torstai 24. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 24. luukku - jouluaaton videopostaus


Ihanaa joulua kaikille! Joulukalenterin pääluukun takaa paljastuu videpostaus jouluaatolta eli pääsette kurkistamaan juhlapäivääni. Kuten arvata saatatte, en pysty tekemään videopostausta tältä päivältä ennen kuin päivä on ohitse - muutenhan tuloksena olisi vain osa päivästä. Senpä vuoksi lisään videon tähän postaukseen huomisen aikana, kunhan se on saatu valmiiksi ja ladattua internettiin.

HUOM! Video lisätty.

Meidän aattomme on sujunut tähän mennessä oikein rattoisasti. Aamulla kävin tallilla perinteisellä jouluaaton ratsastuksella, jonka jälkeen nautimme joulupuurosta ja kinkusta. Perinteisiin kuului myös joulukirkossa käyminen sekä kynttilöiden sytyttäminen muistopaikalle. Nyt valmistamme jouluateriaa, joten siirryn avustamaan perhettäni keittiön puolelle. Videota odotellessa saatte maistiaisia aamun tallireissusta, sillä koristelin Champin jouluisesti. Harmi, ettei lunta satanut tänä vuonna ollenkaan aatoksi! Parempi onni ensi vuonna :) Miten teidän aattonne on sujunut?14 kommenttia

 1. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja Champille!

  Ihanan jouluisia kuvia, vaikkei lunta olekkaan. Tulin hyvälle fiilikselle tästä postauksesta. Kiitos tämän vuoden joulukalenterista. Kiva, että jaksoit tehdä jokaiselle päivälle niin upeat luukut. On ollut hauska lukea joka päivä joulukalenteriasi ja ilo saada tietää historiastasi ja hevosesi historiasta.
  Vielä kerran: Hyvää Joulua Aada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta kommentista :) Mahtavaa joulua myös sulle!

   Poista
 2. Hyvää Joulua Aada!
  Sun blogilla on ihana ulkoasu! Kiva, että blogeissa nähdään vähän eri ulkoasuja ja sun joulukalenteria on ollut ilo lukea!

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua sinulle ja Champille! Innolla odottelen videopostausta��.

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua sulle ja Pämppikselle! :) videopostausta odotellessa! :D

  VastaaPoista
 5. Sinulla on hyviä asiatäyteisiä blogitekstejä, niiitä on ilo lukea. Ihania kuvia ja on ilo huomata, että panostat teksteihisi. Kiitos näistä ihanista postauksista, ja hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta sinne Champille ja sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Lupasit laittaa videon tänään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovaa vauhtia valmistumassa, mutta lataus kestänee myöhään :(

   Poista
 7. Ihana videopostaus! Tällaisia on kiva katsella. Tee jatkossakin videoita, jos haluat. Katsojia varmasti riittää. :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat