sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

#170: Erilainen kuvapostaus - "mallikuvausta"

Tajusin tuossa äsken, että kellot siirtyvät seuraavana yönä tunnin eteenpäin! Koska mulla on aamulla aikainen herätys, en pysty kirjoittamaan teille pidempää postausta edellisista ratsastuksista, vaikka kovasti haluaisinkin. Kuvien muokkaamiseen meni niin hirveän paljon aikaa, ettei itse tekstiin jää nyt aikaa.
 
Pyrin tekemään teille huomenna parempaa postausta Champista, sillä eräs kaverini tulee katsomaan ruunaa ensimmäistä kertaa ja kokeilee sitä varmasti itsekin! Menin tänään muuten ilman satulaa maneesissa ja voi että, kuinka hieno poika mulla onkaan :) Champ rentoutui todella nopeasti ja meni oikein tyytyväisenä laukkaa eteen-alas-muodossa, jopa ilman minkäänlaista tuntumaa (ts. laukkasin ohjat pitkinä ja toinen käsi sivulla, toinen piti ohjien päästä kiinni).
 
Mutta nyt itse kuviin. Kuvasin siis perjantaina 14-vuotiasta kaveriani Luciannaa tallin läheisellä junaradalla. Sää oli mitä mainioin ja kuvista tuli mielestäni melko onnistuneita. En ole juurikaan kuvaillut ihmisiä, joten se on hauskaa vaihtelua hevosiin verrattuna. Kuvaaminen on vieläpä todella hauskaa, kun kuvattavana on noinkin nätti tyttö! Kiitokset siis Lucille :) Klikatkaa kuvat suuremmiksi, jotta näätte ne oikeasti tarkkoina!
 
Mikä näistä kuvista on suosikkinne?
  
 


  
 

37 kommenttia

 1. Kivoja kuvia! :) Nyt on jo liian väsy rakentavaan kritiikkiin, mutta vaihtelevammat kuvakulmat voisivat tuoda "vaihtelevuutta" :)

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Lucianna taas niin nättinä! muutenkin todella kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi kuinka nätti tyttö! Hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
 4. ähh häiritsee ku housut on likaset! ;D Mutta hienoja on muuten :) vika on paras.

  VastaaPoista
 5. En tiedä mistä johtuu, mutta juuri sinun blogisi on kännykällä selatessa niin hidas, etten näe koskaan kuin postauksen ensimmäisen kuvan... Tallennatko kuvat sellaiseen muotoon että ne ovat erityisen isokokoisia?

  VastaaPoista
 6. Ylin ja jos se istuu raiteel ja makaa :)

  VastaaPoista
 7. 4. Viimenen on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 8. Miten oot niin hoikka ja nätii? :O
  Kaikki on kivoja

  VastaaPoista
 9. Noi makuu kuvat on varsinki tosi ihania! Mutta on noi muutkin :)

  VastaaPoista
 10. 7. ja 8. ylin, ne on ne parhaimmat! :)

  VastaaPoista
 11. Ite tykkäsin eniten tost viimisest kuvast :)

  VastaaPoista
 12. voi että on kaunis tyttö :)

  VastaaPoista
 13. aivan upeita kuvia, ja super kaunis tyttö! :)

  VastaaPoista
 14. Todella kivoja kuvia (: Näyttää paljon vanhemmalta :D

  VastaaPoista
 15. Joku noista on kiva, missä makaat maassa :)) Tosi nättejä kuvia kyllä kaikki !

  VastaaPoista
 16. Toisiksi viimeinen kuva on ihanin! Lucianna on niin nätti <3

  VastaaPoista
 17. Lucianna on tosi nätti ja sä oot hyvä kuvaaja! :)) oon kans 14 ja toivon, että voisimpa mäki olla noin nätti ja aikuisen näkönen :C Ihana blogi! :3

  VastaaPoista
 18. tosi kaunis malli ja niin on nättejä kuvia, että vaikee sanoo mikä oli paras :)

  VastaaPoista
 19. yhdeksäs ja vika on mun mielestä hienoimpia :)! ja aivan kaunis tyttö!

  VastaaPoista
 20. Moi! tämä on vähän ohi postauksen aiheesta, mutta toivottavasti vastaisit.

  Olen pohtinut tässä jo pitkään enkä tällähetkellä saa konsultoitua ketään osaavaa, mutta kuuluuko kannuksen tulla chapsin päälle vai alle näin jos kisoihin ollaan menossa ajateltuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse pidän aina päällä ja itseasiassa en tiedä ketään, joka alla pitäisi. Ei sillä varmaankaan mitään konkreettista vikutusta ole :)

   Poista
 21. 2 on must kaikist paras, mut oot kaikissa tosi kaunis!

  VastaaPoista
 22. Hyviä kuvia, en osaa oikein sanoa sitä parasta. :) Siltakaato kuva oli tosin vähän omituinen. Ps. Eihän junarata ollut käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on käytössä, tosin vain tavaraliikenteelle :)

   Poista
 23. Ei kannattais maata noil raidekivillä - junan vessoista on suora putki alas eli toisinsanoen kaikki ihmisten kuset ja PASKAT on siel raiteilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin juuri tulossa sanomaan ihan samaa... Mutta ei kai siinä jos tykkää :P

   Kuvat on kyllä ihan kivoja muuten, ja nätti malli.

   Poista
  2. en tiedä junaliikenteestä mitään, joten en mene sanomaan tuohon jätösasiaan juuta tai jaata - on toisaalta vaikea uskoa, että ympäristöystävällisenä itseään markkinoiva VR näin tekisi..? Oli miten oli, tuo rata on vain tavaraliikenteen käytössä eikä siinä näin ollen jätösongelmaa varmaankaan ole, ja jos on, ei se kuvaamisia haitannut :)

   Poista
  3. Tavarajunissakin on vessat (työntekijöille)...
   Eihän ihmisen virtsa ja uloste mikään ympäristöongelma ole, siis niissä määrissä mitä junien vessoista tulee, kyllä se sinne raiteille maatuu yksi pökäle sinne toinen tänne. Asemillahan vessat sitten suljetaan nimenomaan siksi, ettei junan ollessa pysähdyksissä ehtisi siihen yhteen kohtaan tulla "isompaa kasaa" (ja toki siksikin ettei asemilla sitten haisisi virtsa ja uloste).
   Ja kun siellä raiteilla ei kenenkään kuuluisi maata niin periaatteessahan siellä oleva kusi ja paska ei ole kenellekään ongelma...

   Poista
  4. Kuten sanoin, en tiedä junista mitään ja tuo voi hyvinkin olla totta. Mikäli näitä jätöksiä olisi ollut raiteilla huomattava määrä, olisimme varmaankin asian huomioineet ja vaihtaneet kohtaa, mutta tuossa kohden mitään "tuoretta" ei nähtävästi ollut ja näin ollen asia ei meitä vähemmässä määrin haitannut. Kiitos kuitenkin tietoiskusta, ensi kerralla osataan katsoa asiaa tästäkin näkökulmasta :)

   Poista
 24. kiitos tuhannesti kaikille kommentoineille näin yhteisesti!! :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat