lauantai 29. huhtikuuta 2017

#871: Ystävän muistolle

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, mutta kyllä allekirjoittaneelta meinaa itku päästä tässä ulos katsellessani. Eilen me saimme nauttia ihanan aurinkoisesta ja lämpimästä säästä auringon valaistessa vielä puoli kymmenen aikaan automatkaani. Ei sitä iloa kauaa kestänyt, sillä nyt ulkona on monen sentin lumikerros ja lisää tulee koko ajan taivaan täydeltä. Kuka näitä säitä määrittelee? Tämän vapun piti olla ennätyslämmin, mutta ilmeisesti nuo ennusteet menivät pahasti pieleen.

Vapun kunniaksi nyt on vuorossa vähän erilaista postausta, sillä saan arpoa teille ihanan hopeakorun korusuunnittelija ja kultaseppä Henna Kallionkielen valmistamana. Henna otti minuun yhteyttä jo aikaisemmin talvella yhteistyökysymysten merkeissä, joten mistään hetken mielijohteesta ei ole kysymys. Itse asiassa yhteistyön taustalla on hauska tarina, jonka aion nyt jakaa teille. 

Henna oli minuun yhteydessä kysyäkseen, haluaisinko saada Champin jouhista valmistetun jouhikorun muistoksi itselleni tulevaisuutta varten. Olin tuolloin menossa Saksaan katsomaan Champia, joten ajattelin ottavani matkalla mukaan jouhinipun, josta koru tehtäisiin. Kaikki neljä päivää Saksassa vierähtivät kuitenkin nopeasti, eikä jouhien talteen ottaminen tullut mieleen kuin vasta viimeisenä päivänä. Aamun kiireellisen aikataulun myötä pohdin suihkussa ollessani, juoksenko nopeasti talliin etsimään saksia ja leikkaamaan pientä häntätuppoa hevoseni hännästä vai jätänkö asian suosiolla toiseen kertaan ja olen hitusen aiemmin ajoissa muita matkakumppaneitani ajatellen. Päädyin jälkimmäiseen, monestakin syystä. Yksi niistä oli se, että tiesin hevosen, jonka jouhista valmistettu koru saisi varmasti arvostusta kantajaltaan.



Hyvän ystäväni hevonen jouduttiin lopettamaan samoihin aikoihin Saksan matkani kanssa. Tuo hevonen oli tärkeä paitsi ystävälleni, myös hänen äidilleen. Kun operaatio Champin jouhien saamiseksi meni puihin, ehdotin Hennalle, haluaisiko hän tehdä ystäväni äidille jouhikorun lopetetun ruunan häntäjouhista. Henna ihastui ajatukseen heti, joten aloimme suunnittelemaan ystäväni kanssa yllätystä jouhikorusta. Suurimmat haasteet oli tietysti korun suunnitteluun liittyen, sillä halusimme pitää asian yllätyksenä korun saajalle, emmekä tästä syystä osanneet sanoa esimerkiksi tarkkaa ympärysmittaa korulle. Ystäväni halusi jouhikorun rannekorun muodossa ja mahdolisimman yksinkertaisena, jonka myötä lähetin ohjeistusta Hennalle. Ei mennyt aikaakaan, kun sain postitse paketin, jonka mukana oli paitsi jouhikoru, myös arvontapalkinto blogin lukijoille.

Kun avasin jouhikorun paketin, ihastuin korun yksinkertaisuuteen välittömästi. Mä olen nähnyt monenlaisia jouhikoruja: sellaisia, missä on valtavasti yhtä jos toista härpäkettä, mutta myös niitä yksinkertaisia malleja. Ammattitaidolla tehtyjä ja harrastelijoiden näpertämiä. Kaikilla on varmasti tunnearvoa, mutta juuri tämänkaltaista jouhikorua voi mielestäni kantaa ylpeästi esimerkiksi ihan arjessa tai juhlassakin. Se ei huuda katsojalleen "hei katsokaa, minä olen hevosihminen", vaan on on yksi osa asukokonaisuutta. Samalla se on henkilökohtainen kantajalleen ja pitää sisällään tarinan siitä hevosesta, jonka jouhista koru on tehty. Monella tapaa puhutteleva ja kaunis ele nelijalkaiselle ystävälle, joka nyt jo laukkailee vihreämmillä niityillä.




Oli ihana päästä ilahduttamaan toista ihmistä tällä tavoin. Henna toteutti mielestäni hienosti sen, mitä pyysin jouhikorulta ja tarjosi monia erilaisia vaihtoehtoja siitä, millaista korusta olisi voitu tehdä. Nyt pääsen ilahduttamaan jotakin teistä lukijoista järjestämällä arvonnan, jonka palkintona on kultaseppä ja korusuunnittelija Henna Kallionkielen suunnittelema hopeinen hevosenkenkä -kaulakoru. Korun arvo on 89 euroa. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen oman nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Kiva lisä olisi, jos kertoisit, oletko sinä koskaan teettänyt itsellesi tai jollekin läheisellesi jouhikorua jonkun tutun hevosen jouhista. Näitä tarinoita on aina hauska kuulla, sillä monesti ne ovat todella liikuttavia! Osallistumisaikaa arvonnalle on keskiviikkoon 3.5. asti. Hennan koruihin ja elämään voit tutustua halutessasi tarkemmin esimerkiksi Korusuunnittelu Henna K:n Facebook-sivuilta tai Hennan blogista Bohenna

Onnea kaikille arvontaan ♥

90 kommenttia

  1. Tiia Lehtonen
    tiiallehtonen@gmail.com
    En ole teettänyt, mutta kovasti tekis mieli. Ehkä joku päivä vielä ;)

    VastaaPoista
  2. Emma Kemppanen
    emma.kemppanen11@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Salla Järvinen
    salkka97@hotmail.fi
    En ole teetättänyt, mutta kovin haluaisin sellaisen joskus teetättää jollakin ammattilaisella :)

    VastaaPoista
  4. Ilona Siipola
    ilona.siipola@gmail.com
    En valitettavasti, toivottavasti joskus!

    VastaaPoista
  5. Pinja Liimatainen
    pinja.liimatainen@hotmail.com
    Äiti antoi joskus synttärilahjaksi jouhista tehdyn korun �� emme omistaneet sillon vielä omaa hevosta, mutta oli sekin koru hieno :)

    VastaaPoista
  6. Jenna Laaksonen
    jenkki_94_@hotmail.com

    Olen tehnyt enstisen hoitoponini jouhista korun mikä valitettavasti hukkui ensimmäisen muuton aikana... Haluan jouhikorun nykyisen yp ponini jouhista tettää vielä jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  7. Ida Turunen
    liituinen@gmail.com
    En ole vielä teettänyt jouhikorua, mutta suunnitelmissa sellainen kyllä olisi :D

    VastaaPoista
  8. Jaana Laulumaa
    laulumaa.jaana@gmail.com
    Piti teettää kun käyttöhevoseni lähti vihreille mutta kun ei varsinaisesti ollut oma hevonen niin se sitten jäi. Mukava muisto se olisi ollut. =)

    VastaaPoista
  9. Jenni Pirkola
    pirkolajenni@gmail.com
    En ole teettänyt, mutta olen ihaillut muiden teettämien jouhikorujen kuvia.

    VastaaPoista
  10. Ei ole ikinä tullut teetettyä jouhikorua, mutta suunnitelmissa on ollut, sillä ne miellyttävät kovasti omaa silmää ja kuten sanoit, kätkevät sisälleen tarinaa.
    Emmi Jämsä
    emmi.jamsa@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Janina Vuorenmaa
    janina.vuorenmaa@kolumbus.fi
    En oo teettäny mutta pitkään halunnu kyllä jouhukorun!:)

    VastaaPoista
  12. Magnus p. westerlund
    menis rakkaalle hevos tyttö kaverille <3
    pmwstone6@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Iida Ruonala
    iidu2101@gmail.com

    Tarkoitus on ollut, mutta en ole saanut sitä aikaan. Ehkä nykyisen liikutushevoseni Miksun jouhista voisin tehdä korun, koska onhan se heppa tosi tärkee jo mulle! 😊❤

    VastaaPoista
  14. Enni Lampinen
    blogijututtanne@gmail.com
    Muutaman kerran olen meinannut jouhikorun tilata mutta hinnat olivat niin suolaisia että olen jättänyt tilaamatta ainakin vielä :)

    VastaaPoista
  15. Outi Koskela
    outikoskela80@gmail.com

    En ole teettänyt jouhikorua, mutta kyllä se mielessä on ollut. Varsinkin oma papparainen, joka on ollut mulla jo 11 vuotta, ansaitsisi päätyä rannekoruun.

    VastaaPoista
  16. Tiina Vesaniemi
    tiina.vesaniemi3@gmail.c
    En ole teettänyt mutta haluaisin kyllä sitten viimeistään kun aika jättää tuota 23v mummelista.

    VastaaPoista
  17. Ninja Hämäläinen
    ninja.hamalainen@hotmail.fi

    Edes menneen tammani jouhia on korua varten tallessa, jos nyt vaikka saisi korun muistoksi :)

    VastaaPoista
  18. Ninja Hämäläinen
    ninja.hamalainen@hotmail.fi

    Edes menneen tammani jouhia on korua varten tallessa, jos nyt vaikka saisi korun muistoksi :)

    VastaaPoista
  19. Ella Pääkkönen
    ellapaakkonen99@gmail.com

    En ole teettänyt, mutta kaksi vuotta sitten vihreämmille laitumille siirtyneen äitini vanhan kilpahevosen (hevonen oli äidillä 24 vuotta <3) jouhia pitäisi olla vielä tallessa juuri tätä tarkoitusta varten ❤️

    VastaaPoista
  20. Viivi Kuntanen
    viivi.kuntanen@gmail.com
    Juuri Hennalta olenkin tilannut entisen hoitohevoseni jouhista tehdyn avaimenperän kun hevonen jouduttiin lopettamaan.

    VastaaPoista
  21. Noora Rantala noora.k.rantala@gmail.com
    Vielä ei jouhikorua ole, mutta postauksen innoittamana sellaisen voisi hankkia. Ja yhtyen mielipiteeseesi, jouhikorut ovat kaunis osa asukokonaisuutta sekä kuljettavat kantajalleen tärkeää tarinaa mukanaan.

    VastaaPoista
  22. Meri Kangasniemi
    meri.kangasniemi@gmail.com

    Olen tilannut siskolleni hänen rakkaan hoitohevosen jouhista korun kyseisen hevosen menehdyttyä.

    VastaaPoista
  23. Veera Soukka
    veeeraaa@outlook.com

    Oman hevoseni jouhista olisi tarkoitus teettä koru, tällä hetkellä ovat vain taulussa tallessa. En vain ole saanut aikaiseksi lähettää jouhia mihinkään missä niistä tehtäisiin koru :D

    VastaaPoista
  24. inka.paakkonen@gmail.com
    En ole, mutta täytyy ehdottomasti tutustua ideaan paremmin :)

    VastaaPoista
  25. Johanna Suni
    johanna.suni@hotmail.com

    Enpä ole teettänyt, kun ei omaakaan hevosta vielä ole, mutta ihania ja upeita koruja ovat.

    VastaaPoista
  26. Janita Koponen
    janita.koponen@gmail.com
    En oo teettäny mutta kovasti haluaisin. Liikutushevoseni on mulle niin valtavan tärkeä että haluaisin siitä muiston jos meidät tiet joskus eroaa. :)

    VastaaPoista
  27. Aino Huupponen
    aino.huupponen@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  29. Minä haluaisin jouhikorun, ja aion melko varmasti sellaisen teetättää, kun aika tuosta rakkaasta hevosystävästä jättää. Olisi ihana kantaa mukanaan muistoa noista mitä mainioimmista otuksista :)<3
    Siiri Jääskeläinen
    siiri.jaaskelainen@wippies.fi

    VastaaPoista
  30. Maria Pettersson-Uusisalo
    maria.kristiina.pettersson@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Lotta Olkkonen
    llolkkonen@gmail.com
    En ole koskaan teettänyt jouhikorua, mutta sellainen olisi ollut ihana muisto vähän aikaa sitten vihreille niityille laukanneesta hoitohevosestani.

    VastaaPoista
  32. Lotta rämö
    lotta.ramo@suomi24.fi
    Valitettavasti en ole vieläkään saanut teetettyä jouhikorua pari vuotta sitten lopetetun rakkaan hevosen jouhista.. Sen kyllä aijon vielä teetättää, lisäksi voi lisätä nykyisenkin jouhia 😊

    VastaaPoista
  33. Aino Laukkanen
    aino.laukkanen@hotmail.com

    En ole ikinä teettänyt, mutta nättihän semmoinen olisi! :)

    VastaaPoista
  34. En ole teettänyt koskaan jouhikorua. En omista omaa hevosta, ratsastan tuntihevosilla.
    Jenni Lång, jennie2@netti.fi

    VastaaPoista
  35. Tia Pelkonen
    tiamikaela at outlook.com

    VastaaPoista
  36. Eveliina Laukkanen
    ewe.l@luukku.com
    mä teetätin mun tiineenä olevan tamman jouhista ittelleni rannekorun ja tulevaisuudessa ois tarkotus tamman varsan jouhistakin teettää koru, kuhan ne jouhet on tarpeeks pitkät vaan :D

    VastaaPoista
  37. Johanna Soikkeli
    johanna0soikkeli@gmail.com

    VastaaPoista
  38. En ole teettänyt, mutta ehdottomasti haluaisin teettää molempien omien hevosteni jouhista korut. Koruissa tykkään juuri tuollaisista tyylikkäistä, yksinkertaisista koruista, kuten tuo kuvassa oleva jouhikoru :)
    Henna Lasarov
    hennalas@student.uef.fi

    VastaaPoista
  39. Nelli Helin
    Helin.nelli@gmail.com

    Olen teettänyt jouhikoruja lahjoiksi, ja testannut sellaisen askartelua itsekin.

    VastaaPoista
  40. Laura Malava
    malava.laura@gmail.com

    Mulla olis tuppo Mikin jouhia joista aion korun teettää. Kiva oli saada kokemus tälläisestä ammattilaisesta, aion varmasti olla yhteydessä jouhikorun tiimoilta.

    VastaaPoista
  41. Kiti Salo
    Kitisalo@hotmail.com

    En ole teettänyt, kerran tein itse joululahjaksi muutaman yksinkertaisen korun vähän harjoitusmielessä :)

    VastaaPoista
  42. en ole koskaan teettänyt, ei ole edes käynyt mielessä nimeomaan teettää jouhikorua! :o

    Kolu Helmiina
    helmiinasylvia@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Noora Paakki
    noora.paakki86(at)gmail.com
    En ole koskaan jouhikorua teetättänyt, mutta tarkoitus olisi vielä jossain vaiheessa teetättää.

    VastaaPoista
  44. Jenna Viitanen
    jennajv24@gmail.com
    En ole tilannut, mutta olen suunnitelltu!

    VastaaPoista
  45. Sanni Lanne
    sanni.lanne10@gmail.com
    En ole vielä teettänyt jouhikorua mutta kun joku rakkaista hevosistani lähtee sijon varmasti teettää jouhikorun.

    VastaaPoista
  46. Aliisa Kuisma
    akke.kuisma@gmail.com
    Ei ole koskaan ollut, enkä ole teettänyt vielä:)

    VastaaPoista
  47. Saara Hämäläinen
    saaraminerva.hamalainen@gmail.com
    En ole koskaan hankkinut,mutta todella kauniita,ja itsekkin tykkään just tommosista simppeleistä:)

    VastaaPoista
  48. Anni Karlsson
    Anni.Karlsson03@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Kati Leppänen

    kakku.leppanen@gmail.com
    Toi on varmasti hieno muisto nelijalkaisestä ystävästä <3

    VastaaPoista
  50. Pinja Nummela
    kht.speedlimit02@gmail.com

    En ole koskaan hankkinut, mutta kyllä yhdestä ratsastuskoulun suomenhevosen jouhista olisin sellaisen halunnut, mutta kun ratsastuskoulun hevonen oli niin mahdollisuudet saada jouhikoru oli aika mitätön.

    Nykyisestä hevosystävästä, kun niin rakkaaksi ystäväksi on tullut, hänen mentyään olisi hieno saada joku noin kaunis muisto.

    VastaaPoista
  51. Tuija Rämö
    tuija.ramo@wippies.fi
    En ole koskaan teettänyt jouhikorua vaikka useamman kerran olen suunnittelut sellaista. Ehdottomasti tulen sellaisen teettämään jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  52. Aada Similä
    aada.simila@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Emmi Vilen
    emmivilen@gmail.com
    Olen tehnyt yhden jouhikorun kurssilla. Tein sen rakkaan irlannincobin jouhista. Siihen meni 7h ja tulos oli ihana. Kannan sitä ylpeästi aina sen käteen laittaessani❤

    VastaaPoista
  54. Mari Heinonen
    mari.heinonen001@gmail.com
    En ole teettänyt, mutta varmasti tulen jossakin vaiheessa tekemään joko itse tai ammattilaisen teettämänä!

    VastaaPoista
  55. Iiris Tillonen
    iiris.tillonen@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Varmaan teetän itse jouhikorun sitten kun oma hevonen joudutaan lopettamaan. Veera Konttila
    veera.konttila@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Anna Mennola
    anna.mennola@gmail.com

    Ystäväni teki minulle kaulakorun lopetetun ensimmäisen hevoseni jouhista. Omistin tuon hevosen peräti 24 vuotta. Jouhia on jäljellä vielä uusiinkin koruihin.

    VastaaPoista
  58. Wau! Itse asiassa otin juuri viimeksi kun olin tallilla hevoselta jouhia ( ei ole omani ) että jouhikorun voisu tehdä tai teettää... Ja arvoltaanhan on pakko osallistua.
    Heidi Nissinen
    nissisheidi@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Heidi Nissinen
    nissisheidi@gmail.com

    Itse asiassa viimeksi tallilla ollessani otin jouhia hevoselta että korun voisi tehdä itse tai teettää ammattilaisella. Olipa kauniita koruja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tuli sitten kahteen kertaan kun luulin että ensimmäinen ei tullut...

      Poista
  60. En oo ajatellut teettää, kun ei oo ollut ikinä vielä omaa hevosta ja vaikka muidenkin hepat on tosi rakkaita, niin ehkä se tuntuisi hassulta teettää vuokrahevosen jouhista. :)
    Venla Loimovuori
    Venla.loimovuori@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Aliisa Hakala
    aliisa1.hakala@gmail.com
    En ole vielä teettänyt, mutta juuri pari päivää sitten sain hoitohevoseni jouhia, joista ajattelin teettä jouhikorun tai sitten yritän tehdä itse :)

    VastaaPoista
  62. Annaroosa Saarti
    annaroosa.saarti@gmail.com

    Aikaisemmasta ruunastani teetin rannekorun, mutta sen lukko harmillisesti hajosi, joten sitä ei ole tullut käytettyä. Nykyinen ruunani lähtee kesän jälkeen vihreämmille laitumille, mutta en ole vielä päättänyt haluanko hänestä korua vai jonkun muun muiston.

    VastaaPoista
  63. Ida Niklander
    idan.heppajutut@gmail.com
    En ole ainakaan vielä teettänyt, mutta jos vuokraponilta saisin pikkunipun jouhia, niin voisin yrittää itse tehdä tai sitten tilata jostain.

    VastaaPoista
  64. Jenny Hallikainen
    jenny.hallikainen@gmail.com
    Mä sain tädiltäni valmistujais&yo-lahjaksi jouhikorut (kaula- ja rannekoru) oman tammani jouhista. Ne on niin hienot, etten raaski käyttää niitä muuta kuin kaikkein hienoimmissa juhlissa!

    Aivan ihana tuo hevosenkenkä-koru, ehdottomasti mukana sen arvonnassa :)

    VastaaPoista
  65. Maria Räisänen
    maria.raisanen@hotmail.com
    En ole teettänyt, mutta joskus vielä haluaisin teettää jouhikorun. :)

    VastaaPoista
  66. Emmi Pursiainen
    emmi.pursiainen@pp.inet.fi
    Tarkoitus oli, mutta en ehtinyt teettämään kun rakas 26v
    Paappa lähti äkillisesti vihreille laitumille laukkaamaan��

    VastaaPoista
  67. Petra Sandberg
    peta.98@hotmail.com
    Suunnitelmissa on ollut teettää jotain, varsinkin kun oma poni on jo hetkosen ollut myynnissä, joten muistoja täytyy haalia. (:

    VastaaPoista
  68. Heta Ahlgren
    hehorzze@gmail.com
    Kauan miettinyt teettää oman hevosen jouhista koru. kohta täynnä 8 vuotta yhteistä eloa ja selvittiin ähkyleikkauksestakin reilu vuosi sitten yhdessä :)

    VastaaPoista
  69. Nea Ojala
    neao.ojala@gmail.com
    En oo ikinä teettänyt, kun ei ole pollea ikinä ollut, kiva idea tosin.

    VastaaPoista
  70. Sanna

    sannamaria77 at gmail.com

    En ole teettänyt, mutta ihana ajatus!

    VastaaPoista
  71. Noora Saarinen
    saarinen.noora@hotmail.com

    Todella kaunis tuo jouhikoru ♥
    Kaverini teki mulle joskus lemppariheppani jouhista. Se koru on jo hävinnyt johonkin :/

    VastaaPoista
  72. Henni Hakala
    henni@hazydazy.net

    En ole teettänyt, mutta teetän varmasti sitten kun hankin sen oman hevosen. :)

    VastaaPoista
  73. Anniina Valkeinen / aggiiga@gmail.com
    Siskoni tekee jouhikoruja, ja hänen tekemiään omistan kaksi kappaletta. Myös muhun iskee jouhikoruissa tuo yksinkertaisuus, toinen omistamistani koruista on postauksessa olevan kaltainen kerran ranteen ympäri menevä versio, toinen taas hieman ohuempi kahdesti ranteen kiertävä ilman ylimääräisiä somisteita. :)

    VastaaPoista
  74. Miia Koskinen/ miiakos115@gmail.com :)

    En ole ikinä teettänyt korua mutta haluaisin kyllä sellaisen!

    VastaaPoista
  75. Mari Kirsi
    marikirsi2@yahoo.com

    Vielä ei jouhikorua ole, mutta haluaisin ensimmäisen oman hevoseni, joka oli minulle "the hevonen", jouhista tehdyn korun...

    VastaaPoista
  76. Saga Pouta
    saga.pouta@gmail.com

    Ei jouhikorua vielä minulta löydy,
    Enkä huonoihin koruihin tyydy.
    Siksipä kilpailuun osallistun tähän,
    On koru kaunis ja iloa antaa elämähän.
    Jouhikorut kauniita ovat ja ajatus niissä on,
    Iloa antaa ihmiselle silloinkin kun on onneton.
    Paljon onnea kilpailuun toivon kaikille teille,
    Paljon iloa onnea elämän poluille ja teille. =)

    VastaaPoista
  77. Reija reija2@yahoo.com

    Nuorena hoitohevosilta otettiin jouhia talteen, mutta korua en koskaan ole teettänyt.

    VastaaPoista
  78. Nelli Korkiasaari
    nelli.korkiasaari05@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Ella Tikkanen
    ella.tikkanen@windowslive.com
    En ole teettänyt, mutta oman hevosen jouhista tehty koru olisi täydellinen syntymäpäivälahja siskolleni, joten täytyy varmaan tutustua paremmin Hennan sivuihin :)

    VastaaPoista
  80. Janita
    janita.rantala@gmail.com

    En ole teettänyt, mutta suunnitelmissa on ollut jo pidempään teettää itselle koru oman hevosen jouhista, sillä joudun heposeni jättämään kuuden vuoden yhteisen matkan jälkeen ensi kesänä :(

    VastaaPoista
  81. Haluaisin teettää korun alkuvuodesta lopetetun tammani häntäjouhista muistoksi yhteisten vuosien ylä- ja alamäistä. Lisäksi jos satun löytämään ensiponini jouhia jostain kätköistäni, haluaisin myös niitä koruun.
    Ilona Mäki
    ilonamsp@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Tiia
    tihvetin@gmail.com

    En ole hankkinut jouhikorua, mutta jonakin päivänä se tulee varmasti olemaan aiheellinen

    VastaaPoista
  83. Jenni Pakarinen
    jenni.pakarinen2@gmail.com

    Vielä en ole saanut aikaiseksi teettä korua, mutta oman ponini ja edesmenneen hoitohevosen häntäjouhet on tallessa sitä varten että joskus saan aikaiseksi ne koruksi laittaa. :)

    VastaaPoista
  84. Anna-Maaria Koiso-Kanttila
    a_nk_ku@hotmail.fi

    Jouhikorusta olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta vielä en ole sellaista omakseni saanut. Vielä joku päivä ;)

    VastaaPoista
  85. Eedit Nissilä
    eedit2002@gmail.com
    Jouhikorusta oon haaveillut jo pitkääm ja muutama on jo suunitteilakin:)

    VastaaPoista
  86. Nea Kuusela
    Neakaroliina.kuusela@gmail.com
    Viime syksynä teetin jouhikorun syyskuussa lopetetun ponimme jouhista muistoksi. <3

    VastaaPoista
  87. Annika Paakkinen
    annika.paakkinen@gmail.com
    Aiemmin en ole jouhikoruja teettänyt, tulee ehkä ajankohtaiseksi sitten kun joskus oman hevosen on aika siirtyä vihreämmille laitumille. Mutta toivottavasti ei vielä pitkään aikaan... ;)

    VastaaPoista
  88. Aino Saukko
    aino.saukko@hotmail.com
    En oo teettänyt korua ehkä joskus vielä :)

    VastaaPoista
  89. Miia Ketonen
    onnensaikeita@gmail.com

    En ole VIELÄ teettänyt. Mummoikäisen suokkitamman kanssa melkein vuoden päivät touhunneena on kyllä käynyt mielessä, ettei sen jouhitupsun nappaaminen tässä kohtaa välttämättä olisi ollenkaan huonompi idea - ettei sitten kohta ole liian myöhäistä.

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat