lauantai 24. maaliskuuta 2012

045: Viikkokooste

Pieni postaustauko oli, mutta nytpähän psykologian yo-kirjoitukset ohi, jes! Kauhean lukemisurakan jälkeen otin rennosti ilman koulujuttuja koko keskiviikon ja oikeestaan koko loppuviikon, vaikka tosiaan ensi viikolla alkaa kauan odoteltu koeviikko ja 6 koetta edessä.. Viimeistä jaksoa ennen on onneksi pääsiäisloma (okei, oon töissä pe-su, mutta kuitenkin "loma") ja sitten alkaakin 7 kurssin ponnistelut, jonka jälkeen kesäloma! Ei siis enää todellakaan pitkään.

Kesälomaksi suunnitelmat on nyt melkeinpä lyöty lukkoon: viime vuoden tapaan oon kotona sen muutaman hassun päivän. Heti koulujen loputtua suunnataan traikku kohti Itä-Suomea ja mummolaa! Sain nimittäin kesätyötarjouksen, että menisin mummolani viereiselle tallille (matka n. 50m, oon viettänyt siellä varmaan elämäni joka kesän) ihan kunnolliseen palkkatyöhön ja ottaisin Kaprin mukaan. No sehän kävi, kun Kaprin omistajakin suostui heti :) Työkuvaan kuuluu tallihommien lisäksi ratsastamista, tuntien pitoa ja yleisesti maatilan hommissa auttelua. Ei huono, koska tarkoituksena on myös käydä siellä muutamat seura/aluekisat ja sitten kun palaan takaisin Etelä-Suomeen, onkin heti Finderby + este-PM (johon siis töihin) ja siitä sitten viikko ja Belgiaan loppukesäksi.

Amanda & Nea ja Kapri & minä, true heppatiimi :)

Pikkueste ja neiti ihan innoissaan menossa! Kuvakaappaus
videosta, sen takia laatu on mitä on..
Kaprin ravi on kehittynyt kyllä koko ajan eteenpäin, siitä
tulee vielä joskus todella hieno hevonen jollekin!
Tää on keskiviikon kuvasatoa (yllä ja alla perjantailta), taas
on kyllä hyvä laatu mutta näätte vähän tota hevostakin :)
Vähän kulkee syvällä vielä, mutta eiköhän se nouse jos nostais!
Viime viikonloppuna oli siis Ypäjällä Team Eurohorsesin estehallikansalliset, joissa olin töissä.. Joitain tuttuja tuli nähtyä ja vaihdettua kuulumisia, muuten melko leppoisasti verkkavalvojana ja sitten ihan vain radalla hommissa. Ypäjälle tyypilliseen tapaan päivät venyivät yön puolelle ja unta saatiin toisena päivänä 3½ tuntia ja toisena sitten viisi :D Mutta kuten aina, hauskaa oli. Seuraavat Ypäjät oliskin sitten huhtikuussa ja sen jälkeen Turun Malja?

Sarina: "ku olis valvonu 3 viikkoo putkee ja
jääny neljäst rekan alle.." ihan totta muuten!
Kapri on ollut ihan liiankin hyvä tällä viikolla. Maanantaina Jonna sanoi, että jos sitä vähän kokoaisi lisää, ei olisi vaikeaa saada menemään passagea. Piude totes saman torstaina :D Laatua tammassa kyllä on ja liike (varsinkin ravissa) on alkanut pikkuhiljaa tulemaan esille, kun Kapri on saanut lisää voimaa kantaa itseään. Semmonen kunnon show-ravi aina pätkiä, tosi inhottava istua kun käyttää selkäänsä..

Maanantaina oli siis Jonnan tunti, tiistaina sitten hypättiin pitkästä aikaa. Aiheena oli hevosen suoruus ja ratsastajan vartalonhallinta. Tultiin kolmen esteen linjaa, ihan vaan niin, että en itse saanut olla paino liikaa vasemmalla jalustimella ja että istuin keskellä satulaa + ettei oma ylävartalo ollut liian nopea (ts. dyykannut kaulalle). Piude huusi vieressä koko ajan, että vatsalihakset (!!!) ja en tosiaan dyykannut enää sen jälkeen. Kapri tuntui hyvältä, ei rynninyt, vaihtoi laukat (huom. neiti on oppinut puhtaat vaihdot myös koulupuolella nyt, oon hänestä hyvin ylpeä) ja muutenkin ratsastettava. Välillä jäin liikaa ratsastamaan taaksepäin ykköselle, jolloin ensimmäiseen väliin tuli viiden sijasta kuusi askelta ja toinen hyppy siis aavistuksen liian lähelle. Videota mulla ei ole, koska kaikki ne kestää n. 15min, eikä youtubeen yksinkertaisesti jaksa ladata niin pitkää pätkää (kestää ikuisuuden) ja muokkausohjelma on toisella koneella..






Keskiviikko, torstai ja perjantai oli sitten kouluvääntöä. Laitoin Kaprille ensimmäistä kertaa koulupenkin selkään ja hyvältä tuntui, liikkui oikeestaan vähän paremminkin (saa varmaan enemmän tilaa lavoille). Yllä jotain vieopätkiä perjantailta kun Janita tuli kuvaamaan. Lisäksi muutama muu kuva viikolta myös :) Tänään Kaprilla oli vapaapäivä ja huomenna olis tarkoitus mennä vähän kavaletteja, voi olla virtaa vähän! Kisoihin piti lähteä tänään Eholle, mutta ylläri en saanut kuskia mistään, joten jäi sitten väliin. Samoin käy tiistain Peikin estekisoille, mutta seuraavana lauantaina lähtö olisi koulukisoihin starttaamaan Kaprin ekat kouluradat! Ajattelin ihan panostaa ja letittää tamman.. Saa nähdä jaksanko :D

Kävin tänään myös hoitelemassa ja kävelyttämässä Jonnan Luukas-heppaa, eilen tuli lisäksi ratsastettua vähän Amandalla. Eli muutama muukin hevonen mahtui tähän viikkoon!

Tää on otettu asetuksella "dramaattinen", muttei välttämättä
kauheen dramaattiselta näytä.. :D
Kauheen pitkältä näyttää kaula ja isolta pää tästä kuvakulmasta :D
 Näihin kuviin ja tunnelmiin, toivottavasti saan jonkun kuvaamaan huomenna :) Ja yritän lisäksi ryhdistäytyä sekä alkaa postailla aktiivisemmin.. + tehdä sen varustepostauksen. Ainiin, kiitos kaikille uusille lukijoille, teitä on nyt yli 300, tervetuloa kaikki mukaan!

19 kommenttia

  1. Minne päin Itä-Suomea olet tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tulossa Juankoskelle ja siinä sitten ollaan, ehkä vähän liikun kisoissa ympäristössä myöskin :)

      Poista
    2. Saattaa olla että ihan nähdään kun noin lähelle tuut miun koti paikkakuntaan kun niin pieni tää seutu on ja melkeen kaikki tuntee jokasen täällä päin.

      Poista
    3. Miten sie tuonne Belgiaan edes pääsit???

      Poista
    4. Joo, pieni mutta mukava paikka :) Ja pääsin sinne suhteilla viime vuonna, nyt ihan siksi että tunnen Ninan.

      Poista
  2. Moi,
    oon lukenu jo sun kaikki postaukset, tosi hyviä!
    Tykkään sun blogista tosi paljon, mutta en voi liittyä koska Google ei suostu tekemään mulle tunnusta.
    Ihan paras blogi on!
    (siskoni käyttäjätunnuksella kommentoin tän)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva että tykkäät :) Ihme Google, kannattaa yrittää uudelleen jollain toisella sähköpostiosoitteella?

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. ♥♥♥Tää on paras blogi mitä ikinä oon lukenu.♥♥♥

    VastaaPoista
  5. hei luin tuolta aikasemmin et oot menossa belgiaan ja mun tallikaveri on nyt just siellä! Se lähti sinne jo viime kesänä ja sinne se jäi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin viime kesänä jo ja jos oikeen osaan päätellä, tarkoitit ehkä Nettaa? :) Koska yhä siellä on töissä ja oli mun kanssa samaan aikaan Stx:llä viime vuonna. Arvasinko oikeen? :D

      Poista
  6. Tolla sun blondi hiuksisella kaverilla on toi takki ni mistä se on ostettu ?:) näyttää kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyselen häneltä kun nään seuraavan kerran :) Se on kyllä kiva takki, vaikka tossa kuvassa ei paljoa näy!

      Poista
  7. Kiva blogi sulla! P.s. makee ravi tällä ratsullasi, vou!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, sille on saatu nyt esiin pikkuhiljaa tosi kivaa ravia (paitsi mulle, kun istua siellä vielä pitäisi :D)

      Poista
  8. Tosi kiva blogi ja rakastuin tohon banneriin ! :)

    http://hannajosefinaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Many prοfessionals in this fіeld choose to becоme еntгepreneurs аnԁ oρеrate their
    own maѕsage therapу busineѕs.
    If you аre an alcoholic oг are a famіly member
    of an alcoholіc, cοntact your physician for essentially thе most presеnt treatments accessible.
    Aѕ a mеthod οf exprеѕsing
    thοughtѕ оr feelings through vіѕuаl reprеsentation.

    As the гeleaseԁ pranа еffortlesslу flows аgaіn, each system
    of the body is saturated with ѵital nutrients imρгoving the
    body's normal functions. If you want to be able to help people then you might want to consider doing some massage courses.. The cells include skin and blood cells. Stimulus will telangiectasia, local blood flow, resulting in lesions worse.

    Feel free to visit my web-site: erotic massage in London
    My web page > tantra london

    VastaaPoista
  10. I've been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Studying this info So i'm glad to express that I've a very just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot certainly will make sure to do not disregard this web site and provides it a glance regularly.

    Here is my page :: viagra

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat