tiistai 28. lokakuuta 2014

#434: Kännykän tyhjennys

Tyhjensin juuri ennen Horse Show'ta kännykästäni kaikki kuvat, joita sinne on kerinnyt kertyä kesän aikana. Olette aiemmin tykänneet tällaisista postauksista, joten eiköhän hyödynnetä koneella olevat kännykkäkuvat ja jaeta ne teidänkin nähtäviksenne!

Osa näistä voi olla esiintynyt jo aiemmin blogissa tai ainakin Instagramissa sekä Facebookissa, mutta kertaus on tunnetusti opintojen äiti ;) Muistattehan, että kuvat ovat todella kännykkäotoksia, joten laatu ei päätä huimaa. Olen kuitenkin ehkä maailman pahin kännykkäkameran käyttäjä ja tykkään napsia kuvia ihan jokaisesta tilanteesta muistoksi. Sitten ihmettelen, kun kännykästä loppuu tila - ja samanlaisia kuvia Champin naamasta on tallennettuna tuhat kappaletta..
 
Tykkäättekö te kuvata puhelimella?
 
1: Kesän pakollinen Linnanmäkireissu! 2: Champ nauttii vihreästä ruohosta. 3: Tein kesällä yksin kotona ollessani paljon tuollaisia herkkujalettuja, joissa oli sisällä marjoja ja kermavaahtoa <3 4: Champin kanssa kävelymaastossa.
1: Mut ja yksi toinen työkaverini valittiin työpaikkamme ilopillereiksi ja tsemppaajiksi! 2: Lähdössä Sea Horse Weekiin Hankoon kisoihin. 3: Mentiin Piia Pantsun valmennukseen vähän isommalla hevosautolla, Jade oli mukana. 4: Ihana maasto!
1: Tein KERRAN kisoihin kerrankin onnistuneet letit! 2: Kuumailmapallolennolla pari kuukautta sitten, huh! 3: Mun ensimmäisen opintojakson kirjallisuutta.. Kaikki englanniksi. 4: Weekend festivaaleill otettiin kavereiden kanssa paljon tällaisia ihan turhia ilmeilykuvia.. Mutta ne ovat hauskoja muistoja jälkikäteen :)
1: Pari viikkoa sitten kävin pitkästä aikaa ostoksilla ja mukaan tarttui tuo paita ja takki ensi kesää varten. 2: Champ ihmetteli pikkuponeja parisen kuukautta sitten otetussa kuvassa.
1: Champ ei ollut varma, pysyykö se pystyssä vaiko ei :D 2: Tajusin kesällä, että mullahan on tuollainen kiva pinkki takki, mitä voin käyttää silloin tällöin!
1: Champin vesimattopelko on ainakin toistaiseksi hyvällä mallilla. 2: KERRAn kisojen jälkeen syyskussa viimeisiä heiniä ulkona nauttimassa. 3: Champia ei huvittanut aamuratsastus jokunen viikko sitten. 4: Kesä ja rantakelit <3
1: "ANNA RUOKAA!!" 2: Tehtiin tuollaisia pirteitä cupcakeja kaverini kanssa jokin aika sitten :) 3: Viime viikolla eräs työkaverini ratsasti Champilla, meni tosi kivasti! 4: Ostin joskus alkukesästä lenkkihousut, mutta käytin niitä aluksi normaalissa arjessa niiden kivan tekstin takia.
1: Champ oli eri mieltä siitä, mennäänkö me kentälle vaiko ei. 2: Pari viikonloppua sitten oli vuorossa sukujuhlat!
1: "En se minä ollut, sitä paitsi se oli vahinko!" 2: Kesällä tehtiin pitkä maastolenkki järven rannalle. 3: Moni on tullut kertomaan, että kaupassa myydään paitoja Champ-tekstillä. Itseasiassa sain sellaisen paidan jo heti niiden ilmestyttyä kauppoihin, kun eräs tallikaverini sellaisen mulle hommasi :D
1: Champ oli aamu-uninen tullessani ratsastamaan aamuvarhaisella. 2: Kesällä käytiin näyttämässä Champille missä asun.

23 kommenttia

  1. tosi kiva postaus! mistä toi sun uus ostamasi (nahka?)takki on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja muistatko yhtään paljonko maksoi?

      Poista
    2. Se on ostettu New Yorkerista ja oli alennuksessa muistaakseni 29,95€ :)

      Poista
  2. Opiskeletko siis edelleen avoimessa, haitko keväällä kouluun? :) Aijotko ensi keväänä hakea jonnekin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo opiskelen avoimessa yliopistossa viestintää, aineopinnot menossa :) Haen kyllä!

      Poista
  3. Onko tossa nahkatakissa (kai?) pitsiä? :o tosi upee!

    VastaaPoista
  4. kännykkäkuvat on aina mielenkiintoisimpia katsoa, koska niissä on aidosti elämää ja vangitsee aidosti ne pienet (mutta tärkeät) hetket. Kamera ei välttämättä ole mukana, kun tilanne tulee ja niiden kanssa väkerretään, poseerataan ja lopulta kaikki kuvassa on jotenkin keinotekoista kärjistetysti sanottuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Vielä kun saisi yhtä hyvän laadun näihin kuin kameralla kuvattuihin :)

      Poista
  5. wau onpas sulla hieno talo! voisitko tehdä sun kodista joskus postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! En mä tee siitä postausta erikseen, kun se ei oikeastaan kuulu tänne blogin puolelle :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tuon kuvan ottohetkellä oli erään tallikaverini omistuksessa, sittemmin myyty :)

      Poista
  7. Haha, itekin kävin mun hepan kanssa kesällä kotona.. Ei herättäny yhtään hilpeyttä naapureissa... xD

    VastaaPoista
  8. tuossa "eri mieltä ketälle menosta" kuvassa, mitä champilla on päällä??? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on suitset, juoksutusdelta, liina, BOT selänlämmitin ja sen takia loimivyö+rintaremmi ja sitten sellainen juoksutussysteeminaru, jonka olin vaan kiinnittänyt kävelyn ajaksi jalkojen välistä menemään, ettei ole tiellä :)

      Poista
  9. Kaunis talo sinulla:) Asutko siis yksin noin isossa talossa vai mitenkä:)?

    VastaaPoista
  10. Vautsi tosi kivoja kuvia! Mistä kaupasta oot ostanu tuon takin joka on neljännessä kuvassa? :)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia! Champin ilmeet on tosi huvittavia :'D

    VastaaPoista

  12. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những công ty vận chuyển hàng hóa quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi úc và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat