keskiviikko 3. elokuuta 2016

#769: Elämäni rakkaus

Joskus on vaikea pukea ajatuksia sanoiksi. Vaikka se on ehkä vaikeaa myöntää, ainakin näin bloggaajan roolissa ollessani, tapahtuu sellaisia tilanteita ihan kaikille. Ja nyt se on tapahtunut mullekin. Mut on saanut sanattomaksi aivan uskomattoman ihanat kuvat, joita sain käsiini viime viikon loppupuolella istuessani iltaa Hangon lämpimän kesäauringon alla. 

Mulla on lähes aina tarve keksiä kuvien yhteyteen jotain näppärää sanottavaa, kuten syvällisiä tekstejä, kuvaavia lauluja tai mietteitä elämästä. Tässä kohden taitaa kuitenkin parasta uskoa vanhaa sanontaa, jonka mukaan yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ei tätä halua mielellään myöntää, mutta turhaan mä yritän keksiä jotain syvällistä ja kaunista sanottavaa, kun kuvat kertovat sen niin paljon mua paremmin. 

Näistä kuvista välittyy se kaikki rakkaus, mikä mulla on tuohon hevoseen. Se, miksi käyn päivittäin tallilla säästä huolimatta ja miksi mä olen aina olotilasta huolimatta pirteämpi sieltä pois lähtiessäni. Miksi mä nauran, kun tuo nelijalkainen tekee jotain hassua. Miten mä rakastun siihen päivä päivältä uudelleen ja uudelleen. Jokaisella hevosihmisellä on elämässään se merkittävin hevonen ja mä uskon, että Champ on nyt ja tulee ikuisesti olemaan mulle juuri sellainen. Kliseisiä sanoja, mutta kaikkinensa niin totisinta totta. 

Klikkaa kuvat suuremmiksi, jotta näet ne parempilaatuisina!

Ps. Upeista kuvista kiitos kuuluu ihanalle Petra Lönnqvistille, joka saapui tallillemme kuvaamaan meitä viikko sitten. Petra on luovaan muotokuvaukseen erikoistunut ammattikuvaaja, joka otti muhun yhteyttä löydettyään kuvia Champista sosiaalisen median puolelta. Suunnittelimme yhdessä ideoita kuvausta varten, mutten olisi uskaltanut uneksia yhtä upeasta kädenjäljestä. Vaikka tuo nelijalkainen malli onkin varsin edustava yksilö, on kameran takana seisovalla henkilöllä todella suuri osuus kuvien onnistumisen kannalta. Mä olen aina sanonut ja tulen aina sanomaan, että arvostukseni ammattivalokuvaajia kohtaan on valtava. Heidän taiteellinen silmänsä on jotain sellaista, mitä mä tavoittelen, mutten varmasti koskaan tule saavuttamaan.

Petra tekee koko Suomen ympäri kuvauskeikkoja, joissa on mahdollista ikuistaa kuviin esimerkiksi lempihevonen, ottaa valmistujaiskuvia tai napata hevosesta edustavat myyntikuvat. Koska Champ pääsi mallintehtäviin, halusi Petra tarjota myös teille lukijoille mahdollisuuden hankkia edustavia kuvia hevosistanne -15% alennuksella kuvauksen normaalihinnasta. Kannattaa siis vilkaista Hestafoton kotisivut ja Facebook-sivut, joista löytyy lisää toinen toistaan säväyttävämpiä hevoskuvia :)

Mikä kuvista on suosikkisi?

43 kommenttia

 1. Suosikkini on kahdeksas kuva, mutta kaikki ovat aivan mahtavan upeita! Saisimpa joskus itsekin mahdollisuuden päästä hevosen kanssa ammattivalokuvaajan kuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se kannattaa ehdottomasti kokea, mikäli mahdollisuus on :)

   Poista
 2. Minun suosikkini taas on kuva nro 7. Aivan mahtava kuva ja olet Aada todella kaunis :). Mutta kaikki kuvat ovat kyllä ihania! t. Kaisa

  VastaaPoista
 3. Itseni suosikki on kuudes kuva :)
  Blogisi on ihan älyttömän ihana ja tulee ihan sanattomaksi ku kattoo noit kuvia, ku on niin hienoja!
  Käy kattoo miu blogii jos kiinnostaa.
  annikaast.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Älyttömän kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Älyttömän kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, nimenomaan tunne välittyy, ja pakko sanoa vielä: olet todella kaunis ja nuo hiukset, ihanat :)

  Terv: tätiharrastaja

  VastaaPoista
 7. Vitsi nämä kuvat on kyllä upeita!

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia kyllä kaikki, eniten tykkään ehkä tuosta kahdeksannesta! :)

  VastaaPoista
 9. Vitsi miten ihania kuvia :o Omat suosikkini ovat kolmas ja kuudes kuva :)

  VastaaPoista
 10. Annan ääneni viitoskuvan auvoiselle ja aurinkoiselle kesäpusulle! <3

  VastaaPoista
 11. Mieletömän nättejä kuvia kaikki!!!

  VastaaPoista
 12. Wautsi miten upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 13. Ohhoh mitä kuvia, ihan käsittämättömän hienoja!! :o :D :D En kyllä yhtään osaa sanoa, edes pitkähkön pohdinnan jälkeen, mikä on suosikkini, koska kaikki ovat niin upeita! Jos olisi pakko sanoa niin ehkä tuo mustavalkoinen, jossa näkyy Champin pää ja sä pidät ohjia ja katsot kameraan :) Taisi olla seitsemäs kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on todella kaunis kuva kyllä! Mustavalkoiset kuvat ovat aina jotenkin rauhallisia :) Kiitos!

   Poista
 14. minun suosikki on ehdottomasti neloskuva <3

  VastaaPoista
 15. Kaikki olivat suosikkejani, aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tykkään näistä ihan älyttömästi itsekin! :)

   Poista
 16. Nää on kyllä niin upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 17. Superhienoja kuvia! Mä toivon että saadaan Petran kanssa aikataulut synkkaan ja se tulee kuvaamaan Muuliakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, niistä kuvista tulee varmasti hienoja :D!

   Poista
 18. Anteeksi tämä ei liity tähän postaukseen.. mutta onko sinulla snapchattia? Jos on niin mikä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On (aadalatti), mutta en mä päivitä sitä juuri koskaan, kun puhelimeen ei saa sovellusta :(

   Poista
 19. Mielettömän hienoja kaikki! Tunnelma välittyy katsojalle niin hyvin, sais aika upean taulunkin seinälle tällaisista 😍

  VastaaPoista
 20. Aivan ihania kuvia, niistä oikeesti välittyy sun ja Champin välinen suhde! Mun lemppari taitaa olla tuo kolmas kuva :)

  VastaaPoista
 21. Seitsemännes kuva on mun lemppari! Siinä on kaikki kohdallaan ♥

  VastaaPoista
 22. Niin upeita kuvia! Suosikkini on tuo mustavalkoinen ♥

  VastaaPoista
 23. Todella hienoja kuvia kaikki!:)

  VastaaPoista
 24. Todella hienoja kuvia kaikki!:)

  VastaaPoista
 25. Viides kuva on minusta erityisen spesiaali. :) Semmoinen jota ei joka päivä näe ja siitä myös välittyy erittäin ihana tunnelma. Love it!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat