tiistai 27. toukokuuta 2014

#352: Hippolan esteklinikan arvonta

 
Tämän viikon sunnuntaina 1.6. Hippola järjestää esteratsastusklinikan Peikin ratsastuskoululla Kauniaisissa, Espoossa. Mukana on monia Hippolan bloggaajia (Tiia, Senni, Heidi, Anniina, Erika sekä minä) ja ryhmiin on päässyt osallisiksi myös muita hevosbloggaajia, kuten Rosanne, Riina-Maria sekä Kaisa. Nyt kaikilla halukkailla on oiva tilaisuus päästä paikan päälle saamaan hyviä vinkkejä omaan treeniinsä harrastekilpailijoiden tasolta katsottuna.
 
Esteratsastusklinikka alkaa klo 11 ja päättyy klo 15. Väliin mahtuu neljä ryhmää: suomenhevoset, nuoret hevoset sekä kaksi eritasoista "perusryhmää". Klinikan aikana pidetään myös tauko, jonka aikana voi nauttia buffetin antimia. Valmentajina tapahtumassa nähdään kansallisen tason ratsastajat Antti Jurvanen ja Johanna Mikkola, joilla molemmilla on myös ratamestarikokemusta - Johannalla ihan kansainväliseltä tasolta. Hän rakensi juuri viime viikonloppuna Ruilan kansainvälisten estekisojen radat! Omasta kokemuksestani voin myös sanoa, että molemmat ovat hyviä ja kokeneita valmentajia, joilla on varmasti paljon annettavaa klinikan osallistujille.
 
Nyt teillä lukijoilla olisi mahdollisuus voittaa lippuja tapahtumaan. Arvon yhden kappaleen yhden hengen lippupaketin ja yhden kahden hengen lippupaketin. Osallistumisohjeet ovat yksinkertaiset:
 1. Kerro kommenttikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
 2. Kerro, mitä sinä odotat klinikalta ja miksi.
 3. Toivottavaa olisi, että tykkäisit blogin sekä Hippolan Facebook-sivuista tai seuraisit minun sekä Hippolan Instagram-tilejä.
Osallistumisaikaa on tämän illan klo 21.00 sakka, jolloin suoritan arvonnan ja ilmoitan voittajille sähköpostitse! Olkaa siis nopeita ja varmistakaa mahdollisuutenne päästä seuraamaan klinikkaa paikan päältä :)

21 kommenttia

 1. En oo koskaa käyny, mutta haluisin saada neuvoja erinlaisiin hyppytekniikoihin ja esteen lähestymiseen oikein.
  tykkään molemmista facebookis ja seuraan molempia instassa :)

  Marikatoi92@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Heippa! Upea tilaisuus joten otetaan vastaan! Odottaisin eniten vain sitä olemusta siellä vieressä katsomassa ja toivon mukaan pää täynnä hyviä vinkkejä omiin touhuihin! Sekä nähdä teitä ''livenä'' suosittuja bloggaajia muussa kuin blogeissa, facebookissa.

  fahlertia@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hieno tilaisuus, jossa olisi itse myös mahdollista oppia uutta. Odotan eniten bloggaajien valmennettavia ryhmiä ja näkemistä teidän treenailua ihan livenä.

  seela.poni@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Jes! Vihdoinkin esteklinikka! Eniten odotan teidän kaikkien bloggaajien tapaamista ja tietenkin itse klinikan neuvoja perus esteratsastukseen, kaikkihan alkaa perusasioista esteillä?

  elli.toiviainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Pinja, pinskuh99@gmail.com

  Jos arpaonni suosisi, odotan klinikalta hienoja ratsukkoja, ja paljon uutta tietoa esteratsastuksesta, sillä laji kiehtoo itseä. Saisi nähdä myös tälleen luonnossa bloggaajia ja heidän hevosia :)
  Oon tykännyt sun ja Hippolan fb sivuista sekä seuraan sua instassa :)

  VastaaPoista
 6. Odotan klinikalta sitä että saan vinkkejä omaan ratsastukseeni ja nään bliggaajien ratsastusta livenä! :)

  Seuraan ig hippolaa oon tykänny fb
  heikkinenanu@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Toivon, että oppisin ratsastajien virheiden kautta omaan ratsastukseen.
  amilda.pajula@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Odotan teidän bloggaajien sekä muiden ratsastajien näkemistä. Ja haluan oppia samalla,
  oona.loimulahti@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Haluan nähdä tavallisten ratsukoiden tavallisimpia ongelmia ja niiden selvittelyjä =)
  Nea - nea.rinnetmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ronja Ressler, norrja@gmail.com. Odotan lähinnä uusia näkökulmia ja uusia ideoita sekä motivaatioita omaan tekemiseen ja treenaamiseen.

  VastaaPoista
 11. Jenna, jennakoivisto@hotmail.com
  Haluaisin kovasti päästä käymään erilaisissa klinikoissa, koska niistä on aina ollut hyötyä omaan ratsastukseen. Ja tästä tekisi erityisen se, että näkisi samalla kaikkien lukeimiensa blogien kirjoittajat!:)

  VastaaPoista
 12. eerika.bonken@outlook.com
  Jess! Kivaa että tulee tällainen mahdollisuus, innolla oon mukana! Sinne ois kiva päästä katsomaan teitä bloggaajia livenä, sekä tietenkin kuuntelemaan loistavia valmentajia, ja sitten sitä kautta pistää näitä juttuja omiin touhuihin. Tietysti klinikassa voi myös oppia ratsastajana ;)

  VastaaPoista
 13. ria.susanna@kolumbus.fi

  Odotan klinikalta sitä, että siellä neuvoittaisiin istunnan tärkeyttä ja oikeanlaista käyttöä. Sekä tietysti linjoja ja erilaisia hyppytekniikoita.

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. anniveeera@gmail.com (tarkoituksella kolme e'etä !!)

  Klinikalla oppii varmasti itsekkin paljon uutta, joten sinne olisi mukava päästä ! Toki lempparibloggaajienkin näkeminen kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
 16. Odotan klinikalta hyödyllisiä neuvoja miten päästä suurimmillakin radoilla tyylipuhtaasyi esteistä yli, sillä jotkut esteratsastajat keikkuvat siellä selässä, kuin risu myrskytuulessa, sekä myös teidän bloggaajien näkemistä jq virheiden korjausta :)
  Venla.noppis@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Henna Ouramo
  Chenatah@gmail.com
  Odotan klinikalta paljon erilaisia neuvoja ja kikkoja ja myös ihan perusohjeitten kertausta. Myös kaikkien bloggajien näkemistä tosi toimissa :)
  Seuraan kaikkia muita paitsi hippolan instagramia.

  VastaaPoista
 18. thepassofani1@gmail.com
  Odotan klinkalta ahaa-elämyksiä, vaikken mikään todella hyvä ratsastaja olekkaan. Ja päästä oppimaan ammattilaisilta! Ja sekä monien bloggaajien näkemistä, etenkin sinun! :)
  Kaikki tehty, eli seuraan ja tykkään!

  VastaaPoista
 19. nea.saunamaki@gmail.com
  Odotan klinikalta valmentajien neuvoja ja tietenkin bloggaajien näkemistä! :)
  Seuraan myös instagramia ja tykkään facebookissa.

  VastaaPoista
 20. Heipsan! Olitko lähettänyt mulle sähköpostia voitosta? Mun sähköposti sekosi ja viesti hävis jonnekin.. Joten jos olit laittanut mulle sähköpostia, niin viitsisitkö lähettää sen uudestaan? :)

  pinskuh99@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, löytyihän se sähköposti sieltä. Laitoin sulle viestiä :)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat