keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 23. luukku - Joulun tunnelmaa
Enää ei tarvitse odottaa pitkään - joulun pääpäivä on pian täällä! Näin lähellä aattoa myös blogin joulukalenterissa halutaan hiljentyä hetkeksi ja nauttia tunnelmasta, joka on käsinkosketeltavaa. Kohta pääsemme nauttimaan läheistemme seurasta, syömään hyvin ja lahjomaan nelijalkaiset ystävämme kasalla erilaisia herkkuja. 

Sain eilen koristeltua kotimme jouluiseksi, joten nyt voin vihdoin rauhoittua ja odottaa huomista hyvillä mielin. Lahjatkin saivat ympärilleen paperisuojan, kerrankin ennen aattoaamua ;) Toivottavasti tämä varsin suotuisa tahti jatkuu ensi vuoden puolelle asti! 

Miten te olette laittaneet kotianne joulua varten?

Tämän postauksen kuvat ovat vähän eri tavalla muokattuja, kommentoikaa mitä pidätte!

23 kommenttia

 1. aivan upeita kuvia! hienoa työtä aada♥ on uskomattoman ihailtavaa,miten paljon olet jaksanut panostaa tähän kalenteriin. on ollut ilo tulla joka päivä lukemaan mielenkiintoisia postauksiasi. kiitos aada.

  VastaaPoista
 2. Tää joulun aika on niin ihanan harmoonista ja rauhallista aikaa! Hyvät joulur myös sinne teille ja kauraturvalle ;) Postaustoivetta olis, joululahja esittely?

  VastaaPoista
 3. Tää joulun aika on niin ihanan harmoonista ja rauhallista aikaa! Hyvät joulur myös sinne teille ja kauraturvalle ;) Postaustoivetta olis, joululahja esittely?

  VastaaPoista
 4. Ootte ihan sika rikkaita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mistäköhän niin päättelet? :D

   Poista
  2. Eihän se sitä tarkoita, että jos on nätti koti niin olisi hullun rikas.
   Sisustussilmää ei rahalla saa, valitettavasti :D
   Tai saa, mutta silloin ne silmät on jonkun muun ;)

   Aada todella nättejä kuvia! Ja ihanasti olet teidän kotiin laittanu joulun <3
   Ihanaa Joulua sulle ja Pämppikselle ja muullekin perheelle :)
   toivottaa Nea
   (sieltä Rovaniemeltä (nykysin Tornio) juteltiin keväällä RidersInnin kisoissa. Oltiin vierekkäin parkissa "varikolla" :D

   Poista
  3. Nepa: Ai vitsi, niinpä oltiinkin :D Ihanaa joulua myös sulle!

   Poista
 5. Ihania kuvia!! ❤️ Tunnelma välittyy hyvin, kun soi päässä toi Suvi Teräsniskan Tulkoon joulu :D

  VastaaPoista
 6. Oot kunnialla saanut joulukalenterin suoritettua! Enää huominen luukku! :) Ja mäkin toivoisin joululahjojen esittelyä - mieluiten videolla, kun tuolla ylempänä taisi joku sitä myös toivoa!

  VastaaPoista
 7. Hauskaa että jaksat tehdä tän kalenterin, voi päivittäin tulla katsomaan postauksia jotka ovat aina erilaisia, tarkoitan siis että postauksia on kiva lukea :) Hienot kuvat :)

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin erityisesti 4. kuvasta, vaikka muutkin olivat kivoja :)
  Katsoin tuossa joku päivä yhden videopostauksesi, siinä kerroit millainen Champ olisi ihmisenä (video:https://www.youtube.com/watch?v=qeycTRQtTWc kohta 11.35-->) Hieman erilainen Champ oli tuolla videolla, kun joulukalenterisi postauksessa, kumpi olisikaan todellisempi ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kuvia! Hyvää joulua sinulle, Champille ja perheellesi! :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kovoja kuvia, varsinkin se eka ja kattokruunusta otettu!HYvää joulua!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat