lauantai 29. huhtikuuta 2017

#871: Ystävän muistolle

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, mutta kyllä allekirjoittaneelta meinaa itku päästä tässä ulos katsellessani. Eilen me saimme nauttia ihanan aurinkoisesta ja lämpimästä säästä auringon valaistessa vielä puoli kymmenen aikaan automatkaani. Ei sitä iloa kauaa kestänyt, sillä nyt ulkona on monen sentin lumikerros ja lisää tulee koko ajan taivaan täydeltä. Kuka näitä säitä määrittelee? Tämän vapun piti olla ennätyslämmin, mutta ilmeisesti nuo ennusteet menivät pahasti pieleen.

Vapun kunniaksi nyt on vuorossa vähän erilaista postausta, sillä saan arpoa teille ihanan hopeakorun korusuunnittelija ja kultaseppä Henna Kallionkielen valmistamana. Henna otti minuun yhteyttä jo aikaisemmin talvella yhteistyökysymysten merkeissä, joten mistään hetken mielijohteesta ei ole kysymys. Itse asiassa yhteistyön taustalla on hauska tarina, jonka aion nyt jakaa teille. 

Henna oli minuun yhteydessä kysyäkseen, haluaisinko saada Champin jouhista valmistetun jouhikorun muistoksi itselleni tulevaisuutta varten. Olin tuolloin menossa Saksaan katsomaan Champia, joten ajattelin ottavani matkalla mukaan jouhinipun, josta koru tehtäisiin. Kaikki neljä päivää Saksassa vierähtivät kuitenkin nopeasti, eikä jouhien talteen ottaminen tullut mieleen kuin vasta viimeisenä päivänä. Aamun kiireellisen aikataulun myötä pohdin suihkussa ollessani, juoksenko nopeasti talliin etsimään saksia ja leikkaamaan pientä häntätuppoa hevoseni hännästä vai jätänkö asian suosiolla toiseen kertaan ja olen hitusen aiemmin ajoissa muita matkakumppaneitani ajatellen. Päädyin jälkimmäiseen, monestakin syystä. Yksi niistä oli se, että tiesin hevosen, jonka jouhista valmistettu koru saisi varmasti arvostusta kantajaltaan.Hyvän ystäväni hevonen jouduttiin lopettamaan samoihin aikoihin Saksan matkani kanssa. Tuo hevonen oli tärkeä paitsi ystävälleni, myös hänen äidilleen. Kun operaatio Champin jouhien saamiseksi meni puihin, ehdotin Hennalle, haluaisiko hän tehdä ystäväni äidille jouhikorun lopetetun ruunan häntäjouhista. Henna ihastui ajatukseen heti, joten aloimme suunnittelemaan ystäväni kanssa yllätystä jouhikorusta. Suurimmat haasteet oli tietysti korun suunnitteluun liittyen, sillä halusimme pitää asian yllätyksenä korun saajalle, emmekä tästä syystä osanneet sanoa esimerkiksi tarkkaa ympärysmittaa korulle. Ystäväni halusi jouhikorun rannekorun muodossa ja mahdolisimman yksinkertaisena, jonka myötä lähetin ohjeistusta Hennalle. Ei mennyt aikaakaan, kun sain postitse paketin, jonka mukana oli paitsi jouhikoru, myös arvontapalkinto blogin lukijoille.

Kun avasin jouhikorun paketin, ihastuin korun yksinkertaisuuteen välittömästi. Mä olen nähnyt monenlaisia jouhikoruja: sellaisia, missä on valtavasti yhtä jos toista härpäkettä, mutta myös niitä yksinkertaisia malleja. Ammattitaidolla tehtyjä ja harrastelijoiden näpertämiä. Kaikilla on varmasti tunnearvoa, mutta juuri tämänkaltaista jouhikorua voi mielestäni kantaa ylpeästi esimerkiksi ihan arjessa tai juhlassakin. Se ei huuda katsojalleen "hei katsokaa, minä olen hevosihminen", vaan on on yksi osa asukokonaisuutta. Samalla se on henkilökohtainen kantajalleen ja pitää sisällään tarinan siitä hevosesta, jonka jouhista koru on tehty. Monella tapaa puhutteleva ja kaunis ele nelijalkaiselle ystävälle, joka nyt jo laukkailee vihreämmillä niityillä.
Oli ihana päästä ilahduttamaan toista ihmistä tällä tavoin. Henna toteutti mielestäni hienosti sen, mitä pyysin jouhikorulta ja tarjosi monia erilaisia vaihtoehtoja siitä, millaista korusta olisi voitu tehdä. Nyt pääsen ilahduttamaan jotakin teistä lukijoista järjestämällä arvonnan, jonka palkintona on kultaseppä ja korusuunnittelija Henna Kallionkielen suunnittelema hopeinen hevosenkenkä -kaulakoru. Korun arvo on 89 euroa. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen oman nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Kiva lisä olisi, jos kertoisit, oletko sinä koskaan teettänyt itsellesi tai jollekin läheisellesi jouhikorua jonkun tutun hevosen jouhista. Näitä tarinoita on aina hauska kuulla, sillä monesti ne ovat todella liikuttavia! Osallistumisaikaa arvonnalle on keskiviikkoon 3.5. asti. Hennan koruihin ja elämään voit tutustua halutessasi tarkemmin esimerkiksi Korusuunnittelu Henna K:n Facebook-sivuilta tai Hennan blogista Bohenna

Onnea kaikille arvontaan ♥

90 kommenttia

 1. Tiia Lehtonen
  tiiallehtonen@gmail.com
  En ole teettänyt, mutta kovasti tekis mieli. Ehkä joku päivä vielä ;)

  VastaaPoista
 2. Emma Kemppanen
  emma.kemppanen11@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Salla Järvinen
  salkka97@hotmail.fi
  En ole teetättänyt, mutta kovin haluaisin sellaisen joskus teetättää jollakin ammattilaisella :)

  VastaaPoista
 4. Ilona Siipola
  ilona.siipola@gmail.com
  En valitettavasti, toivottavasti joskus!

  VastaaPoista
 5. Pinja Liimatainen
  pinja.liimatainen@hotmail.com
  Äiti antoi joskus synttärilahjaksi jouhista tehdyn korun �� emme omistaneet sillon vielä omaa hevosta, mutta oli sekin koru hieno :)

  VastaaPoista
 6. Jenna Laaksonen
  jenkki_94_@hotmail.com

  Olen tehnyt enstisen hoitoponini jouhista korun mikä valitettavasti hukkui ensimmäisen muuton aikana... Haluan jouhikorun nykyisen yp ponini jouhista tettää vielä jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 7. Ida Turunen
  liituinen@gmail.com
  En ole vielä teettänyt jouhikorua, mutta suunnitelmissa sellainen kyllä olisi :D

  VastaaPoista
 8. Jaana Laulumaa
  laulumaa.jaana@gmail.com
  Piti teettää kun käyttöhevoseni lähti vihreille mutta kun ei varsinaisesti ollut oma hevonen niin se sitten jäi. Mukava muisto se olisi ollut. =)

  VastaaPoista
 9. Jenni Pirkola
  pirkolajenni@gmail.com
  En ole teettänyt, mutta olen ihaillut muiden teettämien jouhikorujen kuvia.

  VastaaPoista
 10. Ei ole ikinä tullut teetettyä jouhikorua, mutta suunnitelmissa on ollut, sillä ne miellyttävät kovasti omaa silmää ja kuten sanoit, kätkevät sisälleen tarinaa.
  Emmi Jämsä
  emmi.jamsa@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Janina Vuorenmaa
  janina.vuorenmaa@kolumbus.fi
  En oo teettäny mutta pitkään halunnu kyllä jouhukorun!:)

  VastaaPoista
 12. Magnus p. westerlund
  menis rakkaalle hevos tyttö kaverille <3
  pmwstone6@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Iida Ruonala
  iidu2101@gmail.com

  Tarkoitus on ollut, mutta en ole saanut sitä aikaan. Ehkä nykyisen liikutushevoseni Miksun jouhista voisin tehdä korun, koska onhan se heppa tosi tärkee jo mulle! 😊❤

  VastaaPoista
 14. Enni Lampinen
  blogijututtanne@gmail.com
  Muutaman kerran olen meinannut jouhikorun tilata mutta hinnat olivat niin suolaisia että olen jättänyt tilaamatta ainakin vielä :)

  VastaaPoista
 15. Outi Koskela
  outikoskela80@gmail.com

  En ole teettänyt jouhikorua, mutta kyllä se mielessä on ollut. Varsinkin oma papparainen, joka on ollut mulla jo 11 vuotta, ansaitsisi päätyä rannekoruun.

  VastaaPoista
 16. Tiina Vesaniemi
  tiina.vesaniemi3@gmail.c
  En ole teettänyt mutta haluaisin kyllä sitten viimeistään kun aika jättää tuota 23v mummelista.

  VastaaPoista
 17. Ninja Hämäläinen
  ninja.hamalainen@hotmail.fi

  Edes menneen tammani jouhia on korua varten tallessa, jos nyt vaikka saisi korun muistoksi :)

  VastaaPoista
 18. Ninja Hämäläinen
  ninja.hamalainen@hotmail.fi

  Edes menneen tammani jouhia on korua varten tallessa, jos nyt vaikka saisi korun muistoksi :)

  VastaaPoista
 19. Ella Pääkkönen
  ellapaakkonen99@gmail.com

  En ole teettänyt, mutta kaksi vuotta sitten vihreämmille laitumille siirtyneen äitini vanhan kilpahevosen (hevonen oli äidillä 24 vuotta <3) jouhia pitäisi olla vielä tallessa juuri tätä tarkoitusta varten ❤️

  VastaaPoista
 20. Viivi Kuntanen
  viivi.kuntanen@gmail.com
  Juuri Hennalta olenkin tilannut entisen hoitohevoseni jouhista tehdyn avaimenperän kun hevonen jouduttiin lopettamaan.

  VastaaPoista
 21. Noora Rantala noora.k.rantala@gmail.com
  Vielä ei jouhikorua ole, mutta postauksen innoittamana sellaisen voisi hankkia. Ja yhtyen mielipiteeseesi, jouhikorut ovat kaunis osa asukokonaisuutta sekä kuljettavat kantajalleen tärkeää tarinaa mukanaan.

  VastaaPoista
 22. Meri Kangasniemi
  meri.kangasniemi@gmail.com

  Olen tilannut siskolleni hänen rakkaan hoitohevosen jouhista korun kyseisen hevosen menehdyttyä.

  VastaaPoista
 23. Veera Soukka
  veeeraaa@outlook.com

  Oman hevoseni jouhista olisi tarkoitus teettä koru, tällä hetkellä ovat vain taulussa tallessa. En vain ole saanut aikaiseksi lähettää jouhia mihinkään missä niistä tehtäisiin koru :D

  VastaaPoista
 24. inka.paakkonen@gmail.com
  En ole, mutta täytyy ehdottomasti tutustua ideaan paremmin :)

  VastaaPoista
 25. Johanna Suni
  johanna.suni@hotmail.com

  Enpä ole teettänyt, kun ei omaakaan hevosta vielä ole, mutta ihania ja upeita koruja ovat.

  VastaaPoista
 26. Janita Koponen
  janita.koponen@gmail.com
  En oo teettäny mutta kovasti haluaisin. Liikutushevoseni on mulle niin valtavan tärkeä että haluaisin siitä muiston jos meidät tiet joskus eroaa. :)

  VastaaPoista
 27. Aino Huupponen
  aino.huupponen@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Minä haluaisin jouhikorun, ja aion melko varmasti sellaisen teetättää, kun aika tuosta rakkaasta hevosystävästä jättää. Olisi ihana kantaa mukanaan muistoa noista mitä mainioimmista otuksista :)<3
  Siiri Jääskeläinen
  siiri.jaaskelainen@wippies.fi

  VastaaPoista
 30. Maria Pettersson-Uusisalo
  maria.kristiina.pettersson@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Lotta Olkkonen
  llolkkonen@gmail.com
  En ole koskaan teettänyt jouhikorua, mutta sellainen olisi ollut ihana muisto vähän aikaa sitten vihreille niityille laukanneesta hoitohevosestani.

  VastaaPoista
 32. Lotta rämö
  lotta.ramo@suomi24.fi
  Valitettavasti en ole vieläkään saanut teetettyä jouhikorua pari vuotta sitten lopetetun rakkaan hevosen jouhista.. Sen kyllä aijon vielä teetättää, lisäksi voi lisätä nykyisenkin jouhia 😊

  VastaaPoista
 33. Aino Laukkanen
  aino.laukkanen@hotmail.com

  En ole ikinä teettänyt, mutta nättihän semmoinen olisi! :)

  VastaaPoista
 34. En ole teettänyt koskaan jouhikorua. En omista omaa hevosta, ratsastan tuntihevosilla.
  Jenni Lång, jennie2@netti.fi

  VastaaPoista
 35. Tia Pelkonen
  tiamikaela at outlook.com

  VastaaPoista
 36. Eveliina Laukkanen
  ewe.l@luukku.com
  mä teetätin mun tiineenä olevan tamman jouhista ittelleni rannekorun ja tulevaisuudessa ois tarkotus tamman varsan jouhistakin teettää koru, kuhan ne jouhet on tarpeeks pitkät vaan :D

  VastaaPoista
 37. Johanna Soikkeli
  johanna0soikkeli@gmail.com

  VastaaPoista
 38. En ole teettänyt, mutta ehdottomasti haluaisin teettää molempien omien hevosteni jouhista korut. Koruissa tykkään juuri tuollaisista tyylikkäistä, yksinkertaisista koruista, kuten tuo kuvassa oleva jouhikoru :)
  Henna Lasarov
  hennalas@student.uef.fi

  VastaaPoista
 39. Nelli Helin
  Helin.nelli@gmail.com

  Olen teettänyt jouhikoruja lahjoiksi, ja testannut sellaisen askartelua itsekin.

  VastaaPoista
 40. Laura Malava
  malava.laura@gmail.com

  Mulla olis tuppo Mikin jouhia joista aion korun teettää. Kiva oli saada kokemus tälläisestä ammattilaisesta, aion varmasti olla yhteydessä jouhikorun tiimoilta.

  VastaaPoista
 41. Kiti Salo
  Kitisalo@hotmail.com

  En ole teettänyt, kerran tein itse joululahjaksi muutaman yksinkertaisen korun vähän harjoitusmielessä :)

  VastaaPoista
 42. en ole koskaan teettänyt, ei ole edes käynyt mielessä nimeomaan teettää jouhikorua! :o

  Kolu Helmiina
  helmiinasylvia@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Noora Paakki
  noora.paakki86(at)gmail.com
  En ole koskaan jouhikorua teetättänyt, mutta tarkoitus olisi vielä jossain vaiheessa teetättää.

  VastaaPoista
 44. Jenna Viitanen
  jennajv24@gmail.com
  En ole tilannut, mutta olen suunnitelltu!

  VastaaPoista
 45. Sanni Lanne
  sanni.lanne10@gmail.com
  En ole vielä teettänyt jouhikorua mutta kun joku rakkaista hevosistani lähtee sijon varmasti teettää jouhikorun.

  VastaaPoista
 46. Aliisa Kuisma
  akke.kuisma@gmail.com
  Ei ole koskaan ollut, enkä ole teettänyt vielä:)

  VastaaPoista
 47. Saara Hämäläinen
  saaraminerva.hamalainen@gmail.com
  En ole koskaan hankkinut,mutta todella kauniita,ja itsekkin tykkään just tommosista simppeleistä:)

  VastaaPoista
 48. Anni Karlsson
  Anni.Karlsson03@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kati Leppänen

  kakku.leppanen@gmail.com
  Toi on varmasti hieno muisto nelijalkaisestä ystävästä <3

  VastaaPoista
 50. Pinja Nummela
  kht.speedlimit02@gmail.com

  En ole koskaan hankkinut, mutta kyllä yhdestä ratsastuskoulun suomenhevosen jouhista olisin sellaisen halunnut, mutta kun ratsastuskoulun hevonen oli niin mahdollisuudet saada jouhikoru oli aika mitätön.

  Nykyisestä hevosystävästä, kun niin rakkaaksi ystäväksi on tullut, hänen mentyään olisi hieno saada joku noin kaunis muisto.

  VastaaPoista
 51. Tuija Rämö
  tuija.ramo@wippies.fi
  En ole koskaan teettänyt jouhikorua vaikka useamman kerran olen suunnittelut sellaista. Ehdottomasti tulen sellaisen teettämään jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 52. Aada Similä
  aada.simila@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Emmi Vilen
  emmivilen@gmail.com
  Olen tehnyt yhden jouhikorun kurssilla. Tein sen rakkaan irlannincobin jouhista. Siihen meni 7h ja tulos oli ihana. Kannan sitä ylpeästi aina sen käteen laittaessani❤

  VastaaPoista
 54. Mari Heinonen
  mari.heinonen001@gmail.com
  En ole teettänyt, mutta varmasti tulen jossakin vaiheessa tekemään joko itse tai ammattilaisen teettämänä!

  VastaaPoista
 55. Iiris Tillonen
  iiris.tillonen@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Varmaan teetän itse jouhikorun sitten kun oma hevonen joudutaan lopettamaan. Veera Konttila
  veera.konttila@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Anna Mennola
  anna.mennola@gmail.com

  Ystäväni teki minulle kaulakorun lopetetun ensimmäisen hevoseni jouhista. Omistin tuon hevosen peräti 24 vuotta. Jouhia on jäljellä vielä uusiinkin koruihin.

  VastaaPoista
 58. Wau! Itse asiassa otin juuri viimeksi kun olin tallilla hevoselta jouhia ( ei ole omani ) että jouhikorun voisu tehdä tai teettää... Ja arvoltaanhan on pakko osallistua.
  Heidi Nissinen
  nissisheidi@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Heidi Nissinen
  nissisheidi@gmail.com

  Itse asiassa viimeksi tallilla ollessani otin jouhia hevoselta että korun voisi tehdä itse tai teettää ammattilaisella. Olipa kauniita koruja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se tuli sitten kahteen kertaan kun luulin että ensimmäinen ei tullut...

   Poista
 60. En oo ajatellut teettää, kun ei oo ollut ikinä vielä omaa hevosta ja vaikka muidenkin hepat on tosi rakkaita, niin ehkä se tuntuisi hassulta teettää vuokrahevosen jouhista. :)
  Venla Loimovuori
  Venla.loimovuori@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Aliisa Hakala
  aliisa1.hakala@gmail.com
  En ole vielä teettänyt, mutta juuri pari päivää sitten sain hoitohevoseni jouhia, joista ajattelin teettä jouhikorun tai sitten yritän tehdä itse :)

  VastaaPoista
 62. Annaroosa Saarti
  annaroosa.saarti@gmail.com

  Aikaisemmasta ruunastani teetin rannekorun, mutta sen lukko harmillisesti hajosi, joten sitä ei ole tullut käytettyä. Nykyinen ruunani lähtee kesän jälkeen vihreämmille laitumille, mutta en ole vielä päättänyt haluanko hänestä korua vai jonkun muun muiston.

  VastaaPoista
 63. Ida Niklander
  idan.heppajutut@gmail.com
  En ole ainakaan vielä teettänyt, mutta jos vuokraponilta saisin pikkunipun jouhia, niin voisin yrittää itse tehdä tai sitten tilata jostain.

  VastaaPoista
 64. Jenny Hallikainen
  jenny.hallikainen@gmail.com
  Mä sain tädiltäni valmistujais&yo-lahjaksi jouhikorut (kaula- ja rannekoru) oman tammani jouhista. Ne on niin hienot, etten raaski käyttää niitä muuta kuin kaikkein hienoimmissa juhlissa!

  Aivan ihana tuo hevosenkenkä-koru, ehdottomasti mukana sen arvonnassa :)

  VastaaPoista
 65. Maria Räisänen
  maria.raisanen@hotmail.com
  En ole teettänyt, mutta joskus vielä haluaisin teettää jouhikorun. :)

  VastaaPoista
 66. Emmi Pursiainen
  emmi.pursiainen@pp.inet.fi
  Tarkoitus oli, mutta en ehtinyt teettämään kun rakas 26v
  Paappa lähti äkillisesti vihreille laitumille laukkaamaan��

  VastaaPoista
 67. Petra Sandberg
  peta.98@hotmail.com
  Suunnitelmissa on ollut teettää jotain, varsinkin kun oma poni on jo hetkosen ollut myynnissä, joten muistoja täytyy haalia. (:

  VastaaPoista
 68. Heta Ahlgren
  hehorzze@gmail.com
  Kauan miettinyt teettää oman hevosen jouhista koru. kohta täynnä 8 vuotta yhteistä eloa ja selvittiin ähkyleikkauksestakin reilu vuosi sitten yhdessä :)

  VastaaPoista
 69. Nea Ojala
  neao.ojala@gmail.com
  En oo ikinä teettänyt, kun ei ole pollea ikinä ollut, kiva idea tosin.

  VastaaPoista
 70. Sanna

  sannamaria77 at gmail.com

  En ole teettänyt, mutta ihana ajatus!

  VastaaPoista
 71. Noora Saarinen
  saarinen.noora@hotmail.com

  Todella kaunis tuo jouhikoru ♥
  Kaverini teki mulle joskus lemppariheppani jouhista. Se koru on jo hävinnyt johonkin :/

  VastaaPoista
 72. Henni Hakala
  henni@hazydazy.net

  En ole teettänyt, mutta teetän varmasti sitten kun hankin sen oman hevosen. :)

  VastaaPoista
 73. Anniina Valkeinen / aggiiga@gmail.com
  Siskoni tekee jouhikoruja, ja hänen tekemiään omistan kaksi kappaletta. Myös muhun iskee jouhikoruissa tuo yksinkertaisuus, toinen omistamistani koruista on postauksessa olevan kaltainen kerran ranteen ympäri menevä versio, toinen taas hieman ohuempi kahdesti ranteen kiertävä ilman ylimääräisiä somisteita. :)

  VastaaPoista
 74. Miia Koskinen/ miiakos115@gmail.com :)

  En ole ikinä teettänyt korua mutta haluaisin kyllä sellaisen!

  VastaaPoista
 75. Mari Kirsi
  marikirsi2@yahoo.com

  Vielä ei jouhikorua ole, mutta haluaisin ensimmäisen oman hevoseni, joka oli minulle "the hevonen", jouhista tehdyn korun...

  VastaaPoista
 76. Saga Pouta
  saga.pouta@gmail.com

  Ei jouhikorua vielä minulta löydy,
  Enkä huonoihin koruihin tyydy.
  Siksipä kilpailuun osallistun tähän,
  On koru kaunis ja iloa antaa elämähän.
  Jouhikorut kauniita ovat ja ajatus niissä on,
  Iloa antaa ihmiselle silloinkin kun on onneton.
  Paljon onnea kilpailuun toivon kaikille teille,
  Paljon iloa onnea elämän poluille ja teille. =)

  VastaaPoista
 77. Reija reija2@yahoo.com

  Nuorena hoitohevosilta otettiin jouhia talteen, mutta korua en koskaan ole teettänyt.

  VastaaPoista
 78. Nelli Korkiasaari
  nelli.korkiasaari05@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Ella Tikkanen
  ella.tikkanen@windowslive.com
  En ole teettänyt, mutta oman hevosen jouhista tehty koru olisi täydellinen syntymäpäivälahja siskolleni, joten täytyy varmaan tutustua paremmin Hennan sivuihin :)

  VastaaPoista
 80. Janita
  janita.rantala@gmail.com

  En ole teettänyt, mutta suunnitelmissa on ollut jo pidempään teettää itselle koru oman hevosen jouhista, sillä joudun heposeni jättämään kuuden vuoden yhteisen matkan jälkeen ensi kesänä :(

  VastaaPoista
 81. Haluaisin teettää korun alkuvuodesta lopetetun tammani häntäjouhista muistoksi yhteisten vuosien ylä- ja alamäistä. Lisäksi jos satun löytämään ensiponini jouhia jostain kätköistäni, haluaisin myös niitä koruun.
  Ilona Mäki
  ilonamsp@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Tiia
  tihvetin@gmail.com

  En ole hankkinut jouhikorua, mutta jonakin päivänä se tulee varmasti olemaan aiheellinen

  VastaaPoista
 83. Jenni Pakarinen
  jenni.pakarinen2@gmail.com

  Vielä en ole saanut aikaiseksi teettä korua, mutta oman ponini ja edesmenneen hoitohevosen häntäjouhet on tallessa sitä varten että joskus saan aikaiseksi ne koruksi laittaa. :)

  VastaaPoista
 84. Anna-Maaria Koiso-Kanttila
  a_nk_ku@hotmail.fi

  Jouhikorusta olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta vielä en ole sellaista omakseni saanut. Vielä joku päivä ;)

  VastaaPoista
 85. Eedit Nissilä
  eedit2002@gmail.com
  Jouhikorusta oon haaveillut jo pitkääm ja muutama on jo suunitteilakin:)

  VastaaPoista
 86. Nea Kuusela
  Neakaroliina.kuusela@gmail.com
  Viime syksynä teetin jouhikorun syyskuussa lopetetun ponimme jouhista muistoksi. <3

  VastaaPoista
 87. Annika Paakkinen
  annika.paakkinen@gmail.com
  Aiemmin en ole jouhikoruja teettänyt, tulee ehkä ajankohtaiseksi sitten kun joskus oman hevosen on aika siirtyä vihreämmille laitumille. Mutta toivottavasti ei vielä pitkään aikaan... ;)

  VastaaPoista
 88. Aino Saukko
  aino.saukko@hotmail.com
  En oo teettänyt korua ehkä joskus vielä :)

  VastaaPoista
 89. Miia Ketonen
  onnensaikeita@gmail.com

  En ole VIELÄ teettänyt. Mummoikäisen suokkitamman kanssa melkein vuoden päivät touhunneena on kyllä käynyt mielessä, ettei sen jouhitupsun nappaaminen tässä kohtaa välttämättä olisi ollenkaan huonompi idea - ettei sitten kohta ole liian myöhäistä.

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat