sunnuntai 18. tammikuuta 2015

#485: Luminen pelto - ilo irti!

Olen haikaillut täällä blogissakin moneen otteeseen siitä, miten odotan lunta pellolle. Välillä tilanne on näyttänyt ihan hyvältä ja olen ollut melkein varma siitä, että tästä talvesta tulee runsasluminen. Sitten on tullut plussakelit ja vesisateet, jotka ovat vieneet kaiken valkoisen pois maanpinnalta. Todella ärsyttävää! Pääkallokelit eli jäiset tiet ovat olleet maastoilun kannalta se viimeinen vaihtoehto, mutta on sitä silti yritetty liukastella menemään hokkien voimin..
 
Maanantaina hypin riemusta, kun viikonloppuna sataneet lumet olivat jääneet maahan. Ja kyllä sitä lunta olikin yhden yön aikana tullut - miltei 30cm! Siitä innostuneena lähdin käymään Champin kanssa pellolla ennen maneesiin menemistä. Kuten olen aiemmin kertonut, Champ osaa ottaa kaiken ilon irti pellolla olemisesta ja tälläkin kertaa se esitti mitä mielenkiintoisempia loikkia. Edelliseen kertaan verrattuna se oli kylläkin todella kesy, sillä silloin emme päässeet yhtäkään askelta suoraan ilman vinkumista ja riehumista.
 
Tässä pieni video tuon päivän reissusta. Valitettavasti paikalla oli vain yksi kuvaaja, joten oikeita valokuvia ei tällä kertaa saatu. Lisäsin siksi mukaan muutamia kuvia edelliseltä talvelta. Toivottavasti meidän innostus kuitenkin välittyy näin videon välityksellä teille saakka :)
 
 

23 kommenttia

 1. ihanan ja hauskan näköstä menoa! tuli heti hyvä mieli kun katsoin tuon videon :)

  VastaaPoista
 2. Miten.saada blogia kuuluisaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että kirjoittaa blogia vain saadakseen sen kuuluisaksi, ei yleensä johda mihinkään. Kannattaa panostaa postausten sisältöön ja ulkoasuun sekä mainostaa blogiaan erilaisissa foorumeissa, mikäli haluat sille lukijoita :)

   Poista
 3. Ihania nuo Champin loikat :D Huomaa sen kyllä innostuvan!

  VastaaPoista
 4. Oliko sulla tossa videossa hanskat ja kuvissa ei??:) Ja Champ on tosi söpö:) Olitko se sä kuka ratsasti Tiian hepalla Voitolla??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko postauksen? Kuvat oli viime talvelta..

   Poista
  2. Tämän postauksen kuvat olivat tosiaan viime talvena otettuja :) Ja eiköhän Voitolla ole monet menneet, itse menin kesällä 2013!

   Poista
 5. Huh, hyvin pysyt kyydissä pukeista huolimatta! Pystyykö champilla laukata pitkin ohjin lujaa vai lähteekö silloin lapasesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo eivät olleet isoja pukkeja, kunhan vain loikki :) Kyllä sillä voisi mennä täysiä ilman ohjia, koska se menee ihan yhtä kovaa ohjat kädessä, mutta se ei ole enää turvallista hevosen tasapainonkaan kannalta. Ja hidastamiseen tarvitsen aina ohjia sen kanssa, joten ne on hyvä pitää kädessä :)

   Poista
 6. Aww toinen ihan innoissaan :3

  VastaaPoista
 7. Ihana! Kannattaa muuten pienentää sivu-välilehtien fonttikokoa, sillä joissain selaimissa hyppää ikävästi kahdelle riville :) esim mulla nytten, niin näyttäis kivammalle yhellä rivillä (bannerin alla oleva gadget siis)

  VastaaPoista
 8. Jotkut tietämättömät väittävät ettei hevoset pukita enää kovassa laukassa, ihana nähä et jonkun muunkin hevonen harrastaa sitä :D meilläkin mitä lujempaa mennään, sitä enemmän peräpää lentää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä tää ainakin saa kovassakin laukassa takapään ketterästi ylös! :D

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat