lauantai 1. marraskuuta 2014

#436: Kännykkävideoita

Muutama postaus sitten julkaisin kesän aikana kertyneitä kännykkäkuvia, joista tykkäsitte palautteen perusteella ilmeisen paljon. Mulla tulee kuvattua videoita puhelimella huomattavasti kuvia vähemmän, sillä tila loppuu muuten auttamattomasti kesken. Löysin kuitenkin koneelta ja puhelimesta muutamia videoita Champista, jotka on kuvattu kesällä tai ihan nyt tämän viikon aikana.
 
Kokosin siis nämä videot yhteen tällaiseksi lyhyeksi pätkäksi! Pahoittelen huonoa laatua ja sitä, miten lässytän hevoselle suurimmassa osassa klipeistä. Onko teillä muuten tapana lässyttää hevosillenne tai muille lemmikeille, kun juttelette niille? Ulkona on aivan älyttömän hieno ilma, joten en tuhlaa aikaa sisällä olemiseen yhtään tämän enempää - pian on tulossa valmennuspostausta, ratsastuskuvia ja sponsorituotteen esittelyjä, mutta sitä ennen nautitaan tästä viikonlopusta ja ihanista ilmoista :)
 
Mitä mieltä olette tällaisesta koostevideosta, teenkö näitä jatkossakin?
 
 

16 kommenttia

 1. Tee vaan lisää koostevideoita :)

  VastaaPoista
 2. Kiva koostevideo! :) champ on kyllä niin suloinen hevonen...

  VastaaPoista
 3. toinen lässyttäjä ilmottautuu:D mutta kiva video! Lisää vaa:)

  VastaaPoista
 4. Kiva kooste, näitä ois kiva nähdä lisää! :--) Kolmas lässytä ilmoittautuu: juuri tänään hyvin menneiden kisojen jälkeen lässyttelin minut monta kertaa radalla pelastaneelle hevoselle kaikki ummet ja lammet kehuen sitä, kunnes vilkaisin taakseni ja tajusin tallityöntekijän kävelevän perässäni. Vähän hävetti.. :D

  VastaaPoista
 5. Haha, miekii lässytän iha liikaa ponille :D

  VastaaPoista
 6. Minä lässytän ihan kaikelle, älä huoli tuo on musta vaan söpöä :)

  VastaaPoista
 7. Ihana video! Tykkäsin :3

  VastaaPoista
 8. Lisää näitä ! Tosi kiva video ja mukava huomata, ettei ole ainut lässytteliä :D

  VastaaPoista
 9. Tiesitkö ettei hevoselle saa antaa kokonaisia omenoita! Mutta muuten kiva video :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesitkä ,että nää suomalaiset omenat on niin pieniä että vastaa yhtä lohkoa jostain ranskalaisesta onenasta! Että voi ihan huoletta antaa niini minäkin annan !

   Poista
  2. En tiedä yhtään niin hätkiä hevosta, joka nielisi kertaakaan purematta, ei huolta :D

   Poista
 10. Tosi kiva video :-)! Jatkossakin tämmöisiä videoita!

  VastaaPoista
 11. Tuli vaan mieleen, että millä tallilla champ asustelee :)?

  VastaaPoista
 12. Ratsastatko ilman satulaa tuossa viimeisessä klipissä? Nää puhelinvideot on kivoja, jatkossa toivottavasti lissää:)

  VastaaPoista
 13. Pari postausta sitten sanoin etten saa selvää sivun teksteistä, tarkoitin blogiarkistoo. Oon parilla eri koneella testannu, ja millään ei näy :(( Jotenki toi tausta vaan hukuttaa ton oranssin tekstin

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat