torstai 14. huhtikuuta 2016

#721: Kolme vuodenaikaa eri hevosilla

Lupasin viime postauksessa kuvia tuleviin postauksiin ja tässä niitä nyt olisi: kolmen vuodenajan edestä. Varsinaisia kuvapostauksia ei ole tainnut hetkeen täällä näkyä, joten menköön tämä sellaisesta! 

Nämä kuvat on otettu viime syksynä, tänä talvena sekä ihan tämän viikon aikana eli nyt keväällä. Monesti olen kuvitellut julkaisevani jotain näistä niin sanotusti muiden postausten täytekuvina, mutta ne eivät oikein sopineet mihinkään väliin. Vaikka kuvat ovat sellaisenaan ihan tavallisia ratsastuskuvia, oli niitä silti mielestäni kiva katsella ja siksi halusin jakaa niitä myös teidän nähtäväksi. En koe olevani mitenkään erikoinen hevoskuvaaja, sillä pysyttelen visusti omalla mukavuusalueellani tavallisten liikekuvien parissa, mutta tällaisiksi perustavanlaatuisiksi ratsastuskuviksi voisin sanoa onnistuneeni ihan hyvin. Seuraava haaste onkin luoda jotain aivan uutta, joka yllättää sekä minut kuvaajana, että teidät lukijat katsojina.

Kuvissa esiintyvät hevoset ovat kavereideni hevosia. Mukana on kullankeltaisena hohtava puoliveritamma Elma (linkki hevostenvaihtovideoon tässä), liitokavionakin nykyään tunnettu puoliveriruuna Acsu (linkki tarkempaan selostukseen tässä), estehirmuna taitonsa näyttänyt puoliveritamma Artti (linkki ratsastusvideoon tässä) sekä valkoinen nuori suomenhevoslupaus Tähti. Hauskoja tapauksia jokainen! Siksipä näistä oli mukavaa ottaa kuvia - ja kuvia on myös paljon esillä :)

Mikä on teidän suosikkikuvanne?


20 kommenttia

 1. Hienoja kuvia! Makee toi kimo suokki! :D

  VastaaPoista
 2. Ihan hirvee tuo kimo suokki! -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jessus! :D miksihän se on kamala?

   Poista
  2. ei nyt hevosessa sinänsä mitää, mut se miten se on ratsastettu tollee kaularuttuun nii hyi! ihan hirveenä luotiviivan takana..

   Poista
  3. Nimettömänä muita arvostelu se vasta rumaa onkin :)

   Poista
 3. Voi taivas toi Elma on sievä <3___<3

  VastaaPoista
 4. Kakkoskuva, myös hepoista mun suosikki (:

  VastaaPoista
 5. Kakkoskuva, myös hepoista mun suosikki (:

  VastaaPoista
 6. Kaikki on ihania kuvia,mutta lempikuviani ovat 2,3 ja 7!
  Toi kimo suokki on niin ihana❤❤

  VastaaPoista
 7. Voitko järjestää arvonnan?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat