torstai 28. joulukuuta 2017

#935: Epämukavuusalueella

Näin lomaillessani ei juuri hevosaiheista materiaalia ole julkaistavaksi, joten otetaan tähän väliin muutama kuva syksyltä. Nämä kuvat ovat ihanan luottokuvaajani Vilman käsialaa, osa vähän vanhempia ja osa uudempia. Yllätyin positiivisesti aiemmin syksyllä hevosettomia kuvia julkaistessani siitä, miten positiivisen vastaanoton se kaiken kaikkiaan saikaan. Siksi otetaan kerta kiellon päälle!

Painotan edelleen sitä, etten koe olevani minkään sortin malli ja sen todella näkee kuvista. Välillä on kuitenkin kivaa haastaa itseään ja asettaa itsensä tilanteisiin, jossa olo ei ole se kaikista sulavin. Lopputuloksena voi olla ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Kannustan ihan jokaista tekemään joskus jotain sellaista, missä ei koe olevansa parhaimmillaan, koska se oikeasti opettaa meitä kaikkia. Mä voin listata tähän paitsi kameran edessä olemisen, myös esimerkiksi puheiden pitämisen tai esiintymisen suurille yleisöille. Mutta näissäkin olen harjaantunut pakon sanelemana paljon, jos vertaa vaikkapa siihen, millaista blogini sisältö oli sen alkutaipaleella. En tykännyt kuvata videoita, koska en osannut olla kameran edessä luonnollisesti. Nykyään mennään jo vähän paremmalla drivella, koska pystyn olemaan kameran edessä vaikka ilman mitään meikkiä. 

Kuvien lisäksi laitan postauksen loppuun videopostauksen itsenäisyyspäivältä, koska se on julkaistu vain Youtuben puolella. Kyseinen video on hevoseton, mutta se sisältää mun ja kavereideni itsenäisyyspäivän puuhastelua siellä täällä perinteiseen tapaan. Toivottavasti tykkäätte!

6 kommenttia

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat