sunnuntai 10. marraskuuta 2013

#248: Kisavideopostaus

Sain kuin sainkin tämän videon vihdoin koottua ja lisättyä youtubeen. Toivottavasti pidätte, vaikka varsinainen videopostaus ei olekaan kyseessä, vaan ennemminkin erilaisista päivän aikana kuvatuista videoista tehty kooste! Vilma ja Kia kuvasivat kaikki videoklipit ja yhdistelin sitten heidän otoksiaan. Tämä on siis periaatteessa näiden kahden ahkeran kisahoitajatyttösen näkökulma kisapäivästä :)
 
"Videopostaus" on kuvattu siis viime viikon lauantaina, 2.11. Ehon tallin kisareissulta. En viitsinyt laittaa videoon sen enempää ratoja kisoista, sillä tarkemmin itse radoista ja muusta härdellistä voitte lukea tekstipostauksesta täältä. Jos joku ei ole katsonut kisavideoita aiemmin, löytyvät ne täältä (100cm) ja täältä (110cm).
 
Ps. Olkaahan huomenna koneiden ääressä aamun aikana, luvassa on jotain kivaa..!


 

12 kommenttia

 1. Ihanan kevyt laukka Champilla! :)

  VastaaPoista
 2. Onko tohon Champin silmään tullut joskus jotakin vikaa kun nuo silmävalkuaiset (nyt tuli mieleen munanvalkuaiset XD) näkyy koko ajan? Vai johtuuko tuo vain tuosta mulkoilusta? Pelottava! =D
  ^ Ja tää ei siis missään nimessä ollut mikään "*ittu ku heppas mulkkaa! -kommentti, vaan tosiaan pohdiskeleva! (pakko täydentää kun ton voi joku nähdä väärässä valossa) :DD

  Mut siis upeeta! Onnea voitosta ja 4.sijasta. Ja niin kuin eka ano mainitsikin, niin hyvälaukkaisen hevosen ootki hankkinut! Tosi magee! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itse ihan samaa! Ihana tuo Champ kun se kävelee niin hassusti kun sillä on takajaloissa kuljetussuojat :D Aws..

   Poista
  2. Champ on mulkosilmäinen heppa :) ei sillä oo mitään käynyt, toi on vähän sama juttu kuin joidenkin hevosten herasilmät! Sitten kun sillä on sellaset ulkonevatkin noi silmien kohdat niin se näyttää vielä enemmän mulkosilmähevoselta joka kattoo aina sivuille vinoon xD

   Kiitos kiitos ja joo se kävelee niiden kans tosi hassusti!

   Poista
 3. haha ihana toi eka (?) lämppähyppy :D

  VastaaPoista
 4. Viides;) Hyvä vidi :DD

  VastaaPoista
 5. Voitko laittaa linkin tähän kun pätkii paljon tuossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin iPadilla niin en tällä voi, mutta laitan koneelta huomenna! Unohdan AINA laittaa sen suoraan tuohon tekstiin, äääääääh! Sori :(

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat