tiistai 30. huhtikuuta 2013

#181: Glada Vappen!

 
Champ toivottaa kaikille lukijoille ooikein ihanaa ja rentouttavaa vappua! Ruuna oli aluksi hieman eri mieltä tuosta serpenttiinistä, mutta loppujen lopuksi se olisi kelvannut vaikka ruuaksi.. Nyt lähden lenkkeilemään ja kohta suuntana Helsinki ja vapunvietto! Niin kuin joskus yläasteella opittiin: "Glada och klara vappen, dricka bara vatten hela natten." Ei kylläkään varmasti ole kieliopillisesti oikein, mutta idea selvä kaikille :D Nauttikaa!
 
Olen jo aloitellut tuota kuvapostausta pari viikkoa sitten olleesta valmennuksesta (olin siis kuvaamassa), mutta se on vielä pahasti kesken.. Tällä viikolla (huomenna?) luvassa myös kunnollisia rakennekuvia Champista, sillä pesin sen eilen! Se raukka on nyt vaan ihan liian pitkässä karvassa ja pudottanut kaikki lihakset, höh. Suunta vain ylöspäin!
 
Mitäs meinaatte tehdä vappuna?
 
Muokkaus: alle vielä kuva vappuaamun tunnelmista, sillä saavuin juuri kotiin Helsingistä ja täällä on aivan ihana sää! Aurinko paistaa, linnut laulelevat ja lämmintä riittää jo tähän aikaan (vaikka tuosta asustuksesta ei ehkä uskoisi..). Kello on siis 6:30, taidan mennä nukkumaan hetkeksi ennen aamupalaa :)
 
Tukka hyvin, kaikki hyvin - eikun? Arvatkaa selvitinkö tota takkupesää n. 10 minuuttia...


7 kommenttia

 1. Ihana tuo kuva :) Ite meen serkkujen luokse vappuna, ja tarkotuksena on tehä videopostaus :D Hyvää vappua sinnekkin ! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana kuva :) Itellä menee vappu sairaalassa, mutta jospa täältä vapputorille pääsisi.

  VastaaPoista
 3. Ompa hauskan näkönen toi merkki:)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi kuva! ja ihana ulkoasu :) hyvää vappua!

  VastaaPoista
 5. Sulonen Champ ♥
  Ja hyvää vappua teille kans ! :)

  Mulla suunnitelmissa huomis aamuna vapputorille ja sitten vähän kruisailee heppojen kanssa maastoon ;) Nautintoa siis luvassa.

  VastaaPoista
 6. Hyvää vappua! Koirien ( ja muun perheen) kanssa vietän omani;)

  VastaaPoista
 7. Kivat kuvat teistä molemmista! :) Nyt vappuna olin vain kotona ja kävin pyöräilemässä.

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat