keskiviikko 6. marraskuuta 2013

#246: Kuukauden sponsorituotteet

Taas on vuorossa kuukauden Veljekset Wahsltén Oy:n sponsorituotteiden esittelyt! Sain maanantaina postissa paketin, josta laitointin teille Facebookissa blogia seuraaville lukijoille pienen arvoituksen - mitähän se mahtaisi sisältää. Yhtäkään arvausta ei muistaakseni tullut oikein, joten nyt onkin aika paljastaa vastaukset ja esitellä tuotteet.
 
Ensin esittelen paketista paljastuneet W-Profilen rannekorut, jotka ovat molemmat samanlaisia. Kierrellessämme Horse Showssa myyntikojuja osui silmiini ihania rannekoruja, jotka tunnistin merkistä juurikin tällaisiksi W-Profilen malleiksi. Sovitimme niitä kaverieni kanssa ja totesin, että joskus kyllä haluan tällaisen! Ja Veljekset Wahlstén sen mulle nyt mahdollisti - ja myös teille, sillä toinen näistä koruista tulee viikonloppuna arvontaan täällä blogissa!
 


 
Näitä W-Profilen rannekoruja on yhteensä viisi erilaista mallia, mutta valitsin itse tummanruskealla punotulla nahkalla ja kultaisella kuolaimella varustetun mallin. Rannekorun kiinnitys tapahtuu hauskasti kuolaimen keskeltä, eli siinä on sellainen pieni väkänen, jonka ansiosta korussa ei ole ns. mitään ylimääräistä kiinnitysosaa.
 
Tällainen rannekoru sopii sekä normaaliin arkikäyttöön, että vähän hienompiinkin tilaisuuksiin. Käytin sitä itse heti samana päivänä yliopiston luennolla sekä töissä, mutta laitan sen varmasti käteen myös seuraavan kerran juhlistaessani jotain. Vaikka rannekoru on hyvin hevosaiheinen, voi sitä mielestäni käyttää myös ihan ei-hevosihminen - se on sen verran tyylikäs. Tämä olisi hyvä joululahjaidea vaikkapa kaverille tai sukulaiselle! Hintaa rannekorulle muodostuu 30€ ja korun pituus on 19cm.
 
Tässä kuussa paketista paljastui siis yhteensä kolme tuotetta, joista viimeinen oli kauan haikailemani W-Profilen rintaremmimartingaali. Käytän itse Champilla hypätessä aina rintaremmimartingaalia, koska se on mielestäni tyylikkäämpi kuin normaali martingaali. Aiemmin mulla on ollut käytössä sellainen versio, jossa hevosen kaulan yli ei tule mitään. Vanha rintaremmimartingaali on ajanut tehtävänsä ihan hyvin, mutta olen aina halunnut juuri tällaisen kaulan yli menevän mallin - ja nyt sellaisen vihdoin sain! Pääsee siis kovalle käytölle.
 

Martingaaliosan saa irti, jolloin kyseessä on pelkkä rintaremmi!

 
Tämä Veljekset Wahlsténin myymä rintaremmimartingaali kuuluu siis yrityksen omaan W-Profile -sarjaan, joka on ainoana hevosvarustesarjana saanut avainlipputunnuksen merkkinä kotimaisesta käsityöstä ja laadusta! Kokoja rintaremmimartingaalilla on aina ponysta extra fulliin, jolloin hintaa tulee 126€. Halutessasi voit myös teettää tuotteen mittatilauksena, jolloin hinta on 139€.
 
Otin Champille rintaremmimartingaalin koossa full, sillä sille menee normaalisti full-kokoiset varusteet. Rintaremmiosa on myös hyvin säädettävissä, sillä siinä on säätövaraa sekä satulaan kiinnitettävien pikalukkoremmien osissa, myös itse lapojen päältä menevissä remmeissä molemmilla puolilla. Vatsan alle satulavyöhön kiinnitettävä nahkahihna on myös säädeltävissä ja kiinnityksen satulavyöhön voi valita joko pikalukollisena tai ilman. Rintaremmiosa on lyhyeltä matkaa joustavaa materiaalia, jolloin se myötäilee hevosen liikkeitä paremmin. Martingaaliosa on kaksiosainen (molemmat puolet erikeen) ja ne saa helposti irti ja kiinni takaisin pikalukkojen ansiosta. Myös martingaaliosien pituutta voi säätää.
 


Loppuun vielä kuva, miltä rintaremmimartingaali näyttää sivusta. Pahoittelen kuvien laatua, ne oli pakko ottaa tallissa, sillä ulkona oli pilkkopimeää.. :(
Tätä varustetta tulen varmasti käyttämään aina hypätessä ja kisoissa! Nyt kelpaakin lähteä kisoihin, sillä omasta mielestäni tuo rintaremmimartingaali kyllä ulkonäöllisesti Champille sopii. Nahka on todella kestävän tuntuista ja ennenkaikkea kiiltävää - tällaiselle kaiken kiiltävän ja blingin rakastajalle se on melkein ykkösasia! Haha..
 
Muistakaahan rintaremmimartingaaleja ja tavallisia martingaaleja käyttäessänne laittaa satulavyöhön kiinnitettävä nahkaosa tarpeeksi kireälle! Hihna ei saisi roikkua hevosesta juurikaan irti, mieluiten ei ollenkaan. Muutaman kerran olen kisoissa joutunut todistamaan tilannetta, jossa hevosen kavio on hypyssä mennyt liian löysällä olleen martingaalin alaosan väliin ja hevonen on alastulossa tämän vuoksi kaatunut. Halpa henkivakuutus on tarkistaa varusteiden sopivuus!
 
Olkaahan siis kuulolla viikonloppuna, sillä silloin tapahtuu! Luvassa on sekä videopostaus kisoista, että arvonta Veljekset Wahlsténin mahdollistamana. Lauantaina mulla on tentti, joten sitä ennen postauksia tuskin tulee. Viime tentistä saimme muuten nyt tulokset ja tässä pieni kuva fiiliksistäni:
 

33 kommenttia

  1. Ois kyllä ihan mahtavaa saada sponsori tuotteita jostain. On nimittäin hienot! (:
    Miulla ei ikinä oo varaa mihinkään uuteen :D

    VastaaPoista
  2. Tuo koru on tosi kiva, itellä nimittäin on samanlainen, tälläkin hetkellä kädessä!:D
    +sulla on ihana blogi!:)

    VastaaPoista
  3. Hienot tuotteet oot saanut. koru on tosi upea ja tuo martingaali näyttää kyllä niin laadukkaalta :)

    VastaaPoista
  4. oi vitsi miten hauska ja nätti toi rannekoru on !

    VastaaPoista
  5. Toi koru on kyllä tosi upee, itsekkin oon monesti pyöritellyt sitä käsissäni mutta en oo hennonut ostaa :)

    VastaaPoista
  6. minkä merkkinen ja mallinen champin satula on? :)

    VastaaPoista
  7. Onpa hieno koru!
    Mulla on W-profilen hackamore, vaikuttaa kyllä laadukkaalta tuotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. W-profile on kyllä tosi laadukkaan tuntuinen merkki! :)

      Poista
  8. Moi(:
    Oon nyt vähän pihalla ku vasta löysin sun blogis.. nii onks sulla youtube kanava jos on ni mikä sen nimi on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo, mee sinne noiden videoiden kautta, koska en muista sitä nimeä :D

      Poista
  9. heeei kerro sä, mitä te ootte nyt tiian kanssa oikee tekemäs? :D

    VastaaPoista
  10. Hyvä neuvo tuo et martingaali tarpeeksi kireälle! :) En oo ite koskaan tajunnu et sen pitää olla niin tiukalla

    VastaaPoista
  11. Magee koru...tiedän kenelle ostan tuollaisen joulupakettiin

    VastaaPoista
  12. Olis kiva lukea postaus miten loimitat Champin näin syksyisin ja talvisin.. :) Ja tosi siististi oot sen klipannu, kuvissa ei ainakaan näy rajoja missään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En millään haluaisi tehdä, kun loimittaminen jakaa niin mielipiteitä ja siitä tulisi vain tappelua :S ja kiitos :)

      Poista
  13. Saako kysyä, mitä opiskelet?
    Upea tuo rannekoru! :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat