lauantai 25. kesäkuuta 2016

#752: Keskikesän juhlaa

Juhannus. Tarvitseeko muuta lisätä? Suomalaiset viettävät keskikesän juhlaa, jolloin valoa riittää yöhön saakka ja ulkona oleskellaan säästä huolimatta. Satoi tai paistoi - juhannuksena nautitaan.

Mä olen itse tämän postauksen julkaisuajankohtana retkeilemässä Raumanmeren juhannusfestivaaleilla Raumalla, mutta kirjoitin postauksen valmiiksi torstaina ollessani vielä kaverini Sarinan luona Turussa. Päivä oli melkoisen tapahtumarikas ja pääsin näin ollen ikuistamaan monia hetkiä kameralle. Ajattelin jakaa muutaman otoksen kanssanne ja toivottaa samalla itse kullekin oikein antoisaa juhannusta. Paluu arkeen häämöttää vasta ensi viikon puolella, joskin itselleni tuo arki muodostuu loman jatkoksi: suuntaamme Champin kanssa kohti Kuopiota ja hieman sen ohi. Voi että, en malta odottaa! Mutta sitä ennen fiilistellään yhdessä nämä yöttömät yöt ja varastoidaan kaikki se energia talteen, joka auttaa meitä jaksamaan pimeät ajat!

Oikein ihanaa ja lämmintä juhannusta kaikille :)

8 kommenttia

 1. Tosi hienoja kuvia!Hyvää juhannusta sulle ja Champille❤

  VastaaPoista
 2. Hyvä juhannusta ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Miten hienoja kuvia! Hyvin otettuja ja muokattuja. Näitä on ilo katsella.

  Hyvää juhannusta teille! :)

  Terv.
  Doris, Etenemisen tempo

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia♥ Hyvää juhannusta sinnekin!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat