lauantai 7. kesäkuuta 2014

#359: Uusi (kesäisempi?) ulkoasu

 
Näin rattoisasti lauantaipäivän kunniaksi olen istunut sisällä kuusi tuntia tietokoneen ääressä ja muokannut blogille uuden ulkoasun aina taustaväristä kaikkia pikkukuvia myöten. Bannerista halusin tällä kertaa erittäin yksinkertaisen ja sopivan kesäisen, eikä lopputulos mielestäni ole kaukana tästä toiveesta. Ihan tyytyväinen en kuitenkaan kokonaisuuteen ole, mutta koska sitä olisi..
 
Blogi oli tosiaan suljettuna tämän muutoksen ajan, jotta sain tehdä kaiken ihan rauhalliseen tahtiin. Uutena lisäyksenä sivupalkissa ovat some-ikonit Facebookiin, YouTubeen, Instagramiin, sähköpostiin ja Twitteriin (jota en käytä koskaan, mutta lisäsin silti). Päivitin tietoja kaikille välilehdille ja lisäsin myös uusia kuvia. Toivottavasti niitä jaksaa taas selailla läpi :)
 
Mitä mieltä te olette tästä uudesta ulkoasusta?
 
Ihan heti en rupea muutoksia tekemään, sillä hermoni meinasivat loppua ehkä noin sata kertaa, kun kone ei syystä tai toisesta suostunut yhteistyöhön. Nyt lähdemme kaverini kanssa kuvaamaan paljon pyytämäänne videopostausta tallipäivästä ja se on luvassa myöhemmin ensi viikolla, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaisesti!

19 kommenttia

 1. Kiva, pirteä ja kesäinen ulkoasu! (:

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva:)! Ainut vaan että tu otsikko teksti oisi voinut minun mieleen olla erinlainen mutta muuten huippu kiva:)

  VastaaPoista
 3. ihana! Vitsit tahtois ittellekin tällasen ulkoasun! :)

  VastaaPoista
 4. Siis ihana! Simppeli, mutta jotenkin omaperäinen! <3 Aiotko julkaista niitä mun lähettämiä klinikkakuvia?

  VastaaPoista
 5. näinkin tän facessa ja arvasin että uus banneri tulossa :D Aluksi katoin et apua miten yksinkertanen ja mitäänsanomaton mutta kun pariin kertaan tän näki niin toi yksinkertasuus tekee tästä huippuhienon ja sopii kesään ihanasti :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva ulkoasu vaik itse suosin niitä ei nii yksinkertasia bannereita:D

  VastaaPoista
 7. Oie ei, aivan mahtava ulkoasu! Pakko ruveta itsellekin väkertämään ulkoasua, tuli kauhee ulkoasunteko kuume kun näin tän...

  VastaaPoista
 8. Aivan superihana ulkoasu, mukavan yksinkertainen ja todellakin kesäinen. Tulee kesäfiilis jo ihan kattomalla tota sun ulkoasua, eritoten banneria :)

  VastaaPoista
 9. Kiva ulkoasu, selkeämpi kuin edellinen!

  VastaaPoista
 10. Oii, toi on kyl super ihana! <3 Ja se on aika kesäinenkin :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva ulkoasu! Ja banneri on tosi hieno ;)

  VastaaPoista
 12. Ihana ulkoasu! Tosi kesäinen ja rento:)

  VastaaPoista
 13. Hieno ulkoasu ♡ Kesäinen ja söpö tuo Champin kuva siinä!

  VastaaPoista
 14. Ihana ulkka! Tämä ei nyt varsinaisesti liity juuri tähän ulkoasuun, mutta saako Photo Shopilla mitenkään tuon bannerin kulmia tuolla lailla pyöreäksi, vai teetkö sen jollain toisella ohjelmalla? Olisin kiitollinen, jos vastaisit, sillä en löydä siihen netistä ohjeita lainkaan sinnikkäästä etsinnästä huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen ne "käsin" eli pyöristän pyyhkimällä ylimääräiset pois. Kai ne jotenkin sais mutten osaa :D

   Poista
 15. ihan mielenkiinnosta, kuinka paljon sulla menee rahaa kuukaudessa hevosharrastukseen? (tallivuokra,ruoat,valmennukset, varusteet.) mukavaa kesää teille! :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat