perjantai 6. heinäkuuta 2012

069: Blogikirpputori - tavaroita myytävänä!

Varoitus kaikille: luvassa ei ole hevosaiheista luettavaa! Sain nimittäin vihdoin aikaiseksi kuvata muutamia vaatteita ja muita tavaroita, joita yritän saada pois nurkistani pyörimästä. Tämän postauksen ideana on siis esitellä muutama (kisa)vaate, josta saa tehdä tarjouksia osoitteeseen aadanomainen@gmail.com ja kysellä lisätietoja. Näiden alla olevien tuotteiden lisäksi myyntiin on jossain vaiheessa tulossa kaksi kisapaitaa, toinen Horzen ja toinen Kingslandin. Ja tietysti jos löydän kaapistani muita myytäväksi kelpaavia ratsastuskamoja, saattaa niitäkin ilmestyä tänne (turhana kun mulla on nyt kaksi kypärää, yhdet kengät, kasa chapseja mm. Mountain Horselta jne.).

Ensimmäisenä myytävänä vaatteena on Hööksiltä aikoinaan ostetut CRW:n valkoiset ratsastushousut. Housuissa on kokopaikka, vetoketju ja nappi sekä vetoketjullinen tasku housujen etupuolella. Lahkeissa on tarrakiinnitys (saa kiristettyä haluamalleen kireydelle) ja vyötäröllä vyötä varten remmit. Koko on 38, mutta ostin itse pari vuotta sitten, joten menee hyvin 36:stakin?

Housuja on käytetty parin vuoden ajan enemmän ja vähemmän aktiivisesti, yhteensä ehkä kymmenet kilpailut. Ne ovat puhtaat, mutta paikoissa sisäreiden ja polven kohdalla on pientä tummumista ja paikat ovat vähän kulahtaneet. Kuitenkin hyvin istuvat ja mukavat housut jalassa.

Mitähän näistä voisi pyytää.. Uutena nämä ovat maksaneet vissiin viitisenkymppiä, mutta eiköhän nämä 25€/tarjous olisi.





Seuraava tuote on Horzen kisatakki, joka oli aikoinaan ensimmäinen omani. Sitä on käytetty yhteensä kaksi kertaa, eikä kumpikaan ollut minun kanssani, vaan lainatessani sitä kavereilleni. Suoraan kopioituna Horzen sivuilta: "Tämä tyylikkäästi muotoiltu kisatakki istuu päälle kuin räätälöity! Valmistettu joustavasta Softshell-materiaalista. Tämä takki on miellyttävä päällä ja samalla näyttävä. Viimeistelty sporttisilla, tutulla Z-logolla varustetuilla napeilla. Takin päälikangas on vedenpitävää. Materiaali: Päälikangas 92 % polyesteriä, 8 % elastaania, sisäpuoli 100 % puuvillaa. Konepesu: 40 °C. Koon 36/38 takaosan pituus: 69 cm."

Takki on siis juuri kokoa 36/38 ja sen hinta on uutena 78€. Takki on kuin uusi, siitä ei huomaa käytön jälkiä ollenkaan! Hinta on 55€/tarjous. Takin mukana tulee varanappi (kaikissa takin napeissa on Z-logo).




Luovun myös "kisakauluksesta", joka korvaa kisapaidan (mikäli täytyy käyttää takkia). Tämä on kätevä esimerkiksi kesällä, kun kuumalla säällä mustan takin alle ei haluaisi laittaa kisapaitaa: ratkaisu on helppo, kun laittaa kauluksen ja vaikkapa topin, joka on puolet kisapaitaa viileämpi!

Tämä kisakaulus on Horzesta ja sen hinta uutena on 10€. Omani on kuin uusi, sitä on käytetty pari kertaa, mutta käytöistä ei ole jälkiä eikä kaulus ole kulunut pesussa. Takana tarrakiinnitys, joten sopii jokaiselle. Hinta nyt 6€/tarjous.


Tässä kaulus "väärältä puolelta" eli näkyy sen tarrakiinnitys.
Viimeisenä myytävänä tuotteena on Hööksistä noin vuosi sitten ostettu timanttivyö, jota olen käyttänyt ehkä viitisen kertaa. Yhtään timanttia ei ole irronnut ja vyö on tosi kiva, mutta valitettavasti mulla ei ole sille enää käyttöä. Vyön koko on 85 ja se on musta.

Uutena vyö on maksanut noin 25€ ja nyt sen saa 20€/tarjous. Vyössä on kultainen solki. Mahtuu esimerkiksi ylempänä olevien valkoisten ratsastushousujen vyölenkkeihin eli oiva yhdistelmä ;) Timantit ovat läpinäkyviä ja niitä on kolmessa rivissä.



Vielä loppuun pieni hehkutus, nimittäin ostin eilen uudet kengät veljeni rippijuhliin. Kengät ovat aivan ihanat ja ne ovat täynnä timantteja. Nämä alla olevat kuvat eivät kerro kengistä koko totuutta, sillä ne kimaltelevat auringonvalossa aivan ihanasti :) Nyt on kengät tuleviksi juhliksi siis hankittu!

Mutta nyt suuntaan kohti kouluvalmentajani Jonna Aaltosen tallia, sillä menen illaksi sinne kuvaamaan sekä ratsastamaan ja huomenna lähdemme aamulla kisoihin. Toivottavasti mukaan tulee ruusuke! Postailen siitä lisää huomenna, mikäli kerkeän ennen juhlia.



9 kommenttia

  1. tekis hirveesti mieli tarjota noista kisavaatteista, mutta kun en kisaa [ainakaan vielä :)] niin turha on sitten ostaa :c

    VastaaPoista
  2. toi vyö ja kaulus kyllä vähän kutkuttais mutta toisaalta en tiiä onko kuitenkaan niin tarpeellista: D... mut toisaalta kaikissa mun estevaruteissa on noita valkeita/läpinäkyviä strasseja niin sopis aika hyvin! kauheeta tahtojen taistelua D:.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. hei!!! oisko sulla myynnissä kisa paitoja ???:D

    VastaaPoista
  5. Onko Viel menny? :) Siis mikään noista?

    VastaaPoista
  6. On tuo timanttivyö jo mennyt? Ostaja mahd löytynyt :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat