lauantai 12. heinäkuuta 2014

#377: Ruisrock 2014

Viime viikonloppuna vietin ehkä yhtä kesän parhaimmista viikonlopuista, sillä olimme kaveriporukalla Ruisrockissa kolmena päivänä. Nyt siis pieni, mutta hevoseton postaus tuosta tapahtumasta!
 
Olitko paikalla jonakin päivänä? Mikä oli suosikkiesiintyjäsi?
 
Lähdin matkaan torstaina heti klinikkareissun jälkeen suunnatessani kulkuni ensin Soukkaan, josta pääsin kaverini Steffin kyyditsemänä Turkuun. Torstai kuluikin siis matkustellessa ja hevostellessa, sillä autoin hieman Steffin ratsastettavien hevosten kanssa Soukassa ja perillä Turussa. Matkan aikana yritin nukkua ja jouduinkin salakuvattavaksi tosi hehkeänä.. Että kiitos vaan Steffi! Menimme nukkumaan ajoissa, sillä tiesimme tulevan viikonlopun olevan rankka vähän nukkumisen vuoksi. Yövyin koko viikonlopun Steffin luona, sillä siitä oli suhteellisen lyhyt matka Ruissaloon.
 
Kaikki postauksen kuvat ovat taas kännykkälaatua, pahoittelen..! Tässä oon lähdössä
juuri Turkuun ja matkalaukun koosta osaatte päätellä, miten otin jälleen koko vaatekaapin mukaan :D


 
Perjantaina raahauduimme ylös sängyistä joskus yhdeksän aikoihin, tosin heräsin puoli seitsemältä saamatta unen päästä kiinni enää uudelleen. Mietimme hetken aikaa päivän ohjelmaa ja lopulta, rutkasti myöhässä aikataulusta, pääsimme lähtemään Skanssiin shoppailemaan hieman alennusmyyntejä ja etsimään kaikkea kivaa festarivaatetusta. Kun olimme kiertäneet ainakin 20 erilaista liikettä pikakelauksella olimme valmiina Steffin luona aloittamaan Sarinan "kotiinpaluun" valmistelemisen - maalasimme isolle lakanalle tekstin ja kuvia sekä valmistimme herkkuaterian toasteista ja banana spliteistä. Haha, sopi ihan hyvin meille.
 
Joskus kuuden jälkeen olimme viimeinkin Ruisrockin alueella ja valmiita kuuntelemaan hyvää musiikkia. Ensimmäinen katsomamme esiintyjä oli Cheek, jonka aikana olimme melko eturiveissä. Examplea odotin itse paljon viime vuoden vuoksi, joten sekin tuli katseltua ihan hyviltä paikoilta. Illan kruunasi ehdottomasti David Guetta, joka ei pettänyt tälläkään kertaa. Näistä kolmesta näkemästäni keikasta tämä oli ehdottomasti se parhain, sillä musiikin lisäksi itse show oli mieletön! Paljon ilotulituksia ja muuta tilpehööriä. Joku vitsailikin, että ilotulitukset olivat isommat kuin Turun uutena vuotena..
 




 
Perjantaina liikenteenohjaus toimi hieman heikosti järjestäjien puolesta ja siksi olimme lopulta kotona vasta neljän maissa yöllä. Lauantaina herätyskello soi onneksi vasta yhdeltätoista, joten nukkua ehti ihan kivasti. Päivä alkoi yhdellä muotinäytöksellä, joka oli Kotimäellä järjestettävien koulukisojen yhteydessä. Steffi esiintyi siinä ja olin paikalla itse katselemassa. Kun olimme selvinneet koulukisoista, lähdimme grillaamaan ja lopulta takaisin Ruisrockiin. Koko lauantaina ei oikeastaan ollut yhtäkään artistia, jonka olisimme halunneet nähdä, joten istuskelimme pitkään alueen ulkopuolella ja nautimme kesästä hyvässä seurassa. Ainoa keikkamme tuolta päivältä oli Studio Killersin veto, jota seurasimme ehkä 20 minuutin ajan.
 
Sunnuntai olikin sitten toinen pääpäivistä! Lähdimme alueelle kerrankin ajoissa, sillä esiintyjistä "must to see" Robin aloitti jo puoli neljältä. Koska Ruisrockiin pitää kävellä melko pitkä matka, olimme paikalla jo yhden jälkeen. Robinin keikka oli ihan loistava ja meillä oli todella hauskaa sen aikana, vaikka kaikkien ikä oli reilusti yli esiintyjän iän. Tuon esiintymisen jälkeen kerkesimme palloilla alueella toista tuntia ennen Icona Popin keikkaa, jonka ajaksi löysimme itsellemme loistavan paikan isojen roskisten päältä: niillä pystyi hyvin istua ja hyvien kappaleiden aikaan myös seistä. Illan viimeinen esiintyjä oli Wiz Khalifa, joka lauloi monia hyviä ja itselleni varsin tutuksi tulleita kappaleita vuosien varsilta.
 



 
Tiivistettynä tämä reissu piti sisällään paljon aurinkoa ja lämpöä, loistavaa musiikkia, ihanaa seuraa, aivan liikaa makkispekkiksiä (eli makkaraperunoita!), lukuisia "#SELFIE TIME!!"-otoksia poliisien kanssa, huikeaa festarifiilistä ja vähän yöunia. Maanantaina lähdin aamujunalla takaisin kotiin iltapäivän työvuoroa varten, joten paluu arkeen tapahtui varsin sutjakkaasti. Seuraavat festarit ovatkin kohdallani vasta elokuun Weekend Festival, jollen jostain syystä raahaudu Summer Soundeihin kuuntelemaan Aviciita ja Tiestoa, jotka olisi kyllä todella kiva nähdä livenä. Mutta sitä ennen vietän tätä hevosarkea taas erittäin mielelläni!

18 kommenttia

  1. Mitä varten sun pitää sojottaa noine sorminesi joka kuvassa? Keksisit jonkun toisen poseerausasennon välillä. :) Muuten kyl kiva postaus, erilainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onko sillä jotain väliä miten mä kuvissa olen 😄 näitä kuvia on viikonlopulta varmaan 500kpl ja tähän sattui tulemaan monta "samalla poseerauksella" :)

      Kiitos!

      Poista
  2. Haha jonkun rakon tyhjennyskin päässyt mukaan :'D normi ruissi kuva, aina joku yrjöö tai kusee taustalla

    VastaaPoista
  3. Itse olin ruississa myöskin kolme päivää ja voin kyllä sanoa, että oli mahtava reissu! Oma suosikki oli Bastille, jonka näkemistä olin odottanu monta vuotta, mutta tänä vuonna se vihdoin onnistui :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super, että teilläkin oli hauskaa :) ja mahtavaa myös, että suosikin pääsit näkemään!

      Poista
  4. Haha, noista mainitsemistasi bändeistä Studio Killers olisi ollut ainoa, jonka olisin itse halunnut nähdä :D Okei, David Guetta olis ollu kans ihan näkemisen arvoinen varmaan... :)
    Toivottavasti oli hauska reissu, mitä se kuvista päätellen oli! :P

    VastaaPoista
  5. Vinkkinä tuleviin postauksiin, että jos kerrot jostain henkilöstä niin olisi kiva tietää, että kuka hän on :D Esim. Nyt jäi ihmetyttämään kuka toi Sarina ja Steffi on.. :P

    VastaaPoista
  6. anteeks mun on pakko kommentoida, mutta kuullostaa äärettömän tyhmältä tuo sanontasi must to see tai must to have. se on must see tai must have, jos se "to" on sinne saatava väliin, niin have to see ja have to have.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo älä ihmeessä pyydä anteeksi, se vasta äärettömän tyhmää onkin, jos kommentoimaan asti tulee tämän asian vuoksi :D

      Poista
  7. Muakin häiritsee noi joka kuvassa töröttävät sormet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muakin...mitä eees tarkotat ku laitat ne sillee?!

      Poista
    2. peace-merkki, vähän hutaistuna :D mutta harmi juttu että häiritsee

      Poista
  8. Mikä puhelin sulla on?

    VastaaPoista
  9. mä olin pe-la ja oli ihan mielettömän hyvä reissu! haloo helsinki on oma lempparini :)

    VastaaPoista
  10. Mitä hevosia tuo steffi ratsastaa soukassa? :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat