perjantai 7. joulukuuta 2012

#117: Joulukalenterin 7. luukku - kesämuistoja?

Joulukalenterin seitsemäs luukku on pienenpieni pikapostaus, sillä olen tällä hetkellä Itä-Suomessa ja palaan vasta sunnuntaina kotiin. Luvassa on pitkä (ja äänellinen!) videopostaus, jossa pääsette mukaan hulluakin hullumpaan arkeen tallilla, jossa mukana seikkailee esimerkiksi Milja, Ella, Sanna, Riina ja Jenni!
 
Tähän alle lisään muutaman kuvan, jotka tuovat mieleen aina kivoja kesämuistoja. Ylempi kuva on tältä vuodelta, jolloin oltiin kaverini Janitan kanssa mummolassani viettämässä kesää ja Kaprikin oli mukana. Alempi on taasen hieman vanhempi, reilun vuoden vanha, joka on kuvattu Tahko Areenalta.
 
Onko teillä joitakin todella kivoja kesämuistoja?
 

Minä ja Kapri sekä Janita ja Valtsu Jokelantallilla kesällä 2012.


Milja, Igle ja mä vuoden 2011 alkusyksyllä.

 

4 kommenttia

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat