maanantai 29. toukokuuta 2017

#880: Tyylikkäänä kesään

Viikonlopun kisoihin palatakseni on pakko kiinnittää huomiota meidän varusteisiin. Sain kisapaikalla kehuja siitä, miten siisteissä varusteissa olin saapunut paikalle: hevosella oli sävy sävyyn olevat varusteet, enkä itsekään ollut sekoittanut pukeutumiseeni muuta kuin tummansinistä aina hanskoista kauluspaitaan asti. Toki saappaat ja kypärä olivat mustia, mutta muuten meno oli aika lailla yhden värin hallitsemaa. Kisakauden avauksen kunniaksi päätinkin kertoa hieman viime aikoina Equestrian Stockholmilta saamistani tuotteista, sillä edustustilaisuuksissa on kiva näyttää huolitellulta.

Olen ehkä joskus maininnut, että mun mielestä on kiva pukeutua siististi ja edustaa tyylikkäissä varusteissa sellaisissa tilanteissa, joissa saatat olla katsomisen kohteena. Tällaisia tilanteita ovat paitsi kilpailut kodin ulkopuolella, myös erilaiset kuvattavat ratsastuskerrat ja ylipäänsä valmennukset. Jos ratsastan yksikseni kotona ilman kameran läsnäoloa, saatan hyvin unohtaa värikoodit ja mennä ihan sen mukaan, mitä milloinkin kaapista löydän. Pääosin pyrin kuitenkin olemaan sekoittamatta erisävyisiä tai muuten huonosti toisiinsa sopivia varusteita keskenään, koska se riitelee osittain myös ihan oman sielunrauhani kanssa. Pukeutuminen ja varusteiden siisteys onkin ollut mulle aina se juttu, mutta esimerkiksi itseni ehostaminen meikkaamalla on jäänyt lähes kokonaan pois. Oman itsetunnon parantuessa jaksan meikata nykyään vain silloin, kun olen töissä tai oikeasti lähdössä jonnekin viettämään aikaa isommassa porukassa. Kisoihin en esimerkiksi meikkaa ollenkaan, jos se on tosiaan päivän ainoa tapahtuma tallin ja kodin ulkopuolella. 

Kaikissa postauksen kuvissa ratsuilla ja mulla päällä Equestrian Stockholmin varusteita. Acsulla päällä uusi tummansininen huopa ja huppu, mulla päällä uusi tummansininen takki.
Vilholla päällä ruskea huopa ja huppu.


Tiedän, että monet ovat eri mieltä meikkaamisesta. Kisoihin pitäisi laittaa ripsiväriä ja puuteria, sillä kokonaisuus ratkaisee - tätäkin olen lukenut milloin mistäkin. En tietenkään lähde suoritukseen hiukset sotkuisena tai naama likaisena, vaan nykyään esimerkiksi tungen hiukseni aina kypärän sisään. Tuolla tavoin saa jo heti paljon siistimmän yleiskuvan, sillä varsinkin todella pitkät ja ponnarilla liehuvat hiukset ovat monien mielipiteitä jakava asia. Ymmärtäähän sen, sillä näistä vapaina olevista pitkistä hiuksista kuulee aina tasaisin väliajoin kauheita onnettomuuksia, jotka lienevät osa totta ja osa urbaanilegendaa.

Sain tosiaan noin kuukausi takaperin uusia tuotteita Equestrian Stockholmilta, kun vanhat settini saivat täydennystä tummansinisen huovan, korvahupun sekä takin merkeissä. Entuudestaan mulla on setteinä korvahupun ja huovan puolesta nuo samppanjan ja tummanruskean väriset kokonaisuudet, sekä tummansininen toppatakki ja pikeepaita. Tummansinisen suurena ystävänä voitte siis kuvitella, että olin enemmän kuin innoissani tästä uudesta toimituksesta, joka mahdollisti mulle kokonaisuutena tummansinisten kisajuttujen käyttämisen. Ja ovathan nuo huovat ja huput päässeet jokainen testiin myös ihan kotona itsenäisten ratsastuksien ja valmennusten puolesta. Tuttuja tuotteita siis, eri värissä vain! 

Vilholla päällä samppanjan väriset huopa ja huppu, mulla päällä tummansininen untuvatakki.

Champilla päällä samat varusteet, mitä Vilholla yllä ja mulla sama takki.

Kaikissa sponsoroiduissa postauksissa tunnutaan ylistävän saatuja tuotteita maasta taivaisiin. Toki kaikki merkit ja tuotteet jakavat mielipiteitä. Mun henkilökohtainen mielipide on, että en itse tällä hetkellä omista mitään yhtä tyylikästä kuin Equestrian Stockholmilta saadut tuotteet ovat. Vielä pari vuotta sitten pidin valtavasti Spooksista, sitä ennen Kingslandista ja toisaalta silloin tällöin jostakin muusta. Ehkä olen vähän turhamainen, mutta tykkään pukeutua ja näyttää siistiltä niin tallilla kuin töissäkin. Hevosvarusteiden puolella en voisi enää kuvitellakaan käyttäväni esimerkiksi kisatilaisuuksissa jotain sellaisia varusteita, joita olen käyttänyt joskus vuosia sitten. Niin se tyyli muuttuu, toki aina mahdollisimman paljon käytännöllisempään ja hevosystävälliseen suuntaan. 

Tälle vuodelle olen tehnyt lupauksen. En osta mitään uutta, ellei hankkiminen ole oikeasti pakollista. Tuolla pakollisten hankintojen listalla kun tulee uuden hevosen myötä olemaan todennäköisesti suitset ja satula, ellei hyvä tuuri iske ja kaikki vanhat varusteet sovi tulevalle hevosella kuin nenä päähän. Toisaalta tarvisisin kipeästi myös uuden kisatakin, sillä vanha takkini on hankittu joskus viitisen vuotta sitten, eikä se ihan oikeasti enää istu päälleni mistään suunnasta kovin edustavasti.. Haluan panostaa kerralla laadukkaisiin varusteisiin, joten näihin hankintoihin uppoaa rahaa penni jos toinenkin. Sen takia kokeilen välttää viimeiseen asti kaikkia näitä "ihan riimu, pitääpä hankkia" -hankintoja. Toki joitain uhrauksia on tehtävä, eihän mulla tällä hetkellä esimerkiksi ole yhtään ainoata riimua, jota voisin joskus tulevalla hevosellani pitää päässä. Heh.





Kesän kunniaksi Equestrian Stokcholm haluaa tarjota teille lukijoille mahdollisuuden hankkia uusia varusteita kotiin tai kisoihin hieman normaalia hintaa alemmalla. Aikavälillä 29.5.-2.6. eli tämän viikon maanantaista perjantaihin Equestrian Stockholmin nettikaupasta saa 20% alennusta koodilla "aadaspring". Nyt kannattaa käydä tutustumassa vanhoihin ja uusiin mallistoihin, jos haluaa hankkia jotain uutta ja edustuskelpoista kesän karkeloihin! ;)

Onko teillä jotain pakollisia hankintoja kesää ajatellen?

18 kommenttia

  1. Käytätkö korvahuppua ainoastaan ulkonäöllisistä syistä, vai onko sille oikeasti tarvetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilhon kanssa on tarve ainakin hallissa, muut näistä postauksen hevosista voivat kyllä mennä kanssa tai ilman :)

      Poista
  2. Onnea uudesta hevosesta!

    VastaaPoista
  3. Kai kerrot tänne heti uudesta hevosesta? Odotan innolla! Ja ihania nämä ess:n tuotteet kyllä, itselläkin pari eri huopaa.

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Ite kans yritän välttää turhia hankintoja, kun voi kerätä rahaa ja laittaa kerralla johonkin hyvään ja kunnolliseen. Mulla ei hevosta ole, mutta koiria senkin edestä, joten niille haluais aina ostaa kaikenlaista :D

    Mä tykkään tosi paljon siitä, että miten hyvin saat sommiteltua värit tuolleen kivasti, että näyttää tosi hyvältä hevosella ja sulla! Varusteet ja kaikki näyttää aina kans tosi hyviltä :)

    Mites uusi heppa? Selviskö viime reissulla vai vieläkö etsit? Jänskättää, kun ei oo kuulunu mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitsi, koiriin saa varmasti uppoamaan pennin jos toisenkin! Sellaista ei kyllä pitäisi mun koskaan hankkia, tosi paha sijoituskohde :D ja kiitos kehuista!

      Uusi hevonen on tulossa kyllä, kerron tästä enemmän varmaan ihan lähipäivinä ellen jopa tänään :) katsotaan!

      Poista
    2. Instassa joku jo kysyikin että tiedätkö Champin nykyisen omistajan nii voitko paljastaa hänet nimeltä niin vois vaikka seurata häntä instassa jos hänellä sellainen on?

      Poista
    3. Hänellä ei valitettavasti ole vastaavia some-kanavia, toki voin tulevaisuudessa infota jos omiin korviini kantautuu näistä :)

      Poista
    4. En malta oottaa että kerrot uudesta hepasta, toivottavasti todella pian!

      Poista
  5. Hienoja kuvia :) Mulla ei ole tällä hetkellä hankintalistalla mitään, päin vastoin hevostavaraa on kertynyt ihan järkyttävä määrä siihen nähden että omistan vain yhden (enkä tyyliin kahtakymmentä...) hevosta :,,,D

    ps. Kommentoin vahingossa tuohon edelliseen postaukseen, vaikka et sieltä varmaan enää lue kommentteja. Totesin vaan että teillä meni tosi hyvin kisoissa ja videopätkät + ääniraidallinen video olivat HUIPPUJA!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♡ kyllä mä aina välillä yritän selata vanhojakin kommentteja :D

      Sitä heppatavaraa tuppaa kertymään kyllä aivan sairaasti, jos ei välillä kärsi vanhemmasta päästä pois. Huono tapa, mutta minkäs teet :D

      Poista
  6. Onnea Päppikselle uuteen kotiin! Ikävä tulee kun ei saa edes silloin tällöin kuulla sen kuulumisia täällä blogissa. Ja onnittelut sulle jos se uuden oman hevosen saat! =) Kiitos myös kivoista kuvista ja postauksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Pämppistä tulee kyllä kova ikävä! Mutta sillä on oikein hyvä olla Saksassa, kerron myöhemmin enemmän sen kuulumisia siltä ajalta kun käväisin tuossa kuin alussa siellä :)

      Poista
  7. Miksi niin salamyhkäistä? Missä lukee, että hankit uuden hevosen, vai miksi täällä tärrätään? Ja onko champ myyty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukaise tuo seuraava kommentti, tuossa selitetty hyvin :)!

      Poista
  8. Aada on varmaan kuukausi sitten täällä blogissa maininnut, että uusi on tulossa. Aina kun joku on kysynyt, on aada vastannut siihen tyyliin että uusi on kiikarissa muttei ole sitä missään toitottanut. On kai luonnollista, että bloggaaja haluaa tehdä julkiseksi tällaisen suuren ilmoitusluontoisen asian vasta kun kaikki on lyöty lukkoon ja hevonen ehkä jo kotona :) salapoliisit tietävät, että facebookissa aada on kysellyt myös kuljetusta saksasta. Aadan instagramista ilmenee tuo että Champ on nyt myyty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, näin juuri! Hetken jos vielä mielenne maltatte, niin voin kertoa asioita enemmän ;)

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat