torstai 27. marraskuuta 2014

#449: Kiitos, Hippola!

Sitä sanotaan, että joskus on aika jatkaa kohti uusia seikkailuja. Tai että kehittyäkseen ihmisenä (tässä tapauksessa bloggaajana) on uskallettava haastaa itsensä ja kokeilla erilaisia asioita, niitäkin, jotka tuntuvat aluksi vaikeilta ja vierailta. Tässä kohtaa on oma aikani päättää tämän blogihistorian yksi vaihe ja kääntää auki uusi sivu, jolta lukemista voi jatkaa.
 
Aadan hevoselämää -blogin viimeinen päivä blogiportaali Hippolan tiimissä on tänään torstaina. Haluan heti aluksi painottaa, että päätös ei ollut itselleni helppo tai tapahtunut mitenkään negatiivissävytteisenä: se kypsyi päässäni pitkälti syksyn aikana ja itse eroamispäätöksen tein jo jonkin aikaa sitten.
 
Tämä kuva on otettu noin vuosi sitten Hippolan järjestämästä kouluratsastusklinikasta Ruskeasuolta.
Samasta tilaisuudesta toinen kuva, kiitos Susanna Niemi!
Kyse ei ole mistään sellaisesta, ettenkö olisi viihtynyt Hippolan tiimissä tai kokenut sitä omaksi jutukseni. Sanoin kaikille Hippolan vetäjille ja bloggaajille, että arvostan äärettömän paljon sitä kaikkea työtä, jonka he ovat tähän mennessä tehneet ja joka heillä on vielä edessään tehtävänä. Hippolan bloggaajana olen päässyt kokemaan paljon kaikkea sellaista, mitä en olisi voinut kuvitella bloggaajana kokevani: ratsastusklinikoita niin este- kuin kouluratsastuksessa, bloggaajien luomaa yhteisöllisyyttä ja uutta energiaa itse bloggaamiseen.
 
Nyt on kuitenkin oma aikani kiittää koko Hippolan porukkaa ja toivottaa hirmuisesti tsemppiä jatkoon! Oma bloggaamiseni ei tule muuttumaan millään tavalla, vaan tavoitatte minut blogini parista edelleen aivan kuten ennenkin. Omat opiskeluni tulevat helpottamaan joulukuun loppua kohden, joten toivon, että alkuvuodesta aikaa bloggaamiselle jää nykyistä paremmin. Joulukuussa pääsette viettämään aikaa blogini joulukalenterin parissa, joten loppuvuosi kuluu varsin sisältörikkaissa merkeissä :)
 
Kiitos Hippolalle, niin vetäjäjille kuin bloggaajillekin!

36 kommenttia

 1. Siirrytkö sä johonkin muuhun blogijuttuun?? ☺

  VastaaPoista
 2. Miksi lähdet hippolasta?:/

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Postasitko joulukalenterin 4 luukun vahingossa? Minulle tuli bloggerin lukulistalle mutten sitä täällä nähnyt?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No omg sun maailma varmaan nyt kaatuu?

   Poista
  2. Varmaan iha muute vaa kysäs, en usko että sulta on pois jos toinen kysyy:)

   Poista
 5. älä sano että meet blogitalliin... :o hippola on niin paljon laadukkaampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän kannattaa tuomita joku tyyliin viikon perusteella varsinkin kun "vastapari" on ollut olemassa kauemmin ja aikaa hioa esim. palautteen perusteella on ollut enemmän ; )

   Poista
 6. älä seuraa tiian jalanjälkiä..................................................

  VastaaPoista
 7. Jee, jos siirryt Blogitalliin :)!!

  VastaaPoista
 8. En ymmärrä miksi lähdet, ei kai siitä mitään haittaakaan olisi jos jäisit hippolaan?

  VastaaPoista
 9. Olisipa tämä enne siitä mitä ajattelen ;)

  VastaaPoista
 10. Mua on alkanut ärsyttämään täällä(kin) toi kommentointi lähinnä Tiiaan ja Blogitalliin liittyen. Vaikka perusteettomat/perustelemattomat kommentit pystyisi ottamaan kuinka rakentavasti ja huumorilla, kyllä ne varmasti jonnekin mielenperukoille jäävät kaivertamaan, varsinkin kun ne vain jatkuvat ja jatkuvat. Sen myöntäminen on varmasti bloggaajillekin vaikeaa, jos myöntää että jokin kommentti tuntui pahalta, hyökätään heti vastaan että "et osaa ottaa palautetta vastaan". Hei, sitä perustelematonta/asiatonta kritiikkiä ei periaatteessa tarvitsekaan osata "ottaa vastaan" mukisematta hiljaa! En ole vielä nähnyt yhtään anonyymia tai nimellistäkään kommentoijaa, joka jättää perusteettoman/perustelemattoman/asiattoman negatiivsen kommentin ja pystyisi kertomaan mihin sillä kommentillaan pyrkii?

  Miksi olet niin katkera (ja hei, miksi kukaan muuten kirjoittaisi tuollaisia kommenteja, kuin siitä että on katkerta jostain tai kateellinen jollekin, ei kenellekään kuka on tyytyväinen elämäänsä ole syytä kommentoida niin), että pitää tulla kommentoimaan asiattomasti nimettömänä toisen työtä? Miltä itsestäsi tuntuisi, jos olisit nähnyt todella paljon vaivaa jonkin asian eteen ja sitä tultaisiin haukkumaan niin kuin esim. tätä blogitallia, Tiian blogeja ja Tiiaa itseään on haukuttu? Varsinkin kun se työ on täysin vapaaehtoista ja suunnattu meille usein kiittämättömille lukijoille. Ja ei, kaikki ei voi tykätä kaikesta, mutta miksi sitä "epätykkäämisen" kohdetta täytyy sitten lukea/katsoa yms.? Tähänkään kysymykseen en ole saanut koskaan asiallista vastausta. Jos mä en tykkää esim. tyyliin salkkareista, niin en mä sitten katso niitä tai valita muille niistä, koska eihän siitä ole mulle mitään hyötyä? Mitä sinä hyödyt kenenkään haukkumisesta, saatko siitä itselle hyvän olon ja vallan tunteen? Onkohan ne kuitenkaan ihan todellisia tunteita, vai vaan omantunnon yrityksiä peitellä sitä että tiedät tehneesi väärin?

  Siksi haluaisinkin kysyä ainakin tähän postaukseen kommentoineilta anonyymeiltä "15.56" ja "16.15", mihin pyritte kommenteillanne?

  Ja anteeksi Aada että tulin avautumaan tähän sun postaukseen, mutta meni hermot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa! Bloggaajana tiedän että postausideoiden keksiminen ja postauksen kirjoittaminen käy työstä ja yllätys yllätys anonyymit tulevat koko ajan kysymään "millon kirjotat", "ootko lopettanu" ym. kysymyksiä. Meillä on hei muukin elämä kuin blogi, koittakaa ymmärtää se ;)

   Poista
  2. Kaikki nyt ei tykkää kaikesta. En hauku Blogitallia, vaan sanoin, etten pidä siitä, vaan Hippola on ennemmin makuuni. Blogiportaalit on muutenkin turhia. MINUN Mielestäni. ;)

   Poista
  3. Anonyymi 21.06, edelleen mietin vaan että miksi? Jos blogiportaalit on "muutenkin turhia", niin miksi vaivaudut kommentoimaan asiasta kommentin jossa vain sanot että vaihtoehto A on parempi kuin vaihtoehto B perustelematta sitä mitenkään.

   Ja ainiin, lisäyksenä vain MINUN mielestäni Tiia on menestyksensä ansainnut, yksi pitkäaikaisimpia bloggaajia jotka on pystynyt jatkuvasti kehittymään.

   Poista
  4. No eihän noi ollu mitää "haukkuja"? Kyl kaikki oman mielipiteen voi sanoa vaikka se olisikin vähän sinne negatiivisempaan päin? Ei tässä kukaan oo haukkunut ketään..

   Poista
 11. Miten bloggaajat hyötyy hippolasta? Mä en oo vieläkään tajunnu mikä oikea idea koko hippolalla edes on. Joo sen ymmärsin, että kokoaa muutaman blogin samaan porukkaan mutta mitä muuta?

  VastaaPoista
 12. Aika dramaattisesti ilmoitettu tämä asia. :D

  VastaaPoista
 13. Hienoa, että uskallat jatkaa kohti uusia seikkailuja, kohtaamaan uusia haasteita! Onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
 14. Liityitkö tiian blogitalliin??

  VastaaPoista
 15. Jo nolmas bloggaaja lähti yän syksyn aikana Hippolasta... Oonalla oli hyvä syy sillä lopetti blogin kokonaan. Mitäs Tiia? Perusti oman blogiportaalin. Mielenkiinnosta vaan ihmettelen kun mitään pahaa sanottavaa ei Hippolasta ole tullut julki, mutta kumminkin jo 3 muutaman kuukauden aikana eronnut kyseisestä blogiportaalista. Kommenttillani en mitenkään kritisoi päätöstäsi, haluan vain tietää miksi näin moni eronnut?

  VastaaPoista
 16. Koska se on suomen yhteisöllisin hevosmedia...

  VastaaPoista
 17. Nyt kun kaikki blogit pääsevät hippolaan niin ei varmaa oo kiva olla siinä enää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no aika kermasta.. :DD

   Poista
  2. Joo kohta mikä tahansa blogi saa rekisteröidyttyä hippolaan, ja näin ollen siitä ei oo enää etuja

   Poista
  3. Kyllä edut säilyvät niillä vakibloggaajilla, pikkuteinit tekevät klikkauksilla rahaa aikuisille bloggaajille.

   Poista
 18. Oho ompa moni lähtenyt hippolasta! :-o Noh kiva että meet kohti uusia seikkailuja (-:

  VastaaPoista
 19. älä mee blogitalliin, se on ihan perseestä. inhoan tiiaa ihmisenä (tunnen hänet) ja mielestäni töykeää viedä erikan idea, varsinkin kohta tulette näkemään sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sun mielestä ei oo törkeää tulla anonyymina puhumaan paskaa ? ;)

   Poista
  2. Oletko ano OIKEASTI sitä mieltä, että Hippolan Erika on ensimmäinen ihminen joka keksii blogiportaalin?! Taidat olla TOSI nuori tai ainakin TODELLA tietämätön mistään mitä internetin ihmeellisessä maailmassa nykyään tapahtuu..

   Poista
 20. Kivaa, en koskaan hippolsta tykännytkään!

  VastaaPoista
 21. Siis haluaisitko selventää vähän, että miksi lopetat hippolassa jos ei siinä sinun mielestä ole ollut mitään huonoa?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat