sunnuntai 27. marraskuuta 2011

03: Ehkä yks tärkeimmistä?

Wuhuu katoin eilen Ylpeys ja ennakkoluulo ja luin sen kirjan ♥ Oli muuten ihana ja sillain, haluisin niin elää jossain 1800 -luvulla! Paitsi jos miettii nii en kyl todellakaan = ei ois facee..

Todellakin mulla oli teille jotain fiksumpaakin sanottavaa! Meinasin tänään kertoo myös mun ihanasta ex-hoitohevosesta, joka on ollut todella tärkee mulle aikoinaan ja on toki vieläkin sen mitä ex-hoitohevonen nyt voi olla. En oikeen osannu päättää kertoisinko teille eka Sjamirasta, Piticellestä, Rocket Powerista, Tahko Areenasta, Equstomista, Stephexistä, Solbackasta, Jokelantallista, Amandasta etc (kauhee lista muuten!!), en tosiaan osannu päättää, joten alotin nyt tästä.

Sjamira eli Mira talvella 2010
Sjamira on siis nyt vissiin 11-vuotias (s. 4.6.2000) tamma, kutsutaan ihan Miraks tai Mirdeks tai Mirkuks tai.. Whatevö. Mira asuu Solbackan ratsastuskoululla ihan tuntsarina ja oikeen mukava ratsastaa. Vuoden 2007 alkutalvesta Mira saapu Hollannin perukoilta tänne Suomeen ja aloinkin heti hoitajaks (kahden muun silloisen hoitsun lisäksi, eli tää oli kolmas). Vuosien mittaan muut jäi pois, mutta Mira säilyi. Olin sen ainoa hoitaja, se oli aikoinaan vähän "säikky" ja siks monet ei siitä tykänneet.

Kankikurssi 2010 kesällä
Rodultaan tamma on semmonen mukava sekotus kaikkea mahdollista. Isän puolelta onneks kokonaan ox, mutta emän puolelta löytyy puoliveristä, täykkäriä, arabia, angloarabia... Mutta huomaa kyllä, että n 60% tammasta on ox, niinkun alla olevasta kuvasta saattaa nähdä!

Mira cruisailee, lopputalvesta 2011
Alkutalvena 2010
Multa löytyy kuvia tietysti vuodesta 2007 lähtien, mutta ne on niin järkyttäviä mun osalta, etten edes kehtaa harkita laittavani niitä mihinkää julkisesti ♥

Nojuu. Miralla on tullut mentyä Solbackasta varmaankin eniten. Oon kisannut tammalla koulua ja esteitä jonkin verran, mitä nyt Solbackasta lähdetään kisoihin tai siellä kisoja järjestetään. Koulua oon mennyt helppoa B:tä ja sijoittunut pari kertaa toiseksi, esteillä 90cm asti ja sieltäkin joitain ruusukkeita, myös ainoista ulkopuolisista, missä Mira ikinä estekisoissa ollut (voitettiin :D). Tamman hyppytyyli ei oikeen oo kohdallaan, meinaa.

Keväällä 2010 tunnilla

Nätskä tyttö :) syksy 2010
Enää en Miraa hoida, lopetin sen "virallisesti" vissiin tän vuoden syksyllä. Aika ei vaan enää yksinkertaisesti riitä 17-vuotiaana ja lukion toisella luokalla.. Jos jotakuta kiinnostaa kattoa tarkemmin tamman sukutaulua tai tietoja isästä (sairaan hieno arabi btw, oikeesti!), niin Hollannin sukupostista pitäis löytyä ainakin.

Kesällä 2009
Tunnilla kesällä 2010
Syksyllä 2011
Tästäki tuli nyt tämmöi kuvapostaus.. Ei voi mitää, yritän joskus saada jotain real-time postauksia aikaseks myös :)

1 kommentti

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat