maanantai 16. maaliskuuta 2015

#514: Kuvapostaus - miljoona rakennekuvaa

Kuten jo aikaisemmin iloitsin, kesä näyttää vihdoin tekevän tuloaan. Talvi väistyy kevään tieltä ja se todella on näkynyt säissä, joista olemme päässeet nauttimaan kuluneen viikon aikana täällä Etelä-Suomessa! Siitä inspiroituneena päätin pyytää kaverini avuksi, jotta saisin räpsäistyä Champista muutaman rakennekuvan tässä vaiheessa kevättä: vuosi sitten otimme nimittäin samalaisia kuvia ja vertailu on aina kivaa.
 
Mulla on hirveästi julkaistavia postauksia edessä, sillä viime ajat ovat olleet erittäin tapahtumarikkaita! Viikonloppuna olin sekä lauantaina että sunnuntaina Niclas Aromaan valmennuksissa (jotka menivät loppujen lopuksi oikein mallikkaasti) ja lauantaina tapasin bloggaajakolleekoita Ylöjärven Hööksillä, jossa vietimme neljä tuntia keskustellen kyseisestä yrityksestä sekä bloggaamisesta yleisesti. Tällä viikolla onkin siis luvassa postauksia estevalmennuksista, itsenäisestä estehyppelystä, tuosta Tampereen reissusta, tiistain klinikkapäivästä, tulevan viikonlopun rataharjoituksista ja.. Lista on aika pitkä!
 
Mutta nyt näihin kuviin! En oikeasti osannut tehdä päätöstä siitä, mikä kuva olisi hyvä ottaa mukaan, joten näitä nyt on reippaasti ja muutamia aika samanlaisia. No, ehkä kiva näinkin välillä. Kertokaa ihmeessä omat suosikkinne :) Emme panostaneet tähän kuvauskertaan sen kummemmin: harjasin hevosen, etsin sille siistin riimun laatikosta ja veimme hevosen ulos.

Oletteko te ottaneet keväisiä kuvia tänä vuonna?
 


Meillä on harvoin, todella harvoin kuvatessa apuna mitään apuvälineitä hevosen huomion kiinnittämiseksi. Champ nimittäin osaa poseerata hyvin ilman mitään "apua": kun kamera on esillä, se kyllä tietää olevansa huomion keskipiste ;) Välillä tuo apuvälineiden puuttuminen aikaansaa sitten tämän tilanteen, jossa hevosta ei voisi vähempää kiinnostaa mikään..

Loppuun Janita otti vielä pari kuvaa musta ja Champista.
20 kommenttia

 1. Toi vika kuva on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yli ihana... :D

  VastaaPoista
 2. Ompa tosi keväisiä kuvia! Ja tohon sun kysymykseen vastaan, et joo olen ottanut keväisiä kuvia, mutta ei ne kyllä läheskään näin keväisiä ole johtuen siitä et täällä on vielä puolen metrin korkuiset hanget :D

  VastaaPoista
 3. Nuo hepan silmät on jotenkin pelottavat. ihmismäiset. Kun tuo valkuainen näkyy :D

  VastaaPoista
 4. Vautsi, Champ on hienossa kunnossa ja ihana keväisiä kuvia.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja sää näyttää olevan todella hyvä!
  Suosikkini olivat: 4,6,8,9 ja 18

  VastaaPoista
 6. Kivan keväisiä kuvia! :) Ja hieno Champ!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, tuo neljännen kuvan ilme oli kyllä varsinainen altalipan mulkoilu. Tästä postauksesta tulee mieleen vain yksi kysymys. Minkähänlaisia kuvia Champ itse ottaisi jos saisi selfie tikun käteen tai kavioon?????
  Mullakin on tänään ihana tallipäivä ja vapaapäivä tiedossa vaikka on tiistai. Ei muuta kuin nautitaan tästä ihanasta keväästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin välillä samaa, milaisia kuvia sitten tulisi :D ainakin joka kuvassa olisi Champ itse, kun se on niin linssilude!

   Poista
 8. Champ on kyllä niin kaunis hevonen :') ihania kuvia!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat