sunnuntai 5. marraskuuta 2017

#917: Kameran väärällä puolella

Olen tottunut kuvaamaan kavereita hevosten kanssa ja ilman. Tällä viikolla kävi kuitenkin hassusti, sillä media-alalla muutenkin töitä tekevä ystäväni Vilma ehdotti, josko olisimme menneet yhdessä lähiseudulle kuvaamaan tällä kertaa minua. Hassu idea, mutta mikäs siinä! Edellisestä kerrasta onkin aikaa.

Tuumasta toimeen! Lauantaina sää suosi ainakin hetkellisiä sadekuuroja lukuunottamatta, joten pääsimme toteuttamaan kuvauksen Helsingissä. En olisi itse keksinyt lähteä kuvaamaan tuollaiseen ympäristöön, joten isoakin isompi plussa Vilmalle tästä ideasta. Kyllä sen vaan huomaa, kun ihmisellä on taitoa tehdä asioita kunnolla. Ammattitaidon näkee myös siinä, miten kuvattavaa ohjaa tilanteissa. On ihan erilaista olla kameran takana tai edessä - vaikka itse osaisi kuvata, voi kameran edessä olla kovinkin kömpelö. Tai yhtä lailla myös toisella tavoin! Ja sitten on näitä meikäläisiä, jotka eivät onnistu ottamaan yhtä taiteellisia kuvia, mutta se mallityökään ei ehkä ole vahvuutena. Oppia ikä kaikki ;)

Muutamia erilaisia kuvia siis tähän väliin! Ensi viikolla luvassa on paitsi valmennuspostausta, myös paljon toivottu "hiukset kypärän sisälle" -video. Meidän lauantaiset kisat jäivät väliin, mikä mahdollisti tällaisen vähän erilaisen kuvauspäivän toteuttamisen. Syy kisojen väliinjäännille oli Macon ontuminen, sillä ruuna alkoi perjantaina ontumaan mystisesti toista etustaan. Toivotaan, että kyseessä on kaviossa oleva naulanpainama tai muu vastaava pikkuseikka, jotta pääsemme pian normaaliin treeniin! Nyt siis peukut pystyyn sen osalta, alkuviikosta sekin selviää. 

Ihanaa alkavaa viikkoa just sulle :)
25 kommenttia

 1. Miksi sinulla on tallikengät jalassa kun muutoin noin siistit vaatteet:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on ihan kenkäkaupasta ostettu, taitaa olla viime ja tämän vuoden suosituin arkikenkämalli :)

   Poista
  2. Pakko sanoa tähän, että mulla on ratsastusliikkeestä ostetut kengät arkikäytössä. Sillä normi kaupoissa lestit on liian kapeita, kun taas ratsastusliikkeestä sai sopivat. Moni kysynykki "oi kivat kengät, mistä oot ne hankkinu!?" noh :D

   Poista
  3. Jep, moni ostaa heppatarvikekaupasta :)

   Poista
 2. Saako udella mistä tuo neule on? Tosi kivan näköinen! Ja muutenkin hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Olet todella kaunis!

  VastaaPoista
 4. Hei ihanaa nähdä välillä erilaisia kuvia, tosi kauniita :)

  VastaaPoista
 5. Todella kivoja jkuvia ja hyvin valittu kuvauspaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuo on kyllä kuvauksen kannalta oivallinen :)

   Poista
 6. Tälläsiä postauksia ehdottomasti lisää plus lisää kuvia noi on upeita! Olisi ihan sika kiva saada tälläsistä päivistä jotai myday tai behind the scenes videoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi miten kiva kuulla, että näistä pidetään! Ens kerralla pitää yrittää kuvata videota ;)

   Poista
 7. Ihan superkivoja kuvia ja oot niin kaunis ! <3 Vilma on kyllä aivan mahtava kuvaaja. Nää vaatteet sopii sulle tosihyvin, mutta olisi ollut ehkä kivempi, jos olisit kertonut joistain kuvista niiden taustasta tms. Mutta kyllä tää oli nytkin ihan huikee postaus! Tällästä lisää !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma on kyllä aivan super <3 joo, jotain taustaa olisi toki voinut kertoilla, vaikka myönnettävä on ettei siellä mitään elämää suurempaa ole :D

   Poista
 8. Todella kaunis tuo kuva, missä istut portailla! Siitä välittyy jotain aitoa ja ihanaa fiilistä.

  VastaaPoista
 9. Tosi hienoja kuvia, olet nätti! Ihan virkistävää että blogiin tulee välillä tällaista erilaistakin sisältöä :)

  VastaaPoista
 10. Oo vau! Mun lemppariasu on toi missä leveelahkeiset housut :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat