perjantai 17. toukokuuta 2013

#188: Kuvapostaus: viime päiviä

Vuorossa on nyt tiivis kuvapostaus, sillä en kerkeä kirjoittamaa mitään pidempää selostusta viime päivistä. Lyhyesti sanottuna: nyt olen Ypäjällä ja kotiin palaan vasta sunnuntaina. Huomenna luvassa on töitä toivottavasti aurinkoisessa säässä, Suomen pelin seuraamista sekä euroviisut!
 
Tänään saimme ylioppilaskokeiden tulokset ja oma rivini on seuraavanlainen: L, L, L, C ja C. Äidinkieli, psykologia ja yhteiskuntaoppi olivat laudatureita ja molemmat kielet sitten noita heikompia. Tyytyväinen olen ja kesäkuussa on vuorossa ansaitut juhlat!
 
Kuvissa on sekalainen järjestys: muutamia kuvia on Janitan koirista ja minusta, sitten Champista ja uudesta pallosta, loput sitten Luciannasta. Toivottavasti kuvapostaus kelpaa, seuraavaksi luvassa jälleen tekstipainotteisempi postaus!
 



















 

31 kommenttia

  1. vau, onnea upeista tuloksista ylioppineelle! :)))

    VastaaPoista
  2. Tosi hyviä kuvia taas kerran, ihana Champpi ku rutistelee tota palloo ! :D Ja onnea hirmusti ylioppilaaksi pääsystä, vähänkö sulla meni kirjotukset hyvin ! Mun pitäs varmaa enemmänki olla joku alioppinu ku sain vaa rivistön C:tä......... meinasin mennä uusii jotai mut en jaksanukkaa hups.

    Hehee, yritän huomenna bongailla sua Ypäjältä, ku oon tulossa kisahoitamaan ja kuvailemaan ! Paparazzeilu on niin kivaa.

    Ja joo jääkiekko + euroviisut niistä on hyvä viihdeilta tehty ! Hyvä Suomiiiiii, jee !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuu! Mä oon B-areenan verkassa ainakin nyt alkuun :)

      Poista
  3. Oot sie aatellu käyttää Champilla turpaverkkoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo ajatellut? Meinaatko ötököitä vastaan, vai palamista? :)

      Poista
  4. ootko värjänny mustat hiukset? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EI NE OO MUSTAT :D niistä piti tulla.. suklaanruskeet.. mutta.. onhan ne aika tummat :D

      Poista
  5. Onnee! Ihana champ (taas) ja ihanat koirat ja muutenki ihanii kuvia:-)

    mylifedoglife.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. huikeen kaunis tyttö ! ;o
    ja hurjan söpö champ :3♥

    VastaaPoista
  7. Vitsi osaiskohan Voitto leikkiä tollasella pallolla niin ei tarvis sähkölankoja syödä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan osais, jos toi mun junttikin :D tosin nyt se pelkää sitä palloa melkeen enemmän ku leikkii sillä.. tyhmä hevonen :D

      Poista
  8. Onnee hyvistä arvosanoista! Kyllä kelpaa juhlia! Oon tykänny hirveesti sun kirjotustyylistä. Oot harvoja bloggaajia, jotka osaa kirjottaa todella asiallisesti, mutta silti rennosti. Mulle kirjakielen ja rennon tyylin yhdistäminen on mahdotonta, mut sä onnistut siinä. Äidinkielen ällä siis hyvin ansaittu :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja kuvia ja muutenkin kivoja blogi! :) Onnea uudelle ylioppilaalle!

    http://vlittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Ois kiva jos vastaisit joskus sun kommentteihin. Ymmärrän et sullakin on varmasti kiire ja muuta, mutta tulee vaan itelle semmonen olo että sua ei kiinnosta ja ei tee mieli kommentoida. En pahalla tätä tarkota :) Joillekin bloggaajille tulee kuitenkin vielä enemmän kommenttia ja silti ne vastaa niihin. Tai jos vastaisit ees niihin missä kysytään jotain!

    Onnea ylioppilastuloksista ja kivaa kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä vastaankin, tosin saattaa mennä jokunen viikko tai kuukausikin.. :D Okei, ymmärrän todellakin sun pointin ja oon tosi pahoillani siitä, etten kerkeä vastailemaan. Luen kuitenkin kaikki kommentit aina kännykällä, jolloin vastaaminen on niin hidasta, etten siihen touhuun yleensä ryhdy. Olen ilahtunut jokaisesta kommentista, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen - on aina ihanaa saada vuorovaikutusta lukijoilta!

      Tämä kevät on ollut melko hektistä, kun aikaa menee uuden hevosen kanssa puuhailuun, koulujuttuihin (ja niihinkin AIVAN liian vähän), työssäkäymiseen ja yleiseen panikointiin tulevaisuudesta. Pienenä faktatietona: käytän oikeasti varmaan enemmän aikaa tähän blogiin vapaa-ajastani, kuin nään esimerkiksi kavereitani. Se on osittain surullista, kun miettii, etten silti kerkeä vastailemaan kommentteihin. Pyrin parantamaan tapani kesällä, kun elämästä poistuu opiskelut hetkeksi ja jäljelle jää vain töissäkäynti sekä ratsastus :)

      Kiitos paljon ja sitä samaa sulle :)

      Poista
  11. ei oo pakko vastata mut ootko jotain sukua teemu lätille? tuli vaan mieleen ku sun fbtä kyyläsin 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööh joo, se on mun serkku isän puolelta, kuin? :D

      Poista
    2. eiku se on meijän koulussa ni mietin vaa :) !

      Poista
  12. Aivan ihania kesäsiä kuvia! Tykkään:)

    http://roosajacleo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Onnittelut! Mielettömän hyvin menny sun kirjotukset. Ja tykkäsin todella paljon kuvista, tuo Lucianne on kyllä sellainen kaunotar että huhhuh! C:

    VastaaPoista
  14. Miten noi kuvat on noin hienoja, vaikka on valoa ja varjoa, silti jotenkin pehmeen näkösiä. Itsellä vähän vaikeuksia saada kuva sellasissa olosuhteissa näyttämään hienolta, helposti naama palaa puhki tai kiiltelee ja jotenkin jää vaan sellanen tökerön näkönen siitä valon ja varjojen erosta.. Vinkkejä?

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat