keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

#757: Kuvapostaus - viimeistä viedään

Meidän maastoiluloma alkaa olla pikkuhiljaa paketissa. Lupasin teille muutamia kuvia, joten nyt niitä on luvassa! Tekstiä sen sijaan ei edelleenkään ole tarjolla, sillä täällä maalla ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Samaa rataa on menty: lenkkejä maastossa, tallihommia, sukulaisvierailuja ja rentoa olemista. Elämää parhaimmillaan.

Torstaina mulla on välipäivä ennen Ruisrockin alkamista, jolloin ajattelin tehdä useita postauksia valmiiksi - sellaisia, joita on pitänyt tehdä jo pitkään. Ruisrockissa päiviä kuluu aina maanantaihin asti, jolloin palaan takaisin kotiin ja asettaudun normaaliin arkeen. Silloin mulla alkaa taas työt, joten se tulee hieman rajoittamaan harrastustoimintaa, mutta ei se mitään. Eiköhän tässä päästä ensi viikolla jo valmennusten makuun ja siitä sitten vähitellen kohti kisakenttiä! Pidemmittä puheitta, nyt kuvien pariin.

Oletteko te päässeet laukkailemaan pellolla tänä kesänä? :)


Tässä on lainaratsuni Taika, joka on ollut todella vähän ratsastaja selässään - sillä on takanaan raviura :)Pahoittelut tästä ratsastusasusta: ei tosiaan oikeanlainen, mutta tämä ratsastus tuli melkoisen extempore, eikä ratsastusvaatteet olleet mukana..

29 kommenttia

 1. Hienoja kuvia! Missä tämä teidän kesäpaikka sijaitsee? Onko tuossa navetta taustalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On navetta taustalla ja meidän mökki ja mummola sijaitsevat Juankosken lähellä :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Missä tämä Taika-hevonen majailee? Ja onko hän suokki? Näyttää ja kuullostaa todella paljon hevoselta, joka ainakin hetki sitten oli isäni omistuksessa. Minun tietojeni mukaan on edelleen, mutta saatan olla myös väärässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taika asuu Juankosken lähellä ja hän on suomenhevonen :) tuli sinne jokin aika sitten!

   Poista
 3. Kylläpäs Champ näyttää nauttivan, taitaa silläkin olla lomafiilikset! 😄

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs Champ näyttää nauttivan, taitaa silläkin olla lomafiilikset! 😄

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja kuvia, sä ja champpi ootte niin hienoja aina ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Kuka nää kaikki kuvat on ottanu susta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat ovat tallinomistajan ottamia :) iso kiitos siis hänelle!

   Poista
 7. Taika on aika korkea suomenhevoseksi. Ainakin näin äkkiä katsottuna. Te ootte kyllä ihania. Champ nauttii täysin rinnoin kyllä :) meneekö Champ muuten mielellään veteen ja tykkääkö se uida? Teillä on kyllä upea mökki ja mummola ympäristö! Meneekö siellä jotain pehmeitä teitä missä voit mennä vai meetkö ihan pellolla? :)
  - Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa Taika ei ollut kovin korkea, tosin en tiedä suomenhevosten mittoja noin yleensä :D ja iso kiitos! Champ meni veteen nyt ihan hyvin mun perässä, mutta se ei tykkää siitä, että jalat eivät osu pohjaan. Loiskuttelu on ssn mielestä hauskaa! Ja sieltä löytyy kyllä paaaaljon erilaisia teitä, myös niitä pehmeitä, joissa pääsee rallittelemaan :)

   Poista
  2. Suokit voi olla 140 sentistä aina 170 senttiin korkeita. Keskimäärin taitaa olla näitä 150+ korkuisia ja tietenkin piekkareita.

   Poista
 8. Tuolta ratsastusasu kuuluukin näyttää "maastolomalla" :D

  VastaaPoista
 9. Vähän sekava postaus kun oli niin paljon eri kuvia muuten hyvä! :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihania kuvia! Varmaan teki hyvää sekä sulle että Champille olla vähän muissa maisemissa välillä :D Olispa mulla ja mun hepalla välillä mahdollisuus tollaseen... Aina tulee nimittäin vaan samoissa nurkissa pyörittyä ;) Itse pääsen välillä vähän lomailemaan muuallekin, mutta niihin paikkoihin ei voi ottaa hevosta mukaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä ihan loistava mahdollisuus meille :) ehkä ensi kesänä uudelleen! Ja toivottavasti säkin pääset joskus hevosesi kanssa :)

   Poista
 11. Ihania kesäkuvia. :) Ja ratsastusasuhan on juts oikea kesälomalle!

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ja Champ näyttää nauttivan��Itse en ole päässyt ratsastmaan hetkeen kun tipuin hevosen selästä ja se astui viellä päälleni..

  VastaaPoista
 13. Millon uus postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tänään illalla. Mun piti tehdä niitä valmiiksi jo ennen Ruisrockia, mutten ehtinyt ja tämä päivä on kulunut hevosetsinnöissä Nuuksiossa :)

   Poista
 14. moi! kysymys mikä ei liity tähän, mutta sulla kun on ulkopuolisen tekemiä ulkoasuja, niin pystyykö niihin itse vaihtamaan banneria bloggerissa jos haluaisi vain sen muuttuvan myöhemmin esim. omatekemään?

  VastaaPoista
 15. Mitä hevosetsintöjä olet tehnyt? ::oo Uutta hevostako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuuksiossa järjestettiin etsintä karanneen suomenhevosen löytämiseksi, Aada oli siellä.

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat