maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 21. luukku - Kansainvälisissä kisoissa


Joulukuun 21. päivä tarkoittaa sitä, että ystäväni Sarina juhlii syntymäpäiviään. Paljon onnea maailman parhaimmalle Sarinalle siis!  Joulukalenterin osalta näitä syntymäpäiviä juhlistetaan oikealla erikoispostauksien kuninkaalla, jollaista harvemmin pääsee suomalaisissa hevosblogeissa näkemään. Sarina kuvasi nimittäin jo hyvän aikaa sitten videopostauksen Paderbornissa järjestetyistä kolmen tähden kansainvälisistä kisoista ja halusi jakaa sen teille kaikille tänne blogini puolelle.

Kisat käytiin monta kuukautta sitten, mutta meillä oli pienoisia ongelmia materiaalin lähettämisen kanssa ja lopulta päädyin tekemään videon vasta joulukalenterin osaksi. Videon avulla pääsette kurkistamaan siihen, millaista hevosenhoitajan arki on kansainvälisten kisojen kulisseissa. Jos teillä on kysyttävää johonkin videossa esiintyvään seikkaan tai hevosenhoitajahommiin liittyen, laittakaa ihmeessä kysymyksiä kommenttikenttään. Sarina tai minä vastailemme niihin parhaamme mukaan :)

Videoissa ääni menee taas jostain syystä suurimmassa osassa eri ajoituksella kuin kuva, mutta älkää antako sen häiritä määräänsä enempää. Videonteko-ohjelma ei suostu yhteistyöhön kanssani edes näin joulun alla.. Pitänee opetella käyttämään tuota vehjettä paremmin, jotta pystyisin tarjoamaan teille hieman huolellisemmin editoituja tekeleitä! Mutta siihen saakka tällainen materiaali saa kelvata, toivottavasti pystytte katsomaan videon sen äänentoisto-ongelmista huolimatta.

Nyt kysymyksiä kehiin, mikäli sellaisia tulee mieleen! :)

Tässä Sarina työn touhussa viime keväänä.

14 kommenttia

 1. Vau! Näyttää niin upeelta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan super kiva postaus! Sarina, kun aloitit groomi hommat niin mikä oli sun mielestä alussa vaikeinta? Entä mikä siinä on parasta?

  VastaaPoista
 3. Kiva video! Tuli kauhee ikävä kisoihin :D

  VastaaPoista
 4. Onko Sarinalla blogi? Mikä sen nimi on?

  VastaaPoista
 5. Nää kysymykset Sarinalle :)
  1. Kuinka kauan oot ollut ulkomailla/samalla ratsastajalla ja kuinka kauan aiot viel olla siel?
  2. Ajatko itse hevoset kisoihin?
  3. Saatko ratsastaa?
  4. Asutko yksin kisojen ajan siel rekassa vai missä ratsastaja asuu?

  Tosi kiva video oli!!!Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Onnea sarina :) miten hoidatte hevosten jalkoja?

  VastaaPoista
 7. Kenen hevosia Sarina hoidat?

  VastaaPoista
 8. Ratsastaja ei taida tulla samalla kyydillä kisoihin tai asua samassa rekassa? Miten hän saapuu kisapaikalle ja missä hän yöpyy yleensä?

  VastaaPoista
 9. Puhutko suomea hevosille? Entä pääsetkö itse ratsastamaan?

  VastaaPoista
 10. Tää oli tosi kiva! Voisko Sarina kuvata jatkossakin tällasia, ja vaikka kotitalliltakin vähän että miltä se normaali arki näyttää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit :) Sarina ei ole enää töissä tuolla, niin ei valitettavasti pysty :/

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat