torstai 28. elokuuta 2014

#403: UB Horse Show -infoa

Longines on esteratsastuksen FEI World Cupin pääsponsori, mikä näkyy monessa kohdin kisa-areenaa. c. Satu Pirinen
c. Satu Pirinen
Jälleen olisi aika infota teitä lukijoita UB Helsinki International Horse Show'n suhteen! Saattaa olla, että tätä infoa tulee nyt jokaisesta tuutista, sillä lipunmyynti on nyt varmasti kuumimmillaan - enää vajaa kaksi kuukautta Suomen isoimpiin kansainvälisiin kisoihin. Huikean jännittävää. Meillä työntekijöillä on tässä kahden kuukauden aikana ainakin yksi palaveri Helsingin Jäähallilla ennen varsinaista koitosta ja lisäksi suunnitelmissa on, että käyn tutustumassa kameran kanssa tiloihin tulevien viikkojen aikana.
 
Tänään torstaina 28. elokuuta starttasi Horse Shown uusi kampanja, jossa Longines FEI World Cup pääsee korokkeelle. World Cup -näytöksen lipun ostaja saa nimittäin kokopäivälipun sunnuntaille tuon yhden lipun hinnalla. Tarjous on voimassa ensi viikon keskiviikkoon asti (3.9.), eli nyt kaikki halukkaat kipin kapin lippuostoksille! Lisää voit lukea täältä.
 
Anna-Julia Kontio viime vuoden Horse Show'n radankävelyssä. c. Satu Pirinen
Tässä ilmakuvaa uudesta kisapaikasta! Tuo mustakattoinen halli on siis Helsingin Jäähalli, jossa kilpailut tänä vuonna käydään. Takana näkyy Olympiastadion.
UB Horse Show'lla on tänä vuonna uusi ratamestari: Frédéric Cottier. Tiesittekö, että mies rakentaa myös kohta kilpailtavan esteratsastuksen maailmanmestaruuskisojen radat Normandiassa? Cottier on entinen kilparatsastaja, jonka saavutuksiin kuuluvat esimerkiksi MM-kulta ja olympiapronssimitali. Horse Show'n sivuilta voit lukea jutun, jossa kerrotaan Cottierista ja Johanna Mikkolasta, joka toimii Helsingissä miehen avustavana ratamestarina. Myös uusimmassa Hippoksessa on enemmän juttua aiheesta!
 
Vaikka tätä onkin hehkutettu, on silti syytä muistuttaa yhä uudelleen, että Horse Show kilpaillaan tänä vuonna Hartwall Areenan sijasta Helsingin Jäähallilla. Luvassa on siis kaikin puolin uusi tila tämän tapahtuman suhteen - niin järjestäjälle, työntekijöille, ratsastajille kuin katsojillekin. Paljon odotuksia on ilmassa ja toivotaan, että tapahtumasta tulee ikimuistoinen juhlavuoden kunniaksi.
 
Mitä te odotatte HIHSin suhteen nyt, kun se siirtyy Jäähallille?

15 kommenttia

 1. Minusta on hienoa, että ratsastajia on kuunneltu. Hevosille ystävällisempi paikka pitää kisat, isompi verkka, paremmat tallit jne. Toivottavasti tapahtuma onnistuu hyvin! Täällä ollaan niin kaukana Keski-Euroopasta katsoen, että sietää ollakin hyvät puitteet jotta parhaat jaksavat matkustaa tänne asti. Innolla odotan kisoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta jokainen sana, ja ilmeisesti ratsastajat ovat reagoineet positiivisella mielellä muutoksiin :)

   Poista
 2. mä en oo ennen tuolla käynyt, mutta tänä vuonna olis tarkotus tuonne lähteä :) lippu on vaan todella kallis, että onko tuo tapahtuma sitten oikeesti noin ''hieno'', että siitä viittii maksaa mun mukaan tosi paljon? olis toki aiva upeeta tonne mennä, mut asun niin kaukana, että pitäis hommata hotellikin ja varmasti tulisin ostamaan sieltä jotain ratsatusvaatteita... oikeastaan hinta taas on esteenä, mutta enköhän mä jotenkin tonne pääse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä olen joka vuosi pulittanut lipun hinnan kun olen katsojana ollut, eikä ole tarvinnut katua :) Mutta se on vähän se, mistä kukakin tykkää mitäkin maksaa!

   Poista
 3. Odotan HIHSiä kovasti! Jännittävää, millaiset uudet puitteet on luvassa. Yksi vuoden kohokohdista =)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä on hienoa, että tänä vuonna verryttely avataan myös katsojille :) kiva päästä katsomaan ja mahdollisesti ottamaan mallia !

  www.iddejacoda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. .. ja tänä vuonna on myös HIHSin 30v juhlavuosi!

  VastaaPoista
 6. Minun opettaja on Johanna Mikkola! :D

  VastaaPoista
 7. En ole käynyt ennen HIHSissä joten ajattelin kysyä että kun esim. perjantain kohdalla lukee että näytöslippu 53,50€ niin pitääkö tuo summa maksaa kaikista niistä näytöksista vai kuuluuko tuohon hintaan kaikki perjantain näytökset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siitä yhdestä näytöksestä, jos haluaa muihin näytöksiin, tulee niistä maksaa se niiden kohdalle merkitty hinta :)

   Poista
 8. Mikä päivä sä oot siellä ?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat