torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 3. luukku - Epäonnistuneet kuvat


Jokaisen hevosenomistajan arkeen mahtuu niin hyviä kuin huonompiakin hetkiä. Bloggaajat ovat siitä mielenkiintoisessa tilanteessa, että heidän tekemisiään voidaan arvostella jatkuvasti heidän tahtomattaan tai jopa heidän tietämättään. Siksi monille bloggaajille tuntuu olevan kovin suuri kynnys julkaista mitään sellaista materiaalia, jossa suoritus näyttää joltain muulta kuin siltä, miltä sen pitäisi näyttää. 

Joulukuun kolmannen päivän kunniaksi voin kertoa salaisuuden: meidän meno ei ole aina täydellistä. Yllätys! Ohoh, nyt kun tämä on sanottu ääneen (miljoonannen kerran) täällä blogissa, voimme jatkaa epäonnistuneilla kuvilla yhden kokonaisen postauksen verran. Olette tykänneet näistä kuvista aiemmin ja luulen tietäväni sille syyn - jokainen voi samaistua joihinkin hetkiin. Vaikka kuinka toivoisi, ei se ratsastus ja hevosten kanssa toimiminen mene aina suunnitelmien mukaan. Ja valitettavasti tästä jää yleensä todistusaineistoa kameran muistiin. Eipähän pääse todellisuus unohtumaan ;)

Pidemmittä puheitta, tässä on tämän viimeisen puolen vuoden ajalta kaikista onnistuneimmat epäonnistuneet tilanteet! Mukana on muutamia kuvia puolentoista vuoden takaa, sillä löysin sellaisia helmiä, etten voinut jättää niitä jakamatta. Nauttikaa!

Tänään ei huvita. Ei sitten yhtään. Ei ratsua, eikä ratsastajaa. Loistavat lähtökohdat!
"Mä en nyt YHTÄÄN tiedä mitä te haluutte että mä teen. Meenkö mää suoraan vai käännynkö mää!?"
Opi Aadalta osa 356: näin ratsastat esteille...
... ja saat varmasti ilmavan hypyn aikaiseksi. Jep.
Kuvattavaa ei kiinnostanut seisoskelu. Otti hatkat.
Niin on ilmavaa, että kuskikin lentää! Eikä edes kuvaan mahduttu :D
Kuva kuin katalogista: ainoa kysymysmerkki on kuvan ratsukko - mitä me tehdään?!
Ei suju, ei sitten yhtään. Champ katselee onnellisena maisemia!
Ei muuten vieläkään sujunut.
Tältä ratsastuskerralta tuli todella monta onnistunutta kuvaa!
Isän sanojen mukaan: "sain oikeesti monta tosi hyvää kuvaa nyt!" Niin sait. Tämä on erinomainen esimerkki.
Mun ilme varmasti kertoo kaiken oleellisen :))
Molemmat todella edustavina: Champ muuten vaan sekaisin ja ihminen näyttää siltä, että se on grillaantunut auringossa viikon putkeen ilman mitään suojaa.
Tämä kuva ei sinänsä ole epäonnistunut, sillä tälle okserille tuli hyvä hyppy. Mutta katsokaa, miten paljon heitän ohjia pois juuri ponnistusvaiheessa... MIKSI!!
Ninjapotkut ovat nykyään yksi kouluratsastusliike. Kai tiesitte jo?
Esimerkillistä kouluratsastusta! Mikä voisi olla enemmän pielessä :D
No ehkä tämä. Meidän laukanvaihdot on välillä hyvin ilmavia joko takaosan osalta...
... tai sitten etuosan osalta. Huomatkaa, että ylemmässä kuvassa ollaan koulukisoissa. Edustavaa!
Estekisoissa osataan myös edustaa!
Kuten sanottu.. :D
Nauruntäytteistä torstaita kaikille!

Ps. Jos koet saaneesi ratsastusinspiraatiota blogini parissa (varsinkin tällaisten kovin opettavaisten postauksien jälkeen, hehheh) niin suuntaa kulkusi ihmeessä Blogiexpon äänestyssivuille! Blogini on ehdolla Vuoden ratsastusinspiraatio -kategoriassa ja kaikkineensa kategorioita on yhteensä neljä. Meitä ja muita blogeja voit äänestää myös Yleisön suosikiksi! Eikun äänioikeutta käyttämään :)

28 kommenttia

 1. Hauskoja kuvia! Mulla ei juuri koskaan (valitettavasti) tallennu kameran muistiin oikein mitään tällaisia.... Eipä kyllä meidän suuriapieniä onnistumisiakaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi ei, toivottavasti jatkossa tallentuisi ;)

   Poista
 2. On kyllä hauskoja kuvia! :D
  Minunkaan epäonnistumisia ei paljoa ole tallentunut kameraan, mutta kyllä niitä sattuu. Todella hyviä nää sun blogin joulukalenterin luukut. :)

  VastaaPoista
 3. Nauran aina tälläisille kuville(ison osan tekee myös loistavat kuvatekstit)! :D Mekin ollaan yhden mustan tamman kanssa esitetty c-radalla oikein sujuvia laukanvaihtoja tuollaisella ilmavalla takaosalla...
  Meilläkään ei valitettavasti tälläisiä hauskoja kuvia taltioidu kameralle(jarruttomuus kun ei kovin hyvin ilmene kuvista) :( Ehkä vielä joskus joku hevonen saa minut maistelemaan maneesin tai kentän hiekkaa, kun kuski ei ihan osaakaan (niin piti käydä sekä kesäkuun leirillä että heinäkuun valmennusviikonloppuna, mutta kumpanakin päivänä kiipesin takaisin selkään pariinkin kertaan "läheltäpiti" tilanteen jälkeen - vaikka pitikin vähän okserin etupuomia käyttää apuna). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan, että pääsit kampeamaan takaisin kyytiin :D kiitos paljon!

   Poista
 4. Voi kamala 😂 olen itse juuri hammaslääkärissä ja kyllä muuten ihmiset katsoivat kun nauroin yksinäni 😂😂

  VastaaPoista
 5. Ihan loistavia kuvia! :D

  VastaaPoista
 6. Ihan loistavia jälleen kerran! Etenkin toi sun isän ottama "sain monta hyvää kuvaa" -kuva :D

  VastaaPoista
 7. mä harvemmin kommentoin mutta nyt on pakko! aivan mahtavia kuvia naureskelin ihan ääneen yksinäni!:D

  VastaaPoista
 8. Ihan parhaita nää postaukset! Osalla munkin kavereista ei oo ehkä mitkään parhaat kuvaustaidot, niin välillä kameran muistista löytyy mm. lähikuvaa kentän tolpasta, tai maneesin hiekasta ;D

  VastaaPoista
 9. Mä samaistun tohon isä- kuvaa juttuun :D meilläkin iskä aina kerskuu et nyt tuli hyviä videoita/kuvia ja vaan maata näkyy... ;D

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia! :P Musta näitä ei olekaan oikein sopivaa julkaista sinne peruspostauksen siistien kuvien jölkeen! Niitä voi sitten säästellä tänne ja nää on ihan super hauskoja!!! :`D

  VastaaPoista
 11. Voisitko muuttaa Champin kanssa tallille joka sijaitsee ns. Tallikommuuni alueella, jossa on sekä ratsastuskouluja, että yksityistalleja? (Tuomarinkylä, Niihama)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksikäs en, ihan hyvin voisin jos hoito olisi hyvää ja puitteet sopivat :)

   Poista
 12. Ei hitto mä räkätin näille, ihan sika hyviä!!! :D

  VastaaPoista
 13. Hahahaha paras tuo isäsi kommentti ja nuo kuvat!!:DDD Osaan niin samaistua kun äiti ottaa välillä musta kuvia tunneilla nii yleesä oma pää puuttuu tai kuva otettu just silloin kun itsellä kädet vänkyrällään, silmät kiinni ja hevonen katsoo suunnilleen mua silmiin yläkautta :D:Ddd Siks nykyään tyydyn mieluummin videoon.. Super hauskoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä totta, että harvoin onnistuu! Siksi video on kiva ;)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat