tulon takia viime syksynä. Koulutunnin sijasta vuorossa oli estetunti. Tamma oli alusta asti ihan jees, tosin aluksi oli taas totuttelemista vuoden tauon jälkeen. Tehtävät olivat lähinnä kavalettikorkeudella, mutta teknisiä. Kaverini oli paikalla kuvaamassa, joten sain tunnista videota. En kuitenkaan vielä saanut niitä siirrettyä koneelle, joten materiaalia on luvassa jossain vaiheessa ensi viikkoa.
 
Sunnuntailta otettu kuva Equstomista: hevoset odottelevat innoissaan aamuruokia.
Ja lisää kuvia Equstomista.. Tää on yksityispuolen tarhoilta.
 
Istagramista
Yhteiskuntaopin tunnilta..
Floppe-poni Uotilasta. Tää on kanssa videolaatu.. :D Ja ratsastajalla kevennyskönötys sekä liian pitkät ohjat..
Tässä nyt oli tällainen lyhyt tilannekatsaus. Lataan parhaillaan videota Uotilan tunnilta viime viikolta, kun hyppäsin suloisella Floppe-ponilla. Video on kuitenkin sen verran pitkä, että sen lataaminen kestää jonkun aikaa. Lisään sen sitten tähän postaukseen aikanaan. Sunnuntaina saatan lähteä Kouvolaan katsomaan kaverin aluemestaruuskisoja esteillä, mutta sitä ennen luvassa on tiukka luku-urakka..
 
Edit, video lisätty! Pätkittäin todella tummia kohtia, mutta koettakaa saada selvää. Tunnilla ei tehty mitään ihmeempää, lähinnä ihan pientä kolmen esteen radanpätkää matalilla korkeuksilla ja tutustuttiin uusiin hevosiin (Piudekaan ei tiennyt, mitä kyseiset hevoset hyppäävät, sillä ensimmäisen kerran näki niitä hyppytunnilla).
 
 

18 kommenttia

  1. millä nimellä oot instagramissa? :)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihania kuvia ja kiva video, tietysti myös kiva teksti. :D Onnea kirjotuksiin! :)

    VastaaPoista
  3. miks menit noin pienellä? ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä mennään vähän pienemmillä poneilla ja välillä isommilla hevosilla. Ei ne siihen kertaan kuole :)

      Poista
  4. Uotilassa kaikki menee tollassilla pienillä,ei nyt aina mutta usein. Meidän ryhmässä tehtiin koko ajan kolmikaaristakiemura uraa, tosin nyt omistan ponin. Kaverini menee alle sata senttisellä shetlanninponilla uotilassa esteitä ja on itse pitkä 150cm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista tunneista tiedä, mutta ainakin meidän tiistain tunneilla Piuden opissa kaikki menevät hevosilla tai poneilla, jotka eivät ole liian pieniä tunnin ajan ratsastettaviksi :)

      Poista
  5. Oij, pikku Floppe! Floppe on täältä pohjoisemmasta sinne ilmeisesti myyty, puolitutun vanha poni :) Menet kyllä sillä tosi hyvin! Ja ponilla on hypätty aluetasolla ainakin ysikymppiä..:)
    Sulla on muuten ihana blogi ja tosi hyviä postauksia mielenkiintosista aiheista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tuttu poni löytyi! :) Se on kyllä tosi kiva poni. Kiitos paljon!

      Poista
  6. onkos tämä http://togetherwewalkoutasone.blogspot.fi/ Kapri se "sun" Kapri? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, olin kännykällä enkä huomannut tuota ekaa postausta kuvineen ollenkaan.. En itseasiassa avannut kuin toisen postauksen ja näin siinä kuvia tuosta läsipäisetä rautiaasta, joten vastasin vaan suoraan ettei ole :D pahoittelen!

      Poista
    2. Jep :) Kapri oli vierailevana tähtenä!

      Poista
  7. Moi! Sul on kiva blogi.. Olitkos muuten J.Korpisen koulukisoissa 16.9?

    VastaaPoista
  8. Hei!
    Mikä tämän Flopen koko nimi on? Tämä taitaa olla mun kaverin entinen poni. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkotat lauran entistä floppea niin tämä on se :))

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat