lauantai 6. elokuuta 2016

#771: Pitkä videopostaus Hangosta

Hanko on Suomen kesäkaupunki, sanokaa mun sanoneen. Tällaisen mielikuvan päähäni on tainnut iskostaa kauniissa miljöössä kisattava Sea Horse Week, jossa olen päässyt vierailemaan useana vuonna paitsi turistina, myös kilpailijan roolissa. Tänä vuonna lähdimme kaveriporukalla paikalle ilman hevosia viettääksemme aikaa keskenämme, kisoja seuraten ja muuten elämästä nauttien. 

Champ sai hieman kevyemmän jakson rankempien valmennuspäivien jälkeen, kun kaverini Katja hoiti sen lauantaina ollessani itse reissussa. Matkamme alkoi itseasiassa vasta perjantaina iltapäivällä, joten ehdin hyvillä mielin liikuttaa hevoseni aamulla ennen pakkaamista ja valmistautumista itse matkantekoon. Sunnuntaina pääsin kotiin sen verran aikaisin, että kipitin tallille vielä tekemään hevoselle ruoat ja paijaamaan sitä ennen unisaarille siirtymistä. 

Kaiken kaikkiaan reissumme oli varsin hauska! Majoituimme useamman muun ihmisen kanssa lähellä kisapaikkaa, joten välimatkat merenrannalle ja kisakentälle olivat naurettavan lyhyet. Itse kisojen katsominen jäi lopulta melko vähänlaiseksi, mutta näimme kaikki ne luokat, joita tarkoitus oli alunperinkin katsoa. Sunnuntain LähiTapiola GP-osakilpailun järjestämistä piti jännittää hieman, sillä aamulla Hangon ylitse pyyhkäisi sen verran reipas ukkoskuuro, että kenttä lainehti miltei kymmenen sentin vesikerroksen alla. Siinä olisi päästy hyppäämään kirjaimellisesti merihevosten tapaan ;) Onneksi tehokas kisaväki sai kentän hyppykuntoiseksi, eikä kilpailuiden pääluokkaa tarvinnut perua edellisen vuoden tapaan.

Kuvasin minilomastani pienen videopostauksen, jonka kesto venyi lopulta miltei kahteenkymmeneen minuuttiin. Kaikki kunnia sille, joka jaksaa katsoa videon alusta loppuun! Sen pidemmittä puheitta, nyt on aika päästää teidät videon ja kuvien pariin. Kertokaa ihmeessä kommenteissa, pidittekö tällaisista vähän erilaisista ja pidemmistä videoista, jotta voin toteuttaa niitä sen mukaan myös tulevaisuudessa. Ja kerro toki, jos olit Hangossa kisaajana tai katsojana - ja linkkaa postauksesi, jos sellaista olet tapahtumasta kirjoittanut!

Ihanaa viikonloppua itse kullekin! :)










Tämä kuva kuvaa meidän viikonloppua niin hyvin :D




Ei sujunut aina ihan suunnitelmien mukaan.. :D

23 kommenttia

  1. Ton blondin alkkarit näkyyy ku se harjaa ton hiuksia xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä turhaan asiaan voi kiinnittää huomiota..... Huoh :(

      Kiva video! Selkeästi ollut hauskaa:)

      Poista
    2. Voi ei, mä en tuota tehdessäni huomannut ollenkaan :(

      Poista
    3. Taisin kyllä huomauttaa siitä heti etkä vaivautunut tekemään asialle mitään. Että kiitosta vaan ja anteeksi järkyttyneille sivullisille.

      Poista
    4. Laitan vielä tännekin, jos joku ihmettelee tuota ylempää kommenttia :) Kirjoittaja oli siis Sarina, en huomannut kohtaa videota tehdessäni ja sain tästä kohdasta kommenttia häneltä, kun video oli julkaistu. En tajunnut tästä kommentista silloin, että kohtaa toivottaisiin poistettavan, mutta nyt kun asia tuli ilmi, muokkasin videota niin, että kohtaa ei siinä näy :)

      Poista
  2. Oli kyllä kiva video! :) Aina niin kivan positiivisia julkaisuja.:)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva video, lisää tälläisiä! Huomasi just kuinka kivaa teillä oli kun on hyvä porukka :) ja ihana valkoinen paita sulla, mistä se oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Meillä oli kyllä kivaa. Paita on cubuksesta :)

      Poista
  4. Ihana video; kavereita, aurinkoa, hevosia ja hyvä fiilis! �� Lisää näitä!
    Tsemppiä tuleviin koitoksiin Champin kans! ☺

    VastaaPoista
  5. Vähän random kommentti mutta kaverisi Milla on kyllä todellinen katseenvangitsija! englanninkielen sana stunning kuvaa ehkä parhaiten! Olette toki muutkin kauniita nuoria naisia, mutta oli vaan pakko sanoa tämä kun olen miettinyt asiaa jo aiemmin :D

    VastaaPoista
  6. Ihana video! Mikä musiikki soi kohdassa 3.29-3.54? :)

    VastaaPoista
  7. ihana positiivinen fiilis videolla :) seurusteletko erään ratsastajan kanssa, jos saa kysyä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ei, en seurustele ratsastajan kanssa :)

      Poista
  8. Huippukiva video!! :D :D Tykkäsin kun se oli tollanen pidempi. Tän postauksen hevos- ja muutkin kuvat ovat myös tosi hienoja :) Hauska toi viimeinen kuva :D

    Mä tykkään kans välillä käydä katsomassa kisoja - jännittää tietysti hieman vähemmän, jos ei itse ole osallistujana vaan voi pelkästään istua katsomossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ja sanos muuta, jännitystä on vähemmän ilmassa!

      Poista
  9. Tosi hyvä video!:) ja pakko kehua tähän postaukseen (vaikka ei nyt ihan kyseiseen aiheeseen liity) sinun ja Champin kehitystä, teidän menoa on ilo katsoa!;) ihailen myös sinun asennettasi, sillä pääset varmasti vielä pitkälle ratsastajana!

    VastaaPoista
  10. Olitko tänään jumbossa?

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat