torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 4. luukku - Tonttukuvia!

 
Kolme yötä Jouluun on.. Eikun hetkinen, kuinkas monta? Mä olen niin suuri jouluintoilija, että aloin kuuntelemaan joululauluja jo marraskuun alussa. Kun muutama viikko sitten maahan satoi lunta, pakotin äitini nousemaan sunnuntaina ennen kukonlaulua ja saapumaan kameran kanssa tallille tonttukuvauksia varten. Tallikaverini naureskelivat, että olen kyllä todellinen hullu, kun pidän tonttulakkia päässä ennen joulukuun alkamista..
 
Mutta tästä hulluudesta johtuen saatte nyt nähdä täällä blogin puolella kalenteriluukun, jossa on pientä Joulun tunnelmaa. Jos ennen virallista aattoa saadaan nauttia hangista, lupaan panostaa hevosen koristeluun enemmän ja tehdä kunnon tonttuyllätyksen! Viimeistään aattona hevoset kuitenkin puetaan täyteen koristeita aattoaamun katrillia varten, jonka jälkeen esitämme pienimuotoisen näytelmän talliporukallemme. Olen lupautunut Champin kanssa mukaan näytelmään - hevonen voisi esittää vaikka aasia, kun se sopisi siihen rooliin loistavasti ;)
 
Oletteko te kuvanneet jouluisia kuvia tänä talvena?
(klikkaa kuvat isommiksi, niin laatu paranee)
 
"mä syön sun kaulahuivin"
"ja syön myös sun kengännauhat"
Champia ei kiinnostanut :D "ootsä ihan tosissas, jouluun on vielä yli kuukaus.."
"HULLU IHMINEN mitä sä oikeen teet!??"
"No kyllähän mä nyt tällasen voin päässä pitää"
"Joo tiiän, oon niin rohkea ja hieno ja maailman parhain...!"

22 kommenttia

 1. Eikä ihania kuvia!!:3 Itekkin oltiin vähän ajoissa, kun koko marraskuu räpsittiin tonttukuvia lokakuun puolellakin taidettiin yhdet kuvat ottaa:D

  VastaaPoista
 2. aivan ihania kuvia ja Champ kyllä osaa ilmeillä :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia ♥ Oispa nytkin edes tuon verran lunta..

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! :D Champ näyttää omaan silmään kyllä paljon isommalta kuin säkä 166cm, piti käydä oikein kattomassa kun näytti hirmu korkealta näissä kuvissa :D

  VastaaPoista
 5. Niin ihania kuvia! Ihana Aada ja Champ ♥

  VastaaPoista
 6. Otin ennakkoa ja kuvattiin tonttukuvat tammikuussa :D

  VastaaPoista
 7. Saako siitä näytelmästä sitten vaikka videon?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat