sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 4. luukku - Snapchat Q&A


Joulukalenterin neljännen luukun takaa paljastuu paljon toivottu snapchat Q&A -video, jonka toteutin parisen viikkoa sitten. Ideanahan tässä on se, että pyysin teitä lukijoita lähettämään mulle kysymyksiä snapchat-sovelluksessa, joihin sitten vastailin videolla. Videosta tuli lopulta todella pitkä, sillä vastasin muutamaan kysymykseen vähän laajemmin. Toivottavasti jaksatte silti katsoa alusta loppuun!

Mukana on kysymyksiä niin hevosiin kuin muuhunkin elämään liittyen. Toteutin videon mun vanhalla videokameralla, sillä kamera, jolla normaalisti kuvaan videoita, on nyt käytössä isälläni. Laatu ei siis päätä huimaa, mutta ei anneta sen haitata menoa. Kysymyksiä tuli paljon, kiitos siitä kaikille. Osan snäpeistä ehdin avata vahingossa jo ennen videon kuvaamista, joten ne eivät tästä syystä mukaan päätyneet. Oli ihan kivaa höpötellä videolle asioita elämästäni, joten kommentoi ihmeessä alle mitä pidit! Jos tykkäätte, voin varmasti jatkossakin toteuttaa videoita tuolla mallilla, ihan vaikka jostain aiheesta jutellen. Mutta pidemmittä puheitta, siirrytään itse videon pariin :)


6 kommenttia

 1. Oli tosi kiva. Videot jatkossa ois muös kiva tällä tyylillä:)

  VastaaPoista
 2. Tuli tosta ostotarkastuksesta mieleen, eli mitä kaikkea hevosesta tarkastettiin ja mikä sillä oli ongelmana, kun ette ostaneet? :)
  Oliko se minkälainen hevonen? Koulu/este/tamma/ruuna ym..

  Maksoitteko ite ne tarkastukset? Millä porukalla olitte katsomassa hevosia? Minkälainen oli champin myynti-ilmoitus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä oli estehevonen, ruuna ja muistaakseni noin 10-vuotias. Mä halusin, että siltä kuvataan selkä ja kaularanka ostotarkastuksessa, koska se seisoi mun mielestä vähän hassusti kuntoonlaitettaessa. Ja kaularangasta siltä lopulta löytyikin sanomista, joten emme sitä ostaneet. Ei pahasti, hevonen hoidettiin ja nyt se ilmeisesti kisaa tai ainakin jossain vaiheessa kisasi esteillä :)

   Maksettiin itse ostotarkastus. Champista oli yksi myynti-ilmoitus horsetelexin sivuilla (tms, en muista varmaksi), mutta en muista varmaksi. Ei siinä ollut mitään ihmeellistä faktaa, pari videota näin, missä se hyppäsi kisoissa isoja luokkia. Vitsi että oli magea, en vain osaa sanoa, mistä saisin noita videoita itselleni enää tässä vaiheessa :( Ensimmäisellä kerralla meitä oli katsomassa minä, isäpuoleni ja välittäjä, toisella kerralla minä, valmentajani ja välittäjä!

   Poista
 3. Tää oli aika kiva:) Osaat puhua kameralle hyvin etkä kokoajan kierrä aiheesta muualle.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä video, eikä yhtään pitkäveteinen vaikka oli melkein puoli tuntia pitkä. Kiva kun oli niin erilaisia ja mielenkiintoisia kysymyksiä, ja että mietit vähän tarkemmin monia kysymyksiä ennen kuin vastasit niihin. Mukava myös kuulla ettet ole ajatellut luopua hevosharrastuksesta, vaikutat niin lahjakkaalta ratsastajalta! :D Pakko kans sanoa että olet varmaan sen verran vastuullinen ihminen, että sovit hyvin hevosenomistajaksi, Champ saa olla tyytyväinen että just sä omistat sen :) Tsemppiä sulle opiskeluun ja hevostouhuihin!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat