sunnuntai 25. lokakuuta 2015

#625: Kuviin tiivistettynä

Kaksikymmentä minuuttia aikaa FEI World Cupin alkuun. Esteet ovat isoja, 160cm korkeudella. Kyseessä on maailmancupin toinen osakilpailu - ensimmäinen hypättiin viime viikonloppuna Oslo Horse Show'ssa. Kohta selviää, kuka saa Longinesin kellon käteensä Helsingin osakilpailun ykkössijan johdosta.

Ennen pääluokan pariin siirtymistä otetaan pieni katsahdus hetkiin, joita olemme päässeet kokemaan eilen lauantaina ja tänään sunnuntaina. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, jätän turhat selitykset sikseen ja annan teidän kurkistaa jäähallin tiimellykseen visuaalisten havaintojen avulla. Täällä on kyllä niin kiva kuvata: upeita hevosia, taitavaa ratsastusta ja kauniit esteet! 

Nyt jännitetään suomalaismenestyksen puolesta :)

Anna-Julia Kontio sijoittui aamulla 140cm kansainvälisessä luokassa kolmanneksi. Sijoitusputki
päällä, sillä Juuli on sijoittunut nyt yhteensä kolme kertaa tämän viikonlopun aikana!

Kouluratsastuksen knock-out oli oikeasti todella viihdyttävää seurata myös katsojan näkökulmasta! Tässä ruotsalaisen
Jeanna Högbergin ja suomalaisen fwb-ori Duendecillo P:n tyylinäyte oikeanlaisesta pukeutumisesta ;)
Eilisen Grand Prix -luokan esteet olivat 160cm korkeudessa. Huh!
Martin Fuchs voitti aamun 140cm -luokan ja heitti voittokukkakimpun Juulin siskontytöille katsomoon. Tyttöjen ilmeet piti saada ikuistettua kameralle!
Knock-outissa nähtiin myös tällaisia koristeluja: suomenlippuja harjaa myöten.
Perjantaina kokoonnuimme muutaman bloggaajan kesken valitsemaan Expo excellence -palkinnon.
Sanna Backlund ja Wiseguy kansainvälisen luookan palkintojenjaossa sunnuntaina.
Stella Hagelstamin kouluhevonen on varmasti tulevaisuuden tähti!
Johan pomppaa! Jur Vrieling voitti lauantain Grand Prix -luokan.
Riemua ja irtiottoja kouluratsastuksessa ;)Viime hetken priiffaukset ennen kaksintaistelufinaalia. Eeva Maria Porthan-Broddell kertasi rataa Jeannan kanssa putkessa, jonka läpi ratsukot saapuvat kilpailuareenalle.
Pasific des Essarts venytti itsensä puhtaasti yli Grand Prix luokan isojen esteiden lukuunottamatta harmillista pudotusta kolmoissarjan b-osalta. Kyseinen este tuotti monelle ammattilaiselle ongelmia. Tässä Pasi näyttää, miten hyvin etujalat saa turpaan kiinni!

29 kommenttia

 1. Vähäkö ihania kuvia! Varsinki noi juulin kuvat ku on ihanan syksyiset lehdet takana! Ja toi Pasific des Essartsin etujalat turpaan kkiinni* äiti mä tuun sun syliin* ilmeellä mennäänxD pidä hauskaa!!

  VastaaPoista
 2. Jur Vrieling ei GP:tä voittanut, vaan Leopold van Asten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, ajatusvirhe :D hän voitti toisen luokan, mä vaan sekoilin..

   Poista
 3. Ja Pacific tiputti GP:ssä kaksoissarjan b osan (10b)

  VastaaPoista
 4. Jur Vrieling ei voittanut GP luokkaa vaan Leopold Van Asten , eikä Pasi tiputtanut kolmois sarjaa, vaan kaksois sarjan b-osan !

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus Aada! Tiedätkö muuten mistä näkisi tämän päiväisen wolrd cup kisan? Harmillisesti meni itseltä ohi telkkarista ollessani matkalla

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia! Itse olin tänään paikalla ja niiiiiiin hienoa seurattavaa! Tosta saa niin paljon motivaatiota omaan ratsastukseen ja tähän pimeään syksyyn! :) WAU!Ensi vuonna 5 kerta ja todellakin uusiks! ;)

  VastaaPoista
 7. Voi että ihania kuvia! Tunnelma välittyy oikein hyvin ruudun tällekin puolelle. Asustukset olivat kyllä mitä mahtavimpia! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hyviä kuvia! Kustannatko itse kokonaan Champin ylläpidon?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat