torstai 19. tammikuuta 2017

#840: Ammattivalokuvaajan kohteena

Edellisessä postauksessa pääsitte ihastelemaan Petra Lönnqvistin ottamia kuvia musta ja Champista. Noita kuvia on edelleen julkaisemattomina kansioissani, mutta ripottelen niitä teille myöhemmässä vaiheessa - ei liikaa makeaa kerralla! Mulla oli tuona kuvauspäivänä tallilla mukana kaverini Paula, joka kuvasi päivästä samalla videopostausta. Näin saatte siis kurkistaa myös hieman kulissien taakse ja ottaa osaa meidän päivään, joka sisälsi paitsi valokuvaamista, myös ratsastusta ja yleistä höpinää hevosista sekä elämästä.

Tässä kohtaa esitän teille kysymyksen: onko teidän mielestä hassua, että puhun, kirjoitan ja julkaisen edelleen materiaalia Champista? Pohdin sitä tänään itsekseni, sillä mulle tilanne on aivan normaali. Mulle ei tuota mitään päänvaivaa puhua ja kirjoittaa hevosestani, vaikka se onkin tällä hetkellä toisessa maassa. Äitini kuitenkin huomautti, että moni teistä lähettää mulle edelleen surunvalitteluja, osittain ehkä siksi, että julkaisen vaikkapa Instagramissa kuvia Champista jonkun kivan tekstinpätkän kera. Totta puhuakseni on sanottava, etten oikein tiedä, mistä muustakaan kertoisin. Champ on ollut niin mahdottoman tärkeä osa mun elämää pitkän ajanjakson verran, etten todellakaan halua katkaista siitä kertovien kuvien, juttujen tai videoiden julkaisemista nyt, kun se ei ole täällä. Ehkä tilanne on toinen, kunhan saan enemmän materiaalia muista hevosista tai kun uusi hevonen seisoo kotitallilla. Ehkä, ehkä ei. Champin persoona tulee kuitenkin aina olemaan osa tätä blogia :)

Älkää siis ihmetelkö, jos jatkossakin täällä blogissa tai esimerkiksi Instagramissa tulee näkymään kuvia ja videoita tuosta rautiaasta läsipäästä. En kuitenkaan halua jankata pelkästään menneessä, sillä luvassa on ihan yhtä lailla tuoretta materiaalia muista hevosista, valmennuksista ja ratsastuksista. En kuitenkaan koe järkeväksi kuvailla muiden hevosia ilman niin sanottua tarkoitusta tai esimerkiksi järjestää minkäänlaisia kuvaussessioita vieraiden hevosten kanssa, joten mitään söpöilukuvia mun ja muiden hevosten kanssa ei varmasti tulla näkemään ihan vastaisuudessa. Tai mistä sitä tietää, mutta vaikea sitä olisi tähän hetkeen kuvitella. Ehkä innostun kuvaamaan enemmän muiden hevosia ja heidän omistajiaan, se saattaisi olla varteenotettavampi vaihtoehto.

Sen pidemmittä puheitta, tässä olisi teille pieni videopostaus parin viikon takaa. Toivottavasti pidätte näkemästänne! Yritän vihdoin tällä viikolla saada julkaistua salitreeneistä kertovan postauksen, mikäli saan sen kylkeen jotain aiheeseen sopivia kuvia. Viime vuoden koostepostaus odottaa yhtä lailla julkaisua, samoin parin valmennusvideoiden julkaisu ja eräänlainen myday-postaus. Vipinää siis riittää, kunhan saan kaiken tehtyä alta pois. Mulla alkoi muuten tällä viikolla opinnot ja panostin niinkin hurjasti, että istuin koko maisteriluennon etupenkissä kuunnellen englanninkielistä opetusta. Myönnettäköön, että välillä ajatus saattoi harhailla jossain muualla kuin itse aiheessa. Mutta ainakin motivaatiota löytyy. Tästä se vuosi taas pyörähtää käyntiin!

Kuvista kiitos Petra Lönnqvist / Hestafoto


23 kommenttia

 1. Mä en vaan millään pääse yli kuinka hyvin toi musiikki sopii Pämmpikselle <3

  VastaaPoista
 2. Onko sinulla siis jo uusi hevonen kiikarissa tai valittuna, vai oletko vasta päättänyt hankkivasi uuden hevosen, muttet ole löytänyt vielä? :)
  Olen ihaillut näitä kuvia, erittäin onnistuneita ja sun ja Champin valillä oleva tunne välittyy tänne puhelimen ruudun taakse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä, mutta sitä aletaan katsoa siinä vaiheessa, kun Champin myynti tulee ajankohtaiseksi :) nämä kuvat ovat kyllä älyttömän hienoja omastakin mielestäni!

   Poista
 3. Musta on ainakin kiva lueskella kaikkia juttuja Champista, vaikkei se enää sulla olekaan :) Tietysti on myös mukava kuulla sun uusista heppakuvioista

  VastaaPoista
 4. Voisitko vastata edellisen postauksen kysymykseeni? :)

  VastaaPoista
 5. Mitähän kysymystä edellinen ano tarkoittaa, kun ei ole nimimerkkiä niin varmaan vähän vaikea tietää? ;) Mä sain ainakin MUN kysymykseen vastauksen, kun kyselin sitä videolla soivaa biisiä, kiitos tuhannesti kun vastasit Aada! :)

  Hyvä postaus ja huippu video!! :)

  VastaaPoista
 6. Minustakin on mukava kuulla Champista vaikka se ei olekaan enää sulla. Innolla odotan myös kuulumisia sun uusista hevoskuvioista, en malta millään oottaa! :)

  VastaaPoista
 7. Ootko lukenu ht.netistä keskustelun champista, jossa ihmiset pohtii paljonko maksaisivat champista ja kaikkea muuta...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm. Että champin hinta voi maximissaan olla 7t ja siinäkin on puolet liikaa hevosesta joka on vain helppo C tasoinen... :D huhhuh oikeasti näitä ihmisiä... champ on hieno! :)

   Oot aada ihana ja sulla on ihan super kiva blogi, ja innolla seuraan sun juttuja!:)

   Poista
  2. Joo kyllä mä sen näin, otin myös kuvakaappauksia ihan vaan jatkoa ajatellen. Aluksi ärsytti, nyt lähinnä huvittaa. Ikävä tietysti, että siellä ihmiset kertoo totuutena valheellista tietoa mun perheen taloudesta tai hevosen terveydestä, mutta muuten muiden elämällä spekulointi ja siitä ilon saaminen se näille persoonille suotakoon. Saimmepa hyvät naurut äitini ja muiden tuttujeni kanssa, kun jaoin näitä Facebookissa :)

   Hauskin kommentti oli mielestäni se, missä veikattiin mun vanhempien kyllästyneen maksamaan mun kallista harrastusta vaikeammin menneen syksyn jälkeen. Sitä mä mietin, että mikä vaikea syksy :D ja yhä edelleen, maksan hevosen ylläpidon itse, vanhempani toki auttavat tarpeen tullen eikä se ole muuttunut mihinkään suuntaan :)

   Poista
  3. Onneksi otit lopulta huumorilla tuon jutun vaikka kyllähän tuollainen on varmasti ikävää. Ite sain juuri tietää näistä kommenteista tän asian, ja ei voi kyllä sanoa muua kuin, että ovat kyllä melkoisen vajaaälyisiä ihmisiä. Ilmeisesti ei ole kaikki siellä pääkopassa kunnossa, kun tuommoisia valheita keksivät ja levittävät netissä.

   Aada muuten. Sä voit laittaa tuommoiset valheelliset asiat eteenpäin poliisille, jos tuollaista oikein ilmenee. Tuollaisilla valheilla kyseiset henkilöt syyllistyvät kunnianloukkaukseen. Laki24.fi:ssä mainitaan "Kunnianloukkauksesta tuomitaan sakkoa tai vankeutta enintään kuusi kuukautta", eli joutuisivat vastuuseen teoistaan. Riippuu totta kai, et että mitä ne on siellä valehdellut jne.

   Kyllä ne netin kautta helposti löytää kyseiset tyypit vaikka kuinka olisivatkin anonyyminä kommentoineet ja luulevat olevansa turvassa. Saatais vähän vastuuseen tuollaisia typeriä ihmisiä, niin ajattelisivat vähän ennen kuin kirjoittaisivat perättömiä juttuja :)

   Poista
  4. Kiitos sulle! Joo, kyllähän ne kirjoittajat saadaan aina kiinni, jos niikseen tulee. Harva lopulta tajuaa, että anonyyminä kirjoittelu on nykypäivänä aika julkista, koska perus kotikäyttäjät saadaan jäljitettyä nopeastikin :)

   Poista
 8. Minkä rotunen champ on

  VastaaPoista
 9. Noi kuvat tosi hienoja! Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 10. Ai Miks pämppis on eri maassa?

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat