tiistai 11. lokakuuta 2016

#800: Uutta syksyyn

Syksy on uudistusten aikaa, niinhän mä olen tainnut useaan otteeseen blogissani mainostaa. Aloitetaan uusia harrastuksia, käydään kampaajalla ja yritetään opiskellaan tai työskennellään ahkerasti - tai ainakin yritetään. Hevospuolella muutokset eivät ole kovinkaan nopeita, tai ainakaan niitä ei voida toteuttaa ihan samalla tavoin kuin muussa elämässä. Mutta muutoksen tarvetta kokiessaan voi aloittaa vaikka panostamalla uusiin, itseä ja hevosta miellyttäviin varusteisiin! 

Tänä syksynä blogini aloitti yhteistyön Equestrian Stockholm -nimisen yrityksen kanssa, jonka myötä kuulun Team ES:ään muutamien koulu- ja esteratsastajien kanssa. Mukana ovat estepuolelta esimerkiksi Jessica Timgren-Forss, Erika Hanhisuanto ja Heidi Pätsi. Varmasti monille blogimaailmasta tai kilpakentiltä tuttuja nimiä :) Equestrian Stockholm on saattanut tulla sullekin tutuksi kuluneen vuoden aikana, sillä merkin tuotteita on alkanut näkymään yhä enemmän esimerkiksi kisakentillä milloin huopien, milloin takkien tai korvahuppujen merkeissä. Yritys liputtaa ympäristöystävällisyyden ja eläinten hyvinvoinnin puolesta, unohtamatta muita tärkeitä arvoja elämässä. Tälläkin hetkellä heillä on menossa Ride against cancer -kampanja, jossa kaikista vaaleanpunaisista tuotteista lahjoitetaan 10% hyväntekeväisyyteen samalla, kun kyseiset tuotteet ovat 20% normaalihintaa halvempia. 




Olen aina sanonut, että tärkeintä mulle ratsastusvarusteissa on paitsi niiden istuvuus, teknisyys ja kestävyys, myös miellyttävä ulkonäkö. Sen verran mussakin on materialistin vikaa, etten halua esiintyä esimerkiksi kilpailusuorituksessa tai valmennuksissa räjähtäneiden varusteiden kera. Huoliteltu kokonaisuus ja siistit varusteet antavat mun mielestä ihan erilaisen vaikutelman ratsukosta, se tuo samalla jonkinlaista arvostusta kisatapahtumaa tai vaikka sitä valmentajaa kohtaan. Toki kaikessa voidaan vetää överiksi, ei hevosten kanssa tarvitse esittää mitään missikisoja. Mutta varusteet antavat kuitekin aina jonkinlaisen signaalin toisesta, ihan samalla tavoin kuin pukeutuminen yleensäkin elämässä. Vaatteet kun ovat yksi ulkoisen habituksen rakennuspalikoista.

Ei siis liene tarpeen edes sanoa, että Equestrian Stockholmilta saamani tuotteet ovat päässeet ahkeraan käyttöön! Eilen rakentaessamme esteitä maneesiin pötkin koko tapahtuman ajan uuden takkini kanssa, varomatta sen kummemmin sen likaantumista. Erika sen sijaan oli jättänyt takkinsa autoon suojaan, sillä hän halusi säästää sitä parempia tilaisuuksia, kuten itse valmennusta varten. Tuo takki on kuitenkin niin mukava päällä, että mä olen käyttänyt sitä päivittäin tallilla säästä ja tekemisistä huolimatta. Ja oikeastaan myös työmatkoilla, eihän se hevosenhaju työvaatteissa nyt niin justiinsa ole, eihän ;) Kyseessä on siis Light Weight Jacket värissä navy, joka on nimensä mukaisesti todella kevyt - mutta silti lämmin. Mä olen pystynyt hyvin pitämään tuota takkia pelkän t-paidan päällä ihan nollakelissäkin. Kaiken lisäksi takki on tuulen- ja vedenpitävä, mutta silti hengittävää materiaalia. Moni teistä kyselikin tämän takin perään, kun julkaisin kuvia sen kanssa. Tämä on täydellinen mulle, syksyn ehdoton suosikkini!



Näissä kuvissa esiintyy myös sininen Polo top -pikeepaita, joka on valmistettu ekologisesta puuvillasta. Treenipaidaksi oikein passeli juurikin tällaisille säille, sillä paidassa on pitkät hihat. Tarkenin hyvin ratsastaa maneesiolosuhteissa tuo päällä eilisissä Niclas Aromaan estevalmennuksissa, kuumakin tuli - johtunee kuitenkin siitä, että tekemistä riitti ;) Pikeepaidat ovat mulle ihan ehdoton juttu, sillä ne luovat ainakin itselleni siistimmän kuvan ihmisestä. Jotenkin olen tykästynyt pikeepaitoihin ja niiden variaatioihin myös ihan opiskeluelämässä, mun pukeutumistyyli on muutenkin muuttunut viimeisen vuoden aikana todella paljon aikuisempaan suuntaan. Kohta alan potemaan jotain ikäkriisiä, hah! Kannattaa muuten pitää mielessä, että Equestrian Stockholmin koot ovat aika reiluja, ainakin kokemani perusteella. Mulla on takista koko S ja paidasta koko XS, kun normaalisti voisin käyttää paidoista jopa M-kokoa. 

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä pitänee vilkaista Champin päältä löytyviin varusteisiin. Sanoin joskus, että ruskea oli enemmänkin edellisen hevoseni väri, mutta nyt pitää niellä sanoja takaisin. Kyllä tuo ruskea pukee myös nykyistä hevosystävääni! Satulahuopa on Silver Brown Jump -niminen estehuopa, joka on kiiltävää ja vettähylkivää materiaalia kauniilla kanteilla ja logolla varustettuna. Tuo huopa on jämäkkä ja se pysyy hyvin paikoillaan, jättäen säkään tilaa. Mä en voi sietää satulahuopia, jotka ovat sellaisia lötköjä. Ne eivät pysy muodossaan, valuvat ties minne ja painavat herkästi hevosen säkää. Kannattaa siis oikeasti panostaa laadukkaisiin huopiin, mikäli sellaista satulan alla haluaa käyttää. Tuohon huopaan sopien saimme käyttöömme myös saman mallin korvahupun, joka kruunaa kokonaisuuden. Champilla korvahuppu ei missään nimessä ole pakollinen, enkä ole sitä juuri koskaan esimerkiksi kisoissa käyttänytkään. Tykkään, kun sen merkki näkyy kokonaisuudessaan - on se sen verran spesiaali!




Tällä viikolla 10.-16.10. Equestrian Stockholm tarjoaa verkkokaupassaan equestrianstockholm.fi kaikista valikoiman tuotteista 15% alennuksen koodilla AADA. Kannattaa siis hyödyntää, jos syksy on tuonut mukanaan tarvetta uusille varustehankinnoille. Meillä on muuten Helsinki Horse Show'ssa Meet&Greet Ratsastuskeskus Ainon ständillä P18 lauantaina 22.10 klo 10.30-11.30. Tilaisuudessa pääset tutustumaan Equestrian Stockholmin perustajaan, ruotsalaiseen Johanna Ingelssoniin. Paikan päällä ovat myös bloggaajat Sophia Backlund, Jilla Lappalainen, Heidi Pätsi ja Erika Hanhisuanto sekä minä. Lisäksi paikan päällä on myös tunnettu esteratsastaja Hanna Tardiveau. Tilaisuudessa tarjoillaan juotavaa ja pientä purtavaa. Tulkaa ihmeessä moikkailemaan, jos olette paikalla tuohon aikaan :)

Onko Equestrian Stockholm sulle entuudestaan tuttu merkki?

25 kommenttia

  1. Tuo takki on niin kiva! <3

    VastaaPoista
  2. On tuttu merkki! Hienoja kuvia ja varusteita tässä postauksessa, olette Champin kanssa superedustavia :D

    VastaaPoista
  3. Merkin vaatteet ja kaikki on todella hienoja ja varmasti hyviä, mutta harmi vain, ettei kaikilla niihin sitten ole varaa. :( Ehkä joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti joskus! Laadukkaaseen kannattaa panostaa, ne kestävät pidempään :)

      Poista
  4. Ihania! Ja kiitos tuosta ig:ssakin jakamastasi alekoodista, omatkin ovat jo matkalla ;)

    VastaaPoista
  5. Kivasti toteutettu yhteystyöpostaus, ei liian tuputtava mutta inspiroiva ja innostava, hyvä Aada! :)

    VastaaPoista
  6. Oisin harkinnut tilaavani ES:ltä jotain, mutta postikulut 21,75€?!?!?! Jooooo. En varmasti tilaa. :D Kun nyt kerran oot yhteistyössä ES:n kanssa niin laitapa palautetta menemään aika kohtuuttoman hintaisista postikuluista.

    VastaaPoista
  7. Järkyttävän hintaisia tuotteita ja täysin perustelemattomat postarit. Mitäs kaikkia tuotteita sait ilmaiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se että Aadalla on joitain kalliimpia varusteita ei tarkoita, että hän olisi rikas tai saisi kaiken ilmaiseksi. Hän on voinut vaikka säästää rahaa, tai hän saattaa panostaa enemmän laatuun kuin määrään. En toki väitä että kalliit varusteet olisivat laadukkaampia kuin halvemmat, mutta saattaahan se joissain varusteissa pitää paikkaansa.

      Ja nää kaikki tuote-esittelypostaukset on tosi kivoja ja antaa paljon ideoita omaan pukeutumiseen.

      Poista
    2. Yleensä sponssaajat antavat nämä esiteltävät tuotteet ilmaiseksi :D

      Poista
    3. Varmasti kaikki tietää, että opiskelija on kaikkea muuta kuin rikas :D ja postimaksuja on nyt palautteen ansiosta alennettu tuntuvasti :)

      Poista
  8. Pakko sanoa että tosta ES:stä tulee ekana mieleen vähän muu :D

    VastaaPoista
  9. onko champin satula prestige versailles

    VastaaPoista
  10. Champille sopii ihan älyttömän hyvin tuo huppu ja ylipäätään tämän värinen setti! Ja pakko myös sanoa, että olen myös itse aivan rakastunut tuohon takkiin ja ylipäätään koko brändiin... :)

    VastaaPoista
  11. mikä koko toi sun takki on :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat