tiistai 31. maaliskuuta 2015

#523: Lippuarvonta Tampereen hevosmessuille

Tampereen hevosmessut lähestyvät ja te lukijat olettekin kyselleet tasaisin väliajoin koko alkuvuoden ajan siitä, olenko tänä vuonna tulossa paikalle entisten vuosien tapaan. Vastaus on yksinkertainen: kyllä olen, molempina päivinä ja ihan koko ajaksi!
 
Ensikosketukseni Tampereen hevosmessuihin on lähtöisin vuodelta 2012, jolloin olin paikalla entisen ylläpitohevoseni Kaprin kanssa Nina Fagerströmin klinikalla demoratsukkona. Kapri oli tuota tapahtumaa ennen käynyt ulkopuolisilla talleilla vain muutamia kertoja ja odotimme melko jännittyneinä, mitä nuori ja kokematon tamma mahtaisi tuumata vähän isommista puitteista, ihmisvilinästä ja ympärillä olevasta yleisöstä. Hienostihan kaikki loppujen lopuksi meni, vaikka tipuinkin kerran päin kentän rauta-aitaa hevosen yrittäessä piehtaroida. Yleisö sai ainakin hyvät naurut :D
 
Tuona vuonna en kerennyt kiertää itse tapahtumassa muutamaa hetkeä pidempään, sillä hevonen odotti trailerissa ja se piti saada ihmisten aikaan takaisin kotiin. Seuraavat kaksi vuotta olin kuitenkin messuilla työskentelemässä Team Eurohorsesin kautta: vuonna 2013 toisena päivänä ja viime vuonna sitten ensimmäistä kertaa molempina.
 
Vuonna 2013 hevosmessuilta

Messuilla työskentely on aivan erilaista kuin varsinaisissa kisatapahtumissa, esimerkiksi Ypäjällä tai Horse Show'ssa. Normaalisti kisaviikonloppuina päivät alkavat viimeistään seitsemältä (oman hevosen ollessa mukana jo reippaasti ennen kuutta) ja päättyvät puolen yön aikoihin. Päivät menevät kokonaisuudessaan luokkien läpiviemisen kanssa, välissä ei siis ole mitään sen kummempia taukoja. Messuilla sen sijaan luokkia on yleensä yksi tai kaksi päivässä, joten varsinaisia kisoihin liittyviä toimenkuvia ei ole juuri ollenkaan.
 
Edellisenä vuonna messuarki koostuikin seuraavanlaisesti: autoin muita toimihenkilöitä radanrakennuksessa luokkien välillä ja itse luokkien ajan toimin portilla sisäänheittäjänä eli vastasin siitä, että oikea ratsukko oli oikeaan aikaan radalla. Silloin kun luokkia ei ollut käynnissä, kiertelin messualueella, kuvailin aina muistaessani, juttelin tuttujen kanssa, autoin Team Eurohorsesin ständillä ja tapasin teitä lukijoita bloggaajatapaamisessa.
 
c. Tampereen hevosmessut
Koska vanhoista tavoista on vaikea päästä eroon, olen myös tänä vuonna menossa Eurohorsesin avuksi Tampereelle. Meillä on aina niin huikean mukava porukka, ettei siitä halua jättäytyä pois! Itse messujen sisällön seuraamisesta en osaa vielä tarkemmin sanoa, sillä en ole aivan varma siitä, milloin olen "vapaalla" ja milloin autan TeHon jutuissa. Mutta sekin selvinnee viimeistään paikan päällä lauantaina :)
 
Tampereen hevosmessuihin on enää vajaa kaksi viikkoa aikaa ja siksi järjestän yhdessä Blogitallin ja Tampereen hevosmessujen kanssa arvonnan, jossa palkintona on kaksi (2) kappaletta kahden hengen lippupaketteja. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, millaisen postauksen haluaisit nähdä blogissani messuista ja oletko ollut aiemmin messuilla/aiotko mennä messuille tänä vuonna. Arvontaan voi osallistua 3.4. klo 24:00 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse, joten jätä kommentin mukana toimiva osoite ja nimesi! Voittajien nimet julkaistaan Blogitallin ja Aadan hevoselämää -blogin Facebooksivuilla, joten jos et halua nimeäsi julkiseksi mahdollisen voiton yhteydessä, kerrothan siitä etukäteen.

97 kommenttia

 1. Haluaisin videopostauksen ja paljon kuvia, sekä sun omia fiiliksiä messuista. :)
  En ole ollut aiemmin, mutta tänä vuonna ajattelin mennä.
  anskumansku@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Videopostaus ja paljon kuvia ois kyllä kiva!
  Itse menisin ekaa kertaa
  elina.greus@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Videopostaus ! Ja ratsukoista olisi kiva saadakuvia :-) ! Olen ollut pari kertaa aiemmi..
  Aion mennä tänäkin vuonna
  nadinemikkola@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Haluaisin hevosmessuilta paljon kuvia tai vaikka videoo!En ole koskaan ennen ollut heppamessuilla mutta haluaisin kovasti mennä!Ja kyllä olen menossakin.
  Alisa

  alisa.murtola@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Haluaisin hevosmessuilta kuvia ja mielipiteitä ja ajatuksia tapahtumasta.
  eveliina_leino@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Haluaisin nähdä videopostauksen messuista. Olen ollut ihkaensimmäisillä tampereen hevosmessuilla jo kauan sitten. Sen lisäksi viime ja toissa vuonna. Tänä vuonna olen menossa lauantaina :)
  Sara Kylmälä - email: sarraa94@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Videopostaus omien ajatusten kera messuista olisi kiva. Olen ollut 2 kertaa aikaisemmin messuila ja tarkoitus olisi messuille tänäkin vuonna päästä.
  ellinoora_97@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuvia ja sun omia mielipiteitä joistakin ohjelmista. Päivä kuvina postaus voisi olla myös kiva :) Olen kerran ennen ollut messuilla vuonna 2013 ja tänävuonna oisi kiva päästä, kun sinne tulee kavereit jotka asuvat tosi kaukana ja niitä näkee tosi harvoin :(
  miranda01heppa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. En ole koskaan aiemmin ollut messuilla, olisi kiva päästä itsekin näkemään ja kokemaan messumeiningit! :)
  Olisi kiva lukea postausta siitä, minkälainen täydellinen messupäivä olisi sinun mielestäsi ja miten lähelle sellaista pääsit :) esim. mitä teet ensimmäisenä paikalle saavuttuasi ja mikä mielestäsi kuuluu päivän kohokohtiin! :) myös kuvat messuilta olisi tosi kivoja :)
  Terkkuja Champille!

  siiri.jaaskelainen@wippies.fi (Siiri Jääskeläinen)

  VastaaPoista
 10. Messuilta postaus voisi olla päiväkirja tyyppinen kellon ajat ja kuvia. Lopuksi kertoisit tämän vuoden plussat ja miinukset 😊 olen ollut kerran hevos messuilla muutamia vuosia sitten.
  Sanni Koskinen
  koskinensanni@suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. Video postaus messuilta ois kiva :3 Olen joskus ollut messuilla, mutta nyt ei ole päässyt käymään :)

  sanskiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Videopostaus tai päivä kuvina postaus voisivat olla kivoja :) Olen ollut kahtena viime vuotena messuilla ja aion ehdottomasti mennä tänäkin vuonna, jos vain saan jonkun kaverin mukaan.
  lehtinensiiri95@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Olis kiva lukea ajatuksia messuista "toimihenkilön näkökulmasta", eli olis kiva jos kirjoittelisit messuista ja mielipiteitä niistä (miten onnistui/epäonnistui jne) sun näkökulmasta eli ei ihan pelkästään messukävijän vaan toimihenkilönkin näkökulmasta :) Itse oon tänä vuonna menossa messuille, olis suorastaan synti olla menemättä kun asutaan ihan messuhallin vieressä heh! :D Oon ollut viimeksi hevosmessuilla muistaakseni 2012 joten tosiaan hetki on vierähtänyt viime kerrasta. Sähköpostiosoitteeni on kennelemmetfox@gmail.com :)

  VastaaPoista
 14. Olis kiva jos voisit tehdä videopostauksen messuilta ja paljon kuvia tietenkin myös! Itse en ole ollut vielä kertaakaan messuilla, vaikka viime vuonna oli kyllä tarkoitus mennä, mutta en sitten päässytkään... Tänä vuonna olisin siis ekaa kertaa menossa! :)
  melina.marsyla@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Koskaan en tälläisille messuille ole päässyt valitettavasti, mutta ois superkiva käydä joskus :)
  Ois kiva nähä vaikka sellanen postaus, missä voisit kertoa millaisia asukokonaisuuksia ratsastajilla oli ja mikä väri oli erityisesti suosittu. Hevosten varustuksista ois kiva saada vähän jotain mielipiteitä. Tällänen postaus ois kiva saada sen "perus" messupostauksen jälkeen tai yhteydessä :) emilia.hautakorpi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Videopostaus ja kuvia ratsukoista, sekä messualueesta yleensä.
  En ole kertaakaan käynyt messuilla, koska täältä on sinne niin pitkä matka, mutta tänävuonna olisi mahdollista saada kyytikin! :)

  Venla.noppis@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Videopostaus olisi mukava tai myday tyyppinen postaus kuvina toisesta tai molemmista päivistä ��

  Laura.koivu98@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ehkä sellainen omat fiilikset messuista, vähän sellasii ''behind the scenes'', sellanen puoli mitä tavallinen tallaaja ei siellä messuilla ollessaan ehkä huomaa!

  janinapee@hotmail.com, Janina Pitkänen

  VastaaPoista
 19. Videopostaus/kuvakooste koko messuista. Videon voisi leikata eri päiville ja mukavaa olisi kuulla mietteitäsi esim. varusteista tms. Myös joku lyhyt valmentaja haastattelu väliin sopisi.

  P.S Blogisi on mukavaa luettavaa näin ei akti:)

  kaisaehrukainen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mukavaa luettavaa näin ei aktiivi harrastajallekkin :)

   Messuilla on käyty useammin, mutta ei Tampereella.

   Poista
 20. Videopostaus olisi kiva. Olen käynyt kahtena edellisenä vuonna messuilla, ja tänäkin vuonna pakko päästä mukaan!
  susanna-2@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Videopostaus, myday tmv. ois kiva messuista sekä kuvia messualueesta yleensä, ratsukoista jne.
  En ole koskaan käynyt messuilla, ehdottomasti menisin jos vain pääsisin..! :)

  betttie00@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Itse en ole käynyt näillä messuilla koskaan ja ehdottomasti menisin jos olisi tilaisuus! Toivoisin sieltä jotain videomateriaalia, esim. myday tai videopostaus. Ratsukoista ja alueesta enemmän myös :)
  emma.sippola@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Sun ajatukset messuista toimihenkilön näkökulmasta olisi kivoin, tietty kuvien kera :) oon ollut messuilla kerran aiemmin ja tänävuonna olisi tarkoitus mennä uudelleen.

  wwilmas@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Videopostaus olisi tietenkin kiva! :) Ja se, että se olisi tehty toimihenkilön näkökulmasta, toisi siihen tietenkin lisää kiinnostavuutta! Kävin messuilla pari vuotta sitten, ja nyt on pakko päästä taas! Eve / anevko@utu.fi

  VastaaPoista
 25. Videopostaus ehdottomasti ja aikataulupostauksen tyyppistä siitä kun toimit toimihenkilönä.
  Emma Willman
  willman.emma@gmail.com

  VastaaPoista
 26. En ole aiemmin käynyt messuilla, mutta todellakin haluaisin tänä vuonna mennä kavein kanssa! Oli jo suunnitelmissa viime vuonna, mutta ajan ja rahan puutteen takia ei sitten mentykään...
  Sun ajatukset messuista, videopostausta (vähän mydaytyyppistä) ja tietysti paljon kuvia! :D Ja ehkä vähän jotain jos pääsisit vaikka vähän "haastattelemaan" jotain ratsukkoa tai ihan vaikka messuilla kävijöitä, niin olisi kiva! :)
  tiamikaela(at)outlook.com

  VastaaPoista
 27. Videopostaus olisi kiva ja se videopostaus olisi vähän erilaisesta näkökulmasta, kuin yleisesti messuilla vierailevilla :) Kävin viime vuonna äidin kanssa messuilla ekaa kertaa ja aijomme nytkin mennä pitämään äititytär viikonlopun!
  Katri H.
  katri.vilperi@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Videopostaus ehdottomasti!! Sekä tietysti paljon kuvia:)

  laura.eveliina@hotmail.fi

  VastaaPoista
 29. Paljon kuvia tai videpostaus :) Nyt olisi tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa messuille, innolla odotan..:) nannuli@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Videopostaus tai kuvia :)
  En ole ollut ennen Tampereen hevosmessuilla, mutta tänä vuonna tulen jos pääsen
  piamjantunen@gmail.com , Pia Jantunen

  VastaaPoista
 31. Videopostaus olis aika kiva :D
  Olin viime vuonna messuilla ja tänä vuonna on pakko päästä taas! Matkaa on paljon ja navetalle piti hommata lomittaja, mutta onpa edes joku pikkureissu edessä!

  outi.siirila@kotinet.com

  VastaaPoista
 32. Kummastakin päivästä videopostaus ja ostosten esittely olis tosi kiva!(: aion mennä tänä vuonna ja olin myös viimevuonna.
  Laura-kan@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. En ole koskaan päässyt käymään messuilla, nyt kerrankin olisi mahdollista saada kaverikin mukaan! Kaverin puutteessa en ole koskaan lähtenyt mihinkään tapahtumaan ja hevostarvikkeiden shoppailukin on tapahtunut vain oman paikkakunnan putiikissa. Tampere ei olisi kovin kaukana, joten tällä kertaa matka taittuisi mukavasti!
  Videopostaus olisi mukava nähdä, se on tosin työläs. Toiselta päivältä ainakin voisi olla hauska myöskin sellainen "aikataulutus", mitä teit minäkin hetkenä. Ylipäätään kuvat ja kattava selitys olisi kiva!

  laurajosefiina@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Se videopostaus taitaa olla se ykkösjuttu mitä toivotaan, niitä on niin kiva katella! :)
  Mua kiinnostaisi lähteä ihan vain sen takia, että ei ole koskaan ollut varaa sinne lähteä, ja olisi mukavaa päästä seuraamaan messumeininkiä!

  kkaisukki@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Haluaisin että vertailisit postauksessa edellisten vuoden messujen antia verrattuna tähän vuoteen. Itse olen vain kerran aikaisemmin käynyt messuilla ja haluaisin tietää miten sinä koet messujen kehittyneen ja mitä sieltä vielä puuttuu. Olisi helppo toteuttaakkin, koska muutama kuva messuilta riittää ja osaisit varmasti helposti kuvailla miten eri vuosien messut eroavat toisistaan. :)

  a_nzku@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Huolella tehty videopostaus olisi hauska! :) Ja olen ehkä tulossa! Olisi mukava päästä seuraamaan messuja ensimmäistä kertaa.

  aino.hirvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tahtoisin nähdä jollain tapaa humoristisen postauksen. :D Jos liput voittaisi niin olisihan se mukava päästä. Olisi mukava päästä tutustumaan messujen näytöksiin.

  lindholmannaeina@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Pitkä ja yksityiskohtainen videopostaus,jossa olisi esityksistä,kisoista ja muualta videomateriaalia!
  En ole ihan varma,mutta olisi hauska päästä ensimmäistä kertaa kaverin kanssa:)
  elli.hagstrom123@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Videopostaus ja mahdollisten ostosten esittely kuvina tai videolla! :)
  Kyyti on vielä epävarma, muuten olen menossa ja ekaa kertaa.
  iirihietalahti@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kattava videopostaus kisoista sekä muista messujen tapahtumista!
  eka kerta olisi. :)

  allaboutmypets1@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Olisi kiva nähdä sinulta videopostaus jossa olisi klippejä vähän kaikesta, tai runsaskuvainen postaus. :) tai sitten vertaisit aikaisempia hevosmessuja nyt tulevaan ja kirjottaisit omia mahdollisia parannusehdotuksia. Olisi kiva päästä sinne messuille sillä en ole käynyt niissä kertaakaan ja nii monet on kehunut kyseisiä messuja. :)
  nea.hamalainenn@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 44. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 45. Tee jotain videota sieltä hevosmessuilta! Ite olin viime vuonna hevosmessuilla ja tänä vuonna meen toista kertaa :)

  viljaiisala@gmail.com

  VastaaPoista
 46. En ole ennen ollut messuilla ja tänä vuonna ehkä menossa. Tekisitkö videopostausta? Se ois varmaan mahtava!:)

  koulupolle@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Videopostausta toivoisin :)

  Espada@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Videopostausta minäkin kannatan ja esittelyä, mitä kaikkea kivaa messuilta ostit. Ekaa kertaa messuille oon menossa, mukavas messutunnelmaa odotan, muusta en tiedä :)
  T. Nelliina
  nelliina @ yahoo.com

  VastaaPoista
 49. Videopostaus olisi kiva!:) Ja sit jos kertoisit omia kohokohtia messuilta ja esittelisit ostokset!:') Olin messuilla ekaa kertaa viime vuonna ja tänä vuonna taas menossa. :)
  heidisaranpaa02@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Videopostausta! Ja ostosten esittelyä! :)
  Viime vuonna piti mennä mutta peruuntui, nyt olisi kiva päästä!
  annimyl@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. Videopostaus olisi mahtava ja lisäksi joitain parhaimpia kuvia messuilta/selitystä miksi ne ovat parhaita kuvia? :D Itse olen menossa kolmatta kertaa kyseisille messuille :)

  Suvi - suvapony@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Jonkinlainen behind the scenes -postaus :)

  hopeakavio@hotmail.com
  -Revontuli

  VastaaPoista
 53. En tiedä, voinko osallistua sillä olen jo yhteen osallistunut. (Ei haittaa vaikka en voi osallistua) videopostaus olisi kiva. Ja en ole ennen osallistunut Tampereen hevosmessuille. Haluaisin sillä kaverinikin sai lipun. Ja olisi se kiva synttärilahja, nimittäin minulla on synttärit 4.4 Eniten odotan kisoja, shoppailua ja niitä rotuesittelyjä (eniten: shire ja vuonohevos)
  pitkanenkiia@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Kunnon kuvapostaus messupäivästä olis tosi kiva :) En oo ikinä osallistunu Hevosmessuille, ja tästäkään vuodesta en oo ihan varma, mutta kyllä luultavasti. Eniten odotan ratsastusklinikoita ja joitain luentoja :)

  idametsala02@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Videopostausta ehdottomasti, ne vain on niin kivoja :) En oo ennemmin messuilla ollut, mutta tänä vuonna sinne olisi tarkoitus mennä :p

  nelkku@hotmail.fi

  VastaaPoista
 56. Videopostaus olisi kiva saada! Semmonen sun näkönen! Lisäksi olisi kiva nähdä "kulissien takana" juttuja ja tottakai rutkasti hyvälaatuisia kuvia tapahtumasta :)
  Olen ollut aiemminkin Hevosmessuilla, 2-3 kertaa. Odotan eniten satulansovitus-näytöstä sekä estekilpailuja.
  Jannika Jokinen, jankka.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Myös mun mielestä kivasti pätkityltä videolta on kivointa fiilistellä messutunnelmaa! Olen ollut messuilla kahdesti ja aion mennä myös tänä vuonna. :) Emilia, e.kaupinmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Jos olisi mahdollista niin olisi kiva saada lauantain abaut 10 minuutin pituisesta vikellysesityksestä kuvia!

  VastaaPoista
 59. Jonkinnäköinen kuvapostaus ja omia fiiliksiä, ostosten esittelyä sun muuta olisi kiva lukea :) En ole aiemmin ollut, tänä vuonna harkitsin käyväni.
  Aino Heikkilä, aino.heikkila@netikka.fi

  VastaaPoista
 60. Toivoisin hevosmessuilta paljon hyviä kuvia, "kulissien takana" juttua olisi mielenkiintoista lukea ja kertoisit omin sanoin millaista messuilla oli sinun mielestäsi. Tiivistettynä tekisit postauksesta sinun näköisesi, kirjoittaisit täysin juuri sinun näkökulmastasi. En ole ollut koskaan aikaisemmin messuilla, mutta olisi todella mukavaa voittaa liput minulle ja ystävälleni:)
  Rebekka
  rebesorsa14@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Joku My Day tai viikonloppu- video vois olla tosi kiva. Kuvatäytteinen postaus tai sit sellainen missä kerrot tarkemmin tapahtumista, sun töistä ja vertaat aikaisempiin vuosiin :) Itse olen ollut viime vuonna, mutta muuten en käy. Jos en jostain lippuja saa niin en valitettavasti oo menossa.
  Milla Rinne milzi002@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Haluaisin messuilta paljon kuvia ja pieni videokooste olis myös kiva. :)
  Veera Niemi
  veera.amanda.niemi@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Videopostaus olisi kiva! :) En ole aikaisemmin ollut, mutta nyt mennään tyttöpoppoolla! Johanna maiteliini@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Haluaisin postauksen kulissien takaa, eli millaista teillä jotka olette siellä töissä, niin millaista teidän elämä on Hevosmessujen aikaan. Joko kuvien muodossa tai videopostauksen tyyppisenä, mutta kuvailisit siis päivän tapahtumia toimihenkilön näkökulmasta.
  hanna.takala@netikka.fi

  VastaaPoista
 65. Haluaisin postauksen kulissien takaa, eli millaista teillä jotka olette siellä töissä, niin millaista teidän elämä on Hevosmessujen aikaan. Joko kuvien muodossa tai videopostauksen tyyppisenä, mutta kuvailisit siis päivän tapahtumia toimihenkilön näkökulmasta.
  hanna.takala@netikka.fi

  VastaaPoista
 66. Haluaisin postauksen kulissien takaa, eli millaista teillä jotka olette siellä töissä, niin millaista teidän elämä on Hevosmessujen aikaan. Joko kuvien muodossa tai videopostauksen tyyppisenä, mutta kuvailisit siis päivän tapahtumia toimihenkilön näkökulmasta. Olen ollut messuilla kahdesti aikaisemmin seuran järjestämän matkan kautta, tänä vuonna tulossa tyttöpoppoolla seuran mukana :)
  hanna.takala@netikka.fi

  ps. Tulee varmaan toiseen kertaan sillä puhelin sekos välissä. pahoittelut tästä siis

  VastaaPoista
 67. Videopostaus ja paljon kuvia:) myös ostosten esittely olisi kiva! En ole menossa jos en satu voittamaan lippuja :D :( en ole ikinä ollut hevosmessuille joten olisi ihan kiva käydä!:) nellakka@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Videopostaus olisi kiva, jossa kerrot mielipiteesi siitä oliko järjestelyt tänä vuonna paremmat kuin edellisinä vuosina ja olisiko joku voinut olla toisin. Ostosten esittelyä sekä pätkiä eri ohjelmanumeroista. Itse en aiemmin ole ollut, mutta tänä vuonna tarkoitus olisi mennä.

  juliakorpinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Videopostaus tai sitten postaus hevosmessujen yhteistyöjänä tai niinkuin mitä se edellettää ja mitä pitää tehdä ja yms. Olen ollut aijemmin ja tosi huippukivaa on ollut. Jopa nimmari sulta sieltä saatu <3
  r.ahokas01@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Olisi tosi kiva, että tekisit videokoosteen, sekä kuvia siitä mitä puuhailet siellä päivien aikana. Itse en Tampereen hevosmessuilla ole koskaan ollut, mutta olisi tosi kiva mennä kerran kun moni kaverinikin on menossa. Tähtäimenä oli käydä tänä vuonna niin monessa hevostapahtumassa kuin mahdollista, kunhan budjetti riittää.
  aliina.halme@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Paljon ja monipuolisesti kuvia ja omaa pohdintaasi järjestelyistä yms. olisi kiva lukea. Itse olen ollut monena vuotena messuilla ja aion taas mennä.

  alisa.kalliokoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Videopostaus olis tosi kiva! Tai sit paljon kuvia ja sun omaa pohdintaa messuista!:) Oon ollu parina aikasempana vuotena ja tänäkin vuonna olen tulossa.

  turtlesjenna@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Behind the scenes eli mitä tapahtuu ennen kuin messut avautuvat yleisölle ja mitä sen jälkeen, kun ovet ovat menneet kiinni. Ja aiemmin olen ollut ja tänä vuonnakin tulossa.
  inka.kokkonen@elo.fi

  VastaaPoista
 74. Monipuolinen videopostaus olis kiva katsoa, etenkin jos saisit taas hetkeksi jonkun "julkkiksen" myös kameran eteen (: Olen itse käynyt hevosmessuilla jo kahtena vuoten ja molemmilla kerroilla on kyllä ollut tosi kivaa !

  Janita Rantala, janita.rantala@gmail.com

  VastaaPoista
 75. videopostaus! ja ole ollut kolmena vuotena hevosmessuilla ja aion tänäkin vuonna mennä :)
  amanda-lahtinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Videopostaus tai ihan kertova kuvien kanssa. Olen ollut kerran pari vuotta sitten. Ei ole ollut messuja suunnitelmissa, ellen sitten lippuja voita ;)
  Sofia Loisti
  poppelipoo@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Kuvapostaus tai selostus omista suosikki ratsukoista, sekä haluaisitko itse tulevaisuudessa mennä kisaamaan sinne? Oma mielipide hevosmessujen tunnelmasta.. :) En ole ollut aiemmin messuilla, haluaisin toki käydä!

  Pinja Nummela
  kht.speedlimit02@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Kuvapostaus ostoksista ja kuvia kilpailuista. Olen ollut kaksi kertaa, tänä vuonna ei ole suunnitelmissa jos lippuja ei saa.

  Emma Hakkarainen
  emmahakkarainen98@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Joku video ainakin olisi kiva, sekä vähän työntekijän näkökulmasta ns. Kulissien takaa, sekä kertoa plussat ja miinukset tapahtuman onnistumisesta, sekä mitä kaikkia sun juttuihin kuuluu ja ja mitä kaikkea on sellaista mihin yleisö ei niin helposti kiinnitä huomiota. Oon ollut kahtena vuotena ja menossa tänäkin vuonna :)

  essimarrjaana@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Video olisi tosiaan kiva, videopostauksen tyylinen, kaikista jutuista pieni pätkä. Kuvia olisi kiva nähdä esteratsastuksesta ainakin. Ei mitään erillistä ostospostausta, mutta ostokset voi näyttää videolla tai kuvina. Ja jotain uutta voisi olla myös mitä et ole messupostauksissa ikinä tehnyt (en tiedä mitä)
  Olen käynyt joskus messuilla :)

  Sarianne
  sarkkur.01@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Joku ihan perus videopostaus olis kiva :) Niistä näkee hyvin millanen meno on messuilla ollut! Ja jos jotain ostoksia tarttuu mukaan, niin niiden esittely jossakin muodossa. En ole käynyt ennen.
  vici.ponihullu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 82. Haluaisin messuista kuvapostauksen ja kuvia mahdollisista ostoksista :) En ole ollut aiemmin hevosmessuilla, joten olisi todella kiva päästä!
  ssaraasd@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Minua kiinnostaisi nähdä ostoksia ja etukäteen kuulla muhkeista messutarjouksista :)

  heikkinenanu@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Semmoinen postaus olisi kiva jossa kertoisit jostakin itsellesi vieraammasta lajista jonka näit messuiila. Olen käynet kahtena vuonna ja taas olen menossa .

  emppuskaliini@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Videopostaus koko messutapahtumasta olisi kiva! Olen ollut 2 kertaa ja aijon mennä uudestaan!

  nanzu10@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Toivoisin messuilta ehdottomasti pitkän videopostauksen tai sellassen my day tapasen videon. En oo aijemmin käynyt Tampereen messuilla.
  idasofiavirlander@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Messuilta olisi kiva nähdä mydayn tapainen videa tai sisältöön keskittyvä asiaostaus. Kerran aijemmin olen päässyt messuille pyörähtämään ja nytkin olisin menossa jos asiat mahdollistuisivat.
  Sanna
  sanna.teerioja@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Videopostaus messuilta olisi kiva. En ole ennen käynyt Tampereen hevosmessuilla.
  Lotta Rahikkala
  lottarahikkala(at)gmail.com

  VastaaPoista
 89. Videopostaus messuilta ja omia mielipiteitä messuista, myös muusta aikaisemmasta että onko mikään järjestely parantunut yms.
  katariina.savolainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Minusta olisi kiva jo laittaisit jonkinlaista postausta siitä mitä teit siellä. Toki esteratsastus ja behind the scenes kiinnostaa myös ;) Esteratsastus on lähinnä sydätäni joten sitä haluaisin päästä katsomaan. En ole välttämättä tulossa, ellen sattuisi jostain liput saamaan.
  Jostain syystä aikaisempaa kommenttiani ei ole julkaistu joten tässä uusi.
  jasmin.salminen33@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Toivoisin messuilta videopostausta ja postausta siita,millaista siella on tyoskennella,mita tehtaviisi kuuluu jne. Olen kerran ollut messuilla ja tykkasin,nyt mielenkiinnolla odottaen taman vuoden messuja!

  blogijututtanne@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Messuilta olis kiva nähä joku videopostaus. En ole ennen käynyt kyseisessä tapahtumassa.
  Meri Rahikkala
  merirahikkala(at)gmail.com

  VastaaPoista
 93. Videopostaus ja joku iso kuvapostaus :) Olen ollut viime vuonna ja tykkäsin!
  oonistyttis@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Toivoisin hevosmessuista tänne blogin puolelle videopostausta:) En ole ollut messuilla ennen mutta odotan niitä innolla:)
  miisa.aalto@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Videopostaus ja erityisesti tunnelmaa messuista olisi kiva nähdä täällä blogin puolella :) En ole aiemmin ollut kyseisillä messuilla, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus sinne suunnata!

  amanda.paavilainen@gmail.com

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat