torstai 8. toukokuuta 2014

#343: Kuvapostaus: Erilaisia kevätkuvia

Näin kisojen jälkeen ajattelin jakaa teille hieman kuvia, joita otimme reilu viikko sitten kaverini kanssa. Mulla oli vapaapäivä ja lähdimme pitkästä aikaa kunnolla shoppailemaan - olen ostanut vaatteita itselleni viimeksi varmaankin yli vuosi sitten ja oikein mitään kivaa ei vaatekaapista löytynyt päälle. Tiedätte varmasti tunteen..
 
Kauppareissulta tarttui mukaan vaikka mitä ihanaa ja päätimme ottaa hieman kuvia muutamista ostoksista! Normaalien vaatteiden lisäksi ostin tuollaisen kivan kesämekkotyylisen mekon, jota aion käyttää tällä viikolla isäni syntymäpäiväjuhlissa ja mahdollisesti sitten muutenkin kesällä vähän paremmissa tilaisuuksissa. En pukeudu tavallisesti mekkoihin tai hameisiin, joten oli jännä nähdä itsensä pitkästä aikaa tuollaisessa asussa!













Joko te olette ottaneet kesävaatteet käyttöönne?

32 kommenttia

  1. Mistä tuo super kivan näköinen college(?)paita on? :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita! Erityisesti pidin mekosta ja tuosta toisesta (collage) paidasta!:) itse en ole vielä päässyt KUNNOLLA shoppaamaan kesä-/kevät vaatteita.

    VastaaPoista
  3. Oi aivan ihania vaatteita! Tykkään kaikista :)

    VastaaPoista
  4. Nuo kaikki vaatteet on ihania! Eniten shortsit ja se pitkähihainen, miellyyttivät silmää. Mi eotin kesävaatteet pääsiäisenä käyttöön mutta tämä inhottava Suomemme salli raekuuroja, vesisadetta, korkeintaan 12 astetta lämpöä... Ei siinä muu auttanut kuin lämpimät vaatteet. </3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ei täälläkään enää voi noin kesäisiä vaatteita käyttää, kun melkein pakkasella on aamuisin :(

      Poista
  5. Mistä noi shortsit on? Ihania vaatteita!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia, ja olet super kaunis! ♥ minullakin on muuten tuo Ginan college paita, vielä samanvärisenäkin! ;)

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo mekko!! Mistä sen löysit? :) tosi nätti sun päälläsi!

    VastaaPoista
  8. Vitsit oot kaunis!! :o haluaisitko joskus erikoispostauksena tehdä lifestyle tyyppisen postauksen, jossa kertoisit miten huolehdit ihostasi ja hiuksistasi, miten meikkaat ja vähän vaatetyylistäsi! Semmoinen ois joskus tosi kiva erikoispostaus jos jaksaisit tehdä! :) sitten mulla tuli mieleen että oliko sulla skootteri/mopoauto ennen kun ajoit autokortin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :D voisinhan mä joskus tehdäkin, jos se saisi kiinnostusta! mä en kyllä koskaan panosta mitenkään erityisesti mihinkään noista, mutta toki edes vähän.

      ja joo, mulla oli skootteri :)

      Poista
  9. Ihanan hyväkuntoiset hiukset! :<

    VastaaPoista
  10. Ihana kaunis AAda!!!!!!!!!!!!!!! En oo vielä kaikkia kesävaatteita penkonu, mutta kaappi alkaa olee pullollaa kaikkee ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olsi kiva tän tälläsen asukuva postauksen yhteydessä laittaa postaukseen mistä oot osanut ne, esim. Paita/Kapphal Housut/Veromoda :)

      Poista
    2. kiitti paljon :) joo, unohdin laittaa noihin!

      Poista
  11. Ihania vaatteita, mistä toi mekko on? :) Mun pitäis jostain nyt keksiä mekko Reetan ylppärijuhliin, kun tajusin että eihän mulla oo sinne mitään ja kohta alkaa tulla kiire! :D

    VastaaPoista
  12. kun laitoiit viime postaukses kuvai laaksolta olin kattoo ja näin sun ja champin suorituksen livenä! ja sitten myöskin sut livenä kun kisasit ;'3! ootte parhait ja oot paras bloggaaja.

    VastaaPoista
  13. Ei oo oikeen voinut ottaa kesävaatteita esille, kun täällä sataa räntää...

    Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  14. Ootpa hyvässä kunnossa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. piilotan läskit hyvin vaatteiden alle ;) haha ei vissiin :D

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat