torstai 20. joulukuuta 2012

#130: Joulukalenterin 20. luukku - kuukauden sponsorituotteet

 
Muutama postaus sitten kerroin blogini ja Veljekset Wahlstén oy:n sponsorisopimuksesta. Sain keskiviikkona ilmoituksen tuotteiden lähettämisestä ja eilen ne tuotiinkin meille kotiovelle saakka. Hirveän nopeaa toimintaa, yllätyin todellakin! Nyt esittelen teille kaksi tuotetta: Horse Comfortin kannusremmit sekä timantein koristellun esteraipan.
 
Ensimmäisenä kannusremmit. Talven synkkään pimeyteen pientä hohtoa tuo Horse Comfortin kannusremmeissä kimaltelevat aidot Swarovski-kristallit! Olen aina rakastanut bling blingiä, joten nämä ovat kuin minulle tehdyt. Swarovski-kristalli on oikeasti arvostettua kristallia ja se kimaltelee todella kauniisti: olen tilaillut niitä monesti netistä ja tuunannut omia ratsastustarvikkeitani niiden avulla. Lisäksi tarvitsin oikeasti laadukkaat ja siistin kannusremmit, sillä edelliset ovat kuluneet ikävän näköisiksi. Nämä Veljekset Wahlsténeilta saatavat kannusremmit on valmistettu pehmeästä nahasta, joten ne mukautuvat hyvin kengän mukaisesti, eivätkä jää ns. kulmikkaiksi, kuten monet kannusremmit tuppaavat jäämään.
 
Mielestäni nämä kannusremmit ovat hyvät käytössä kuin käytössä, sillä niissä ei ole liikaa blingiä esimerkiksi kisaradoille, mutta pieni kristalliyksityiskohta tuo luksusta arkeen. Hinnalla tuotetta ei ole pilattu, sillä kannusremmipari maksaa Veljeksten Wahlsténeilta ostettuna 14 euroa.
 
Laitan tähän alle muutaman ottamani kuvan Horse Comfortin kannusremmeistä. 
Seuraavana esittelen Veljekset Wahlsténeilta löytyvän esteraipan. Se on pituudeltaan 60cm, mikä on sallittu esteraipan pituus kisaamista ajatellen. Heti nähtyäni raipan livenä, ihastuin sen ulkonäköön: yleensä raipat näyttävät hieman leluilta, mutta tämä on siisti ja elegantti, mikäli raipasta voi näin sanoa.
 
Raippa on väriltään musta, ihan kuin kannusremmitkin. Sen kädensija (miksi sitä kutsutaan?) alapuolella on kolme riviä bling bling-timantteja, joten se sopii hyvin samaan sarjaan kannusremmien kanssa! Raippa on jämäkkä kädessä, eikä taivu sitä käyttäessä, mikä on mielestäni ehdoton edellytys hyvälle esteraipalle. On todella ärsyttävää ja turhauttavaa, kun raippa venyy ja paukkuu joka suuntaan, eikä pysy jämäkästi suorassa. Silloin esimerkiksi herkempi hevonen voi reagoida siihen ilman, että raippaa halusi käyttää. Yleensä kouluraippojen kanssa on enemmän tätä ongelmaa, mutta olen törmännyt myös joihinkin vastaaviin esteraippoihin.
 
Kädensija on laadukkaan tuntuinen, sillä se on pitävää kumia tai vastaavaa. Se ei siis luista kädessä, vaan pysyy hyvin paikallaan (testasin Roeckl-hanskojen kanssa ja paljain käsin). Raipan päässä on leveähkö nahkaläppä, joka on mielestäni juuri sopivan levyinen. Toisessa päässä hopeaa nuppia koristaa musta nahkaosa, johon on lisätty kirjain W.
 
Raipan hinta on Veljekset Wahlsténeilta 16,90€.
 
Kädensijan kuviointia
 
Mitäs piditte? Mitä te arvostatte valitessanne raippaa?

16 kommenttia

 1. Ihania timantteja! =) Milloin tulee muuten linkatuista blogeista postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan :) Ne ilmestyivät tänään, saatoitkin jo huomata..!

   Poista
 2. Mulla on samaa mallia oleva kouluraippa, oon tykännyt kovasti. (:

  VastaaPoista
 3. Miten heidän jälleenmyyjänä olenkaan kokonaan sivuttanut nuo kannusremmit :O pakko pistää seuraavaan tilaukseen. Minä taas pidän "löysistä" (koulu)raipoista, näin käden liike pysyy pienempänä ja/tai hevosta voi muistuttaa raipalla niinettei koske vaan huitaisee ilmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sun pitää siis ehdottomasti laittaa noi seuraavaan tilaukseen ;) Toi on kyllä totta, kouluraipoissa pidän itsekin siitä keskiväliltä olevista (en siis kivikovista tai toisaalta ihan löysistäkään)!

   Poista
 4. Mullakin on toi kouluraippa, joka maksoi 10€, on tosin erimerkkinen.

  VastaaPoista
 5. Pystytkö kertomaan enempi tuosta sponsorointijutusta? saatko siis ilmaiseksi noita tuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei ole kielletty kertomasta siitä sen enempää, mutten sitä kuitenkaan tee, sillä mielestäni olen kaiken tarpeellisen blogissani jo infonnut - muu on sitten yrityksen ja mun välistä tietoa :)

   Poista
 6. mää huidon raipat läpi yksitellen kun semmosta ostan. tärkeintä on, ettei ole liian löysä tai liian pinkee :) ..

  VastaaPoista
 7. mä meinasin ostaa tuo raipan n. pari viikkoa sitten :)

  VastaaPoista
 8. noi kannuremmit on jotain niiiin ihanaa, sain kaverilta tänään joululahjaksi noi(:

  VastaaPoista
 9. mulla on samanlainen raippa,lähti toi läpsypään lanka purkautumaan tosi nopeasti,ja jouduin pari kertaa estetunnin keskeyttämään ku piti sitä narua väsätä:/ muuten yleensä en ole tarkka raippojen kanssa :'D

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat