keskiviikko 28. joulukuuta 2016

#833: Jouluaaton MyDay

Paluu vielä kerran kohti mennyttä viikonloppua ja joulun tunnelmaa! Eihän sitä joulua voi tuputtaa liikaa, eihän..? No, en mäkään ole mikään maailman suurin jouluihminen, mutta paljon toivottu ja luvattu jouluaaton MyDay on vihdoin valmis ja julkaistuna kaiken kansan nähtäville. Pakkohan se on siis jakaa myös tänne blogin puolelle, sillä kaikki te ette varmasti seuraa blogin Youtube-kanavaa ja saa näitä videoita sitä kautta silmienne eteen.

On muuten hassua, miten paljon seuraajia blogin kanava on saanut Youtuben puolella. Jokunen aika sitten siellä tuli 6000 tilaajaa täyteen, vaikken ole koskaan panostanut kyseiseen sosiaalisen median kanavaan millään tavalla. Siellä sitä komeilee banneri vuoden 2013 kuvalla, eikä mitään esittelytekstejä löydy mistään. Fiksu ihminen varmasti tekisi tuonnekin oikein kunnon imagonkohotuksen, mutta jostain syystä olen itse aina pitänyt Youtubea tämän blogin sivujulkaisualustana, eikä siihen panostaminen ole tuntunut tarpeelliselta. Ehkä senkin seikan on aika muuttua - tiedä sitten, vaikka innostuisin tekemään videoita enemmässä määrin myös Youtuben puolelle. Niille kun tuntuu olevan katselijoita!

Mutta sitten itse videon pariin. Kuvailin videolle mahdollisimman paljon juttua pitkin aattoa, mukana on niin tallin aamuratsastuksesta kuin illan lahjojen avaamisesta. Viime vuoden videoita katsellessa huomaa, miten samanlainen aatto meillä on vuodesta toiseen. Perinteet kunniaan, vai mitä! Selitin videolla myös muuta ihan aiheen vierestä, joten pituutta kertyi yhteensä melkein 20 minuutin verran. Vähän pidempää settiä, nyt kun videolla oleminen on muuttunut mullekin luontevammaksi. Tästä hommasta alkaa toden teolla tykkäämään :) Mielelläni kuulisin teiltä kommenttia videoon ja sisältöön liittyen.

Pidemmittä puheitta, vuoden 2016 jouluaaton MyDay, olkaa hyvät!


18 kommenttia

 1. Kisapostausta edelleen odottelen. Miten siellä meni? Tuloksia en löydä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylyt tuli molemmista luokista. :/ Haluaisin kanssa kuulla että miten siellä niin meni. :) Olette silti ihana pari!

   Poista
  2. Suora lainaus aiemmasta postauksesta: "Sunnuntain kisoissa meillä ei mennyt hyvin, mutta siitä kerron lisää myöhemmin. Sanotaan lyhyesti näin, että verryttelyssä kaikki sujui ja radalla palattiin vanhaan. Valmentajan sanojen mukaan olisi kiva, jos kaikki menisi samalla tavalla kuin kotona. No, treeniä vaan kuskille ja muuta mukavaa, siitä se sitten vähitellen lähtee etenemään."

   Eli postaus tulee kyllä, aika tarkalleen varmaankin viikolla 2, siihen asti joudutte odottamaan :)

   Poista
  3. Miksi menette noin suuria luokkia? Eikö olisi kivempi mennä jotain 70 cm ja voisit vaikka ravata esteelle, jos se jää pomppimaan? Mä en ymmärrä mitä järkeä on mennä tota metriä, vaikka se kuulemma teille on pieni luokka, kun se ei selvästi suju.

   Poista
  4. Et ymmärrä, enkä mä näe tarvetta selittää jälleen kerran. Tähänkin löydät vastauksen, jos vähänkin olet pidempään meitä seurannut :) ongelma kun ei ole esteissä tai niiden korkeuksissa, vaan nimenomaan siellä välissä. Ja sekin lähinnä ennen ykköstä. Ihan sama, menenkö mä 70cm vai 120cm, ei se ole siitä korkeudesta kiinni.

   Metri on niin pieni korkeus, että siitäkin pääsee vaikka ravilla yli.

   Poista
 2. Sun videot on ihan parhaita, samoin blogipostaukset!! :) :) Kiitos niistä! Tämäkin video oli tosi hyvin tehty, (mm. musiikkivalinnat), muttei kuitenkaan liian editoitu. Champ on ihana <3

  VastaaPoista
 3. Sun videopostaukset on aivan mahtavia, varsinkin tälläset My day- videot :)
  Hyvää uuttavuotta sulle ja Champille :)

  VastaaPoista
 4. Olis tosi kiva saada sulta videon muodossa tarkempaa esittelyä noista sun saamista joululahjoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä viitsi tehdä, kun mun mielestä lahjoja ei tarvi esitellä kuin saajalle :)

   Poista
 5. sanoit videolla että nuo ovat beats solo 3 mutta paketissa luki beats solo 2 ja hintaa noilla on 300 mutta gigantin sivuilla vähän päälle 200 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mä oon katsonut sen kolmosen hinnan sieltä niiden sivuilta ja elin siinä uskossa et ne oli kolmoset :D oli miten oli, hyvin toimii!

   Poista
 6. Kiva video, oli myös kiva nähdä sun perhettä champin ympärillä :)
  Ja sekin vielä, että ovat väleissä ja pystyvät olla saman katon alla! Kaikki ei siihen pysty..

  Viime joulun video oli kuitenkin kivempi, näkyi niitä jouluruokia ja lahjojen avaamista ym. Mutta ei tässäkään mitään vikaa. <3 kiitos!

  VastaaPoista
 7. maailmastaparempimeille.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Voisitko tehdä listauksen toimituksesta. Miksi ja miten loimitat champpia ja miten loimittaisit minkälaisia hevosia.

  VastaaPoista
 9. Olitko horse showssa siin viestissä mustassa joukkoeessä? Jos olit mä olin siinä valkosessa. Olin ihan onnessa kun mä näin sut jos sä eea olit se😂❤

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat